Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bastka

fotel do masażu - czy ktoś ma ?

Polecane posty

Gość wickers
e panowie handlowcy od siedmiu bolesci ryje tylko w laptopach i cicho siedziec zeby nie wkurwic swego pryncypala bo wam po premi pojedzie jutro macie prezentacje wiec wyspac mi sie i zarabiac na tych glupkach paniatna no

Gość staruch1313
wickers ty łachudro z becka dopadne cie na ktoryms przedstawieniu

Gość rzezucha
moge powiedziec ze dziwie sie tym firmom co zatrudiaja tachich ludzi co tu sie wypowiadaja !! taka firma tylko traci na opini bo kazdy firma oceniana jest pod wzgledem ludzi , jacy pracownicy tacy ludzie a jak widac sa to ludzie -taborety :P zero szacunku dla drugiej osoby jest cecha pierwsza ktora sie u Was ujawnia jestem ciekawa czy wogole tacy ludzie maja szacunek do swoich bliskich bo przeciez w kazdej rodzinie sa starsze osoby a z tego forum jednoznacznie wynika ze starsze osoby to brudasy, zlodzieje, klamczuchy itp na szczescie moi bliscy juz wiedza ode mnie co to sa za ludzie i znaja moja opinie i nie popelnia takiego bledu co ja

Gość beck-killer007
Oto link super-produktu, jak zapewniają macherzy z BECK-a 100% niemieckiego.Owa PATELNIA jest produkowana w zakładach z kosmiczną technologią i sprzedawana na pokazach za równie kosmiczną cenę 560 złotych. Tak na marginesie całkowity koszt to grubo poniżej 99 zł. Pozdrawiam kosmitów firmy! Na pewno jeszcze nie jeden ciekawy link tu wystawię. http://www.alibaba.com/product-gs/203363930/Electric_pizza_pan.html http://ykgeliwang.en.alibaba.com/videoshow.html

Gość stasiek67
dzieki za link kolego kyller super rzeczy tam sa no i oczywsta produktion germany tylko te germany przeniosly sie na daleki wschod no produkty becka to super jakosc no i promocyjna cena bylem na tym pokazie pozal sie boze pan tomasz sie meczyl opowiadaniem o zaletach pozniej straszyli moja sasiadke ze jest sfilmowana itp sikalem ze smiechu rozbawili mnie niezle a sami byli tacy wsciekli na koniec pokazu chyba gowno sprzedali bo wyszedlem przed koncem na papierosa

Gość beck-killer007
Witam! Znalazłem coś fajnego, dlatego muszę się tym podzielić. Jak wiadomo ,,uwielbiam" wesołą ferajnę z BECK-a oraz ich świetne 100% niemieckie produkty. A oto ich przebój za jedyne 13.500 PLN http://www.beckimperial.pl/proddetail.php?p=0 A teraz to samo ale za ok. 700 PLN. http://www.alibaba.com/product-gs/50322993/Massage_Chair.html Kochani emeryci - widzicie różnicę ? Więc po co przepłacać !!! I'll be back!

Gość sprzymierzeniec
@na innej wyprawiecolumb hahahaha! brawo :) Panie kierowco/handlowcu/uczestniku- czy kim tam jeszcze te rzezuchu, tyczki i beck-killery Pana nazwały ;p cieszę się, że się pan poznał na tych ludziach :D pozdrawiam

Gość forumowicz
@dario[bleble i kupa} ale pojazd :D ze az przykro :p

Gość na innej wyprawiecolumb
do @wszystkich: tak, jestem kierowcą autokaru. Na temat cen już się wypowiedzieliście, ale na temat tego, że staruchy kradną, to ciszszszszszaaaaa! Brak słów, prawda!? A co do cen sprzedawanych produktów: są sofy ROLF and Benz (pewnie ciemniaki nie znacie takiej marki :) ) za 15.000 zł, są też sofy ze sklepu meblowego za rogiem za 550 zł. Przeciwko temu argumenty też znajdziecie? I jeszcze apel do dzieci, synów, córek, wnuków itp., itd. tych wszystkich "zmanipulowanych, chorych, biednych" staruchów, weźcie się za robotę łachudry (!), bo jak babka zejdzie z tego świata, to zęby w ścianę wbijecie, bo nie będzie kogo z kasy kroić! Ha, ha :)

@na innej wyprawiecolumb Smutne jest to, że jedyne co potrafisz, to wszystkich obrażać. Wstydź się. Pamiętaj, że też będziesz stary!!!!!!!!!!

Gość wykładowca.pl
piszę do wszystkich wycieczkowiczów, czyli staruchów którzy jeżdżą na wycieczki z jedną z firm o których tu mowa!!! Znam Was na wylot, bo to Ja Was uszczęsliwiam:):):) TO NIE DAWNE CZASY, że wszystko było za darmo! Teraz wszystko się zmieniło:), na szczęście, ale Wy dalej nic nie rozumiecie. Jedziecie na wycieczkę za kilkanaście zeta i myślicie, żę co??? że te firmy to pieniądze kserują i płacą wszystkim dookoła, żebyście Wy mogli przyjechać i nawpieprzać się, wziąć prezent i pojechać jeszcze coś zwiedzić??? Nie, tak nigdy nie było i nie i nie będzie, a człowiek którego spotykacie nie siedzi z Wami dla przyjemności i nie zamierza się z Wami męczyć. Na pewno nie za darmo!!! Pamiętajcie, że jak jeździcie na takie wycieczki to trzeba kupić nawet najmniejszą rzecz, bo nie te firmy nie są z Caritasu!!!! A Wasze dzieci i wnuczki niech się nie wpieprzają w Wasze finanse, bo opierdalają się, siedzą w Intenecie i nic więce z tego nie wynika!!! Mózgi im się wypaczją!!!Niech sobie lepiej pracę znajdą!!! Aja dalej będę czyścił Wasze porfele:):):):

Gość staruch1313
ha ha ha po pierwsze te wasze obiady jesli jestes z firmy beck to o kant dupy takie dobre ze w tym waszym schabowym zlamalem zeba kawal gnata na 12 wycieczek co z wami bylem raz jedyny kupilem ten plyn xxx wieku tez o kant dupy .Moja sasiadka po ostatniej wycieczce po nawpiepszaniu tzw obiadku miesa jak kot naplakal 3 kartofelki dostala sraczki a i mi w brzuchu burczylo zeby nie przemily pan kierowca wiozacy nas ;trupem' autokarem SETRA nie zatrzymywal sie na nasze zadania to bysmy zapaskudzili mu siedzenia oto walory tych wspanialych wycieczek BECKA

Gość stefek 76
ja kolego staruch zawsze sie dezynfekuje z sasiadami przed wycieczka becka tzn zalewamy robala w autokarze zeby sie nie nudzic na tym pitoleniu tych baranow handlowcow i szybciej nam czas zlatuje tak ze z obiadami nie mielismy chec raczej z kacem jak wracalismy po ostatniej prezentacij mam tylko przeblyski jakis dziadek z becka wciskal mi gary z taka siwa lampucera chyba to baba jego byla malo pamietam

@wykładowca.pl Szanowny pracowniku Beck Imperial. Zanim zacząłeś się wymądrzać trzeba było przeczytać wyciąg z rejestru krajowego jakiego rodzaju działalość spółka może prowadzić. Pewno nawet nie wiesz co to KRS i, że jest jawny dla przeciętnego zjadacza chleba.Oj, zrobi Wam ktoś kaszanę. Na taki rodzaj działalności nie macie wcale zezwolenia. Możecie tylko prowadzić DZIAŁALNOŚĆ WYDAWNICZĄ SPRZEDAŻ HURTOWĄ REALIZOWANĄ NA ZLECENIE i POZOSTAŁE POŚREDNICTWO FINANSOWE.

Gość sprzymierzeniec
Czujecie się obrażeni? Hm... moim zdaniem nikt nikogo nie obraża- Szczerą prawdę o was nazywacie obrażaniem? Sami poprzez swoje postępowanie wyrobiliście sobie taką opinie! o! Bo co to za wycieczka, gdzie lipy nie narobicie i czegos nie zwiniecie... Stękacie, że jedzenie niedobre itp. a jezdzicie po 12 razy (sam to ktos wyżej napisał) Szczerze: cieszy mnie wasz złamany ząb i sraczka! o!

Gość Dupo
Można by podyskutować kto tu jest żałosny :D

Gość sprzymierzeniec
bylem 12 razy i jeszcze bede nastepne 12 bo mam rente i duzo wolnego czasu aty gnoju nie bedziesz mi tu rozpisywal sie ze ci sami jezdza spróbuj nie wpuscic mnie na prezentacje

Gość sprzymierzeniec
po pierwsze; nie podpisuj sie moim nikiem po drugie; gnoja poszukaj sobie wśród swoich wnuczków po trzecie: śmierdzisz naftaliną po czwarte: nie masz wjazdu :D :D :D buehehehhe

Gość dario321
pracownicy firmy beck i jej podobnych... wkurzacie sie,ze wnuczki,synowi i corki maja glowy na karku i odstepuja od tych umów.przez co Wasze prowizje i zarobki topnieja. rzucanie wyzwisk i obelg nie zmieni tego,a uwidacznia tylko Wasza irytacje i frustracje bo w koncu znalezli sie ludzie,ktorzy w majestacie prawa powoduja,ze macie mniej kasy. cale to zamieszanie z wciskaniem szmelcu jako towaru bardzo wartosciowego kreci sie wokół kasy prawda ;-P

Gość stefek 76
paszal ty wonn sprzymiezeniec to ty smierdzisz niedomyty tymi gownami z becka twojej kariery dalszej widze nieuchronny koniec coraz wiecej ludzi poznalo sie na chinskim szmelcu omylkowo podpisanym made-germany germany ze wstydu by sie zapalily produkując taki fajans ktory sprzedajesz gwarantuje jade na wycieczke niebawem to juz chyba 13 w autokarze tak ludzi ostrzege ze gowno sprzedacie ha ha

Gość Jerzy_Jurek
Do wszystkich pracowników Beck Imperial. Jesteście małymi oszustami którym kończy się grunt pod nogami. A wasze wypowiedzi obrażające waszych klientów mówią same za siebie. Słoma z butów wam wychodzi. Urzędy skarbowe już wam się dobierają do dupy więc interes powoli czas zwijać. Urząd skarbowy nie takich cwaniaków potrafi wykończyć.

Gość beck-killer007
Witam! Pisałem, ze jeszcze tu wrócę. Oto poduszka masująca oferowana przez kosmitów BECK-a. Szczególną uwagę proszę zwrócić na cenę! Już nie wnikam jakiej produkcji ona jest. Fakt jest faktem, że cena oferowana w Super-cyrku BECK to 1200 PLN, a tu..... http://www.allegro.pl/item727529576_poduszka_masujaca_shiatsu_infra_germany_nowosc.html Nic dodać, nic ująć. Nara!

@ wszystkich zainteresowanych Dziś dostałam zwrot zaliczki - trwało to prawie miesiąc. Sprawę z Beck Imperial uważam za zamkniętą. Pozdrawiam wszystkich

Gość wszyscy zainteresowani
brawo

Gość zycha88
Witam wszystkich, mam ten sam problem co większość użytkowników forum. Chodzi o fotel firmy "Beck Imperia" tyle że jestem w gorszej sytuacji od dostarczenia fotela minął już miesiąc a na odstąpienie jest 10 dni, wiem że późno reaguje ale niestety nie było mnie w domu gdy fotel znalazł się u mnie. Czy jest jeszcze jakaś możliwość odstąpienia od umowy? Pozdrawiam

Gość clodet
moja babcia akurat na jednaj z prezentacji ulegla naczynia firmy beck...po powrocie ochlonela i oczywiscie teraz zaluje i chce je oddac co spada na mnie.. kurier mial przywiesc te "cuda" wczoraj jednak zadzwonil ze nie dojedzie bo popsulo sie mu auto wiec poinformowalam go iz w miedzy czasie zlozylam lisownie, telefonicznie i faxowo odstapienie od umowy i zeby sie nie fatygowal nastepnego dnia, on straszyl mnie kara, jednak poinformowanie o niemoznosci odbioru zgodnie z ich umowa wymaga 1 dniowego wyprzedzenia wiec chyba nie moga sie czepiac.z reszta to oni sie nie wywiazali z terminu dostawy i mam świadkw! tak jak wiec pisze odstapilam od umowy z beckiem na 3 mozliwe sposoby.. ( list, telefon, fax) mam problem z umowa kredytowa..jak wszyscy babcia nie dostala kopii tej umowy a zeby zlozyc odstapienie od niej musze posiadac jej numer..nawet nie wiem jaki bank udzielil kredytu.. na stronie becka podane sa nastepujace: lukas, HSBC bank, żagiel, kredyt bank,ge money bank.. poradzcie jak odstapic od umowy kredytowej nie znajac jej numeru i nawet banku?dzwonilam do becka ale nie chce mi udzielic takiej informacji bo "rzekomo juz jest za pozno" ( choc wiemze nie jest..) pomozcie..

@ clodet Poczytaj posty na wcześniejszych stronach. opisana jest tam podobna sytutacja z kredytem. Powodzenia.

Gość dario321
@clodet jesli juz zdolalas odstapic od umowy z beck imperial to umowa z bankiem sie nie przejmuj,luzik