Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szersze spojrzenie

nie wszyscy zdradzają z nudów albo ciekawosci

Polecane posty

Jasne:D Juz widze jak mój zdradzający mnie facet na moje pytanie odpowiada: tak, kochanie zdradzam Cie:D:D:D Facet zlapany na zdradzie zaprzecza:D:D

Albo zaprzecza czyli kłamie, albo się przyznaje i robi z siebie ofiarę - bo ona go skusiła a on taaaaki biedny i nie umiał się oprzeć... ;)

Gość ja uważam zaś
dobre:D

Komiczne, nie każda. Są kobiety, które mają odwagę przyznać się przed mężem (chłopakiem, facetem, swoim mężczyzną) do popełnionej zdrady. Ale do tego trzeba mieć jaja ;)

Gość co za
co za jebucka natura takich facetów co to mając podany jak na tacy dowód ich zdrady wypierają sie tego? ? co sobie myslą tacy mężczyźni????

Gość muszą być
Muszą być bardzo głupi skoro myśla ze kobieta im uwierzy. Czego boją się więc stracić? Bo kobiete i tak juz stracili, wiec co jeszcze jest do starcenia?

kobiety postępują dokładnie identycznie... też kłamią jak z nut, wciskaja taki kit, że głowa boli...

Gość moj tez
moj tez sie wypieral,kiedy doniosla mi o tym osoba trzecia,dopiero keidy zadzownilam do jego kochanki:( i wszystko mi opowiedziala,bo nie wiedziala w ogole o moim istnieniu, przyznal sie...zdrada to najgorsza rzecz,jaka mozna zrobci drugiej osobie

Dobra, więc mówimy bez podziału na płeć. Choć nadal twierdze że szybciej sie kobieta przyzna niz facet:P:P Bo baba zlapana wyskoczy z pazurami i zarzutami jako to mąż był be. A facet będzie zaprzeczal do upadłego:D

Gość ooIga
komiczne, ile masz wzrostu? :D

Gość więc po co
Więc po co zdradzają skoro potem chcą wrócić do tej zdradzanej osoby. Skoro poszli sobie do innej to musiała byc dla nich lepsza, wiec niech nie szukają juz niczego u nas tylko niech zdbędą się na odwage i nam o tym powiedza , a potem niech odejdą łgaże i niech zostawią nas w spokoju. Byłam z moim 3 lata. Ciągle łga. Sexu miał duzo, doceniany był, podziwiany był, luz i swobode miał, jeść dałam, piwo pic pozwoliłam, pogłaskałam, wysłuchałam, na kompromisy chodziłam. Ale było mu mało. Jedna to dla niego za mało. Znudził sie moim ciałem, moją osobą , moim towarzystwem?? Jak tu wierzyc w zwiazki, w małżeństwo?

Gość więc po co
Ale po co zaprzeczac do upadłego? boją sie ze straca starązdobycz, ze inny samiec sie teraz za nia wezmie-a tego nie mogą przezyc. ZACHŁAŃCY

co to za słowo \"zachłańcy\"??? :P:P:P Olu - coś koło 180, moze 1 cm wiecej :)

Gość grettta
wiec po co trzeba bylo nie chodzic, jak to okreslasz, na kompromisy zwykle zwiazek skoncentrowany jest wokol jednej osoby

Gość Przyznałam się od razu
Były łzy - płakaliśmy i mój facet i ja. Ten drugi też niby się przyznał swojej babce (też zdradził), ale w świetle tego, co się teraz dzieje, śmiem wątpić, że to zrobił. Teraz staram sie odbudować mój związek. Jest trudno, bo gros uczuć poszło w kierunku tamtego, moje myśli i emocje są jeszcze przy tamtym. Wierzę jednak, że cierpliwość mojego faceta i jego miłość (zrozumiałam, że bardzo prawdziwa i szczera) pomogą mi w tym.

Gość grettta
a co do tego, ze zaprzeczaja zapewne tak robia tchorze

Gość grettta
dlaczego wy wszyscy uwiklani w te zdrady zwykle operujecie tak egzaltowanym jezykiem moze to jest wskazowka w kierunku tytulowego "problemu"?

\"Wierzę jednak, że cierpliwość mojego faceta i jego miłość (zrozumiałam, że bardzo prawdziwa i szczera) pomogą mi w tym\" nie pomogą... bo Twoj facet to zwykła pussy... Ty dawałaś tyłka innemu, a on teraz walczy o odbudowanie waszego związku... Nie szanuje sie ludzi za taką uległość.. jesli kobieta nie szanuje faceta, to tylko kwestia czasu gdy znajdzie sobie innego

Gość grettta
kobiety zdradzajace nie szukaja seksu tylko prawdziwszych, glebokich emocji. i upatruja egzaltowany obiekt uczuc. a pozniej glebia okazuje sie tak plytka jak dlugos przecietnego penisa :p

Gość Przyznałam się od razu
Nie doszło do "dawania tyłka" drogi komiczne. Wiem, że zdrada psychiczna jest gorsza, boleśniejsza. I wiem, że na takie słowa zasłużyłam. Mój facet nie zasłużył sobie na to, byś nazywał go per "pussy" - okazał się prawdziwym mężczyzna, który kocha. Nie musisz szanować ludzi za ich uległość, ale za siłę, która pomaga im żyć. To moje doświadczenie. Nie powinieneś stawiać mnie pod mur tylko dlatego, że popełniłam błąd. Ludzie zasługują na szansę. Nawet ty :P

Gość ooIga
I przy takim wzroście komiczne taki cel sobie obrałeś? :D Mięsień piwny się zrzuca a nie pielęgnuje ;)

oolu... mięśnia piwnego brak :) to kwestia planów treningowych na formę plażową na najbliższy sezon :P

Gretta, w niektórych przypadkach równie płytka, jak kałuża łez, którą podobno wypłakali z tęsknoty za obiektem swych uczuć ;)

Gość tak sexu
tak sexu, bo traktuja go jako droge do uzyskania czułosci, zainteresowania itd

Gość grettta
komiczne nie- nawet jesli wmawiaja sobie, ze szukaja seksu to zwykle szukaja egzaltacji kobiety nie sa wystarczajaco konkretne, by szukac seksu

Gość grettta
plytka bo wynika z plytkich pobudek -checi przegladniecia sie w czyichs oczach z lepszym rezultatem, niz u stalego partnera tylko i wylacznie takiej!!! nie wierze w inne motywy a jezeli ktos tego sam u siebie nie rozpoznaje to brnie w serie idiotyzmow