Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 24, 2007 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mystic Moon Napisano Październik 24, 2007 No to gratuluję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja przecież tylko pytam Napisano Październik 24, 2007 ile masz lat lusesita??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 24, 2007 mam 38 lat :) myślałam że już wszyscy wiedzą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja przecież tylko pytam Napisano Październik 24, 2007 fajnie,gratulacje ;) dziecko ma młodą mame:) jak moje dziecko będzie pełnoletnie to ja pewnie będę się zblizać do 50-tki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to już masz z górki Napisano Październik 24, 2007 za chwilę bedziesz babcią :D trafiła twoja córka na kafeterię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 24, 2007 uczucie dziwne :O jakbym miała rozdwojenie jaźni... niby moje małe dziecko :) a jednocześnie dorosły, odpowiedzialny za siebie człowiek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 24, 2007 Gratulacje.. Moja ma 25 . Syn w listopadzie skończy 18. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 24, 2007 { odpowiedzialny za siebie człowiek... } No z tym to bym nie przesadzał. :D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o jaaaaa Napisano Październik 24, 2007 ale masz fajnie-taka młoda kobitka i ma już dorosłą córkę...:) gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gratulacje Napisano Październik 24, 2007 Gratuluje i wspolczuje;) Dla mnie przelom,kiedy zostalam babcia:-o.Do dzisiaj nie moge sie przyzwyczaic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 24, 2007 :D chciałam żeby dumnie zabrzmiało bosz... kiedy te lata zleciały...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Robix30 Napisano Październik 24, 2007 Świece BOSCH. Najlepsze do silników wysokoprężnych. Odwiedź autoryzowane sklepy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 24, 2007 { kiedy te lata zleciały...? } Właśnie wtedy.. ;) Lecę do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Whim 0 Napisano Październik 24, 2007 Gratulację moja córka zrobiła się pełnoletnia w lipcu ...............trochę dziwnie mieć dorosłe dziecko w domu :-D ale przyzwyczajam się :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 24, 2007 dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
via 0 Napisano Październik 24, 2007 I ja przylaczam sie do gratulacji:) Ktos kiedys powiedzial\" Dalismy dzieciom zycie ,nadejdzie czas-by dac je zyciu\":).Wlasnie dajesz corcie zyciu.Powodzenia zatem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o ludzieeeee Napisano Październik 24, 2007 Złozyc zyczenia mozzna Twojej córce a Tobie nie za bardzo mozna gratulowac ,bo masz juz dorosła córke a jestes taka tepa i do tego samotna mimo,z emasz dziecko i moze jakiegos faceta.A tak poza tym chyba ta corcia wpadka była :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmm ... tak sie zastanawiam Napisano Październik 24, 2007 Nie chce byc wscibska ale gdzie jest twoj facet? Mowilas ze nei mozecie sie widywac codzinnie ... a co do twojej corki, przy niej tez jestes taka ... hmm zboczona?i gadzasz z nia o wszystkim o czym mowisz na kafeterii?oprocz niej masz jakies dziecko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gagarin z łajką Napisano Październik 24, 2007 Zdrastwujtie Wszego najlepszewo:D Czy córa je wolna?? Samotno w kosmosie Łajku...HAU! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o ludzieeeee Napisano Październik 24, 2007 Ta kobieta nie jest zboczona ,tylko po prostu nie ma tyle w sobie inteligencji aby klikac na inne tematy,tylko sie wygłupia i mysli(co niektorzy potwierdzaja to),ze jest taka pełna humoru,zabawna,ale Ona staje sie coraz bardziej żałosna,bo mzona pożartowac,ponabijac sie ,ale ze smakiem i nie wciaz...Ogolnie to zal mi Lusesita de Milagros Dolores,bo jednak Ona jest bardzo samotna mimo,ze ma oprocz corki Kogoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o mamo kochana Napisano Październik 24, 2007 myslałam że jest młodsza, takie durne są zazwyczaj jej wypowiedzi :O mam nadzieje, ze to tylko na forum tak się wygłupia, chociaz to mało prawdopodobne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hannah_37 0 Napisano Październik 24, 2007 Gratulacje!! mnie 28-02-2008 czeka to samo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna perwersja 0 Napisano Październik 24, 2007 Gratuluję Lusieńko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ill_ 2 Napisano Październik 24, 2007 To mowisz, ze masz spokoj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polacy to jednak nie mysla Napisano Październik 24, 2007 jak sie zesrasz tez bedziesz chciała gratulacji? stara baba a durna 38lat a zachowuje sie jak 9 latka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o żesz noo ja pitole.... Napisano Październik 24, 2007 ja mam 37 a mój syn 5 lat i jak on bedzie pełnoletni to ja juz będe stara torba (choć wszyscy mówią,że wyglądam na góra 30) ...:O marna to dla mnie pociecha .... -czemu mnie sie przytrafiło póżne macierzyństwo?-cholera inne zachodza w ciąże od Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o żesz noo ja pitole.... Napisano Październik 24, 2007 dotknięcia ....ale ja baardzo koczam mojego szkraba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najgorsze ze mozesz zostać Napisano Październik 24, 2007 szybko babcia. Moja siostra została nia w wieku 38 lat:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jest ok 0 Napisano Październik 24, 2007 jak zwykle zlosliwosci :-o Gratulacje dla Was.Ja osobiscie jestem zwolenniczka mlodych matek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach