Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetttte

Nie ustępuje miejsca starszym w tramwajach i autobusach

Polecane posty

A tak w ogóle to starsi ludzie są 100 razy więcej warci od was, bo dużo więcej przeżyli i dużo więcej zrobili w życiu od zasranych gówniarzy, którzy myślą, że są pępkiem świata.

A tak w ogóle to starsi ludzie są 100 razy więcej warci od was, bo dużo więcej przeżyli ----phi, tez mi argument :P

Tak, tak, są nienormalne poglądy, przecież normalne są te wasze, że im starszy człowiek tym mniej wartościowy i że najlepiej ludzi po ukończeniu 60 lat trzeba eutanazjować.

Ja też nie ustępuję... historie o starszych ludziach mogłabym pisać i pisać. Wniosek jest prosty: Nie ustępuję z zasady, tylko gdy uznam, że tak jest stosowne. Wszechpolka, ale trabanty są nieekologiczne :O moim zdaniem, wszyscy powinni się przesiąść do publicznego transportu pomijając wyjątki jak np. brak dobrego połączenia, wyjazd do innego miasta czy duże zakupy.

Gość zgadzam sięęęęęę
niestety nie są bardziej wartosciowi to prymityw

no wiesz nikt tak nie napisal mi sie wydaje ze starsze osoby mysla ze im sie wszystko nalezy bo sa starsze... do autobusu jak wchodza to malo co sie nie pozabijaja bo chyba na wyscigi ktora szybciej ale jak juz chodzi o stanie to juz biedne sily nie maja..

że im starszy człowiek tym mniej wartościowy i że najlepiej ludzi po ukończeniu 60 lat trzeba eutanazjować.----a gdzie tak dokładnie pisze?:P

Zainwestuj w słownik ortograficzny wszechpolka :O A jeśli starzy myślą że wszyscy powinni im się kłaniać w pas tylko dlatego, że są starzy to są warci tyle co zeszłoroczny śnieg :O

I w ogóle nie macie argumentów, to oczywiście robicie arcyinteligente lewackie docinki o kościele i moherowych beretach, popadając w lewacko-postępowo-młodopokoleniowy orgazm, jacy to jesteście mądrzy, ahhhh ohhh, szczytuje!!! 💤

A wróciłaś?Bo jakoś niedawno chwaliłaś się,że mieszkasz w Niemczech.No,jeśli coś pomyliłam to sory.Dla mnie to jeszcze gorzej jeśli mieszkasz w Polsce,zresztą jak większość wypowiadających się.To przykre,bo nikt nas nie będzie szanował jeśli my nie szanujemy nikogo.No tylko ci co to zawsze anty i nigdy nic dla ludzi to potem trafiają na frajerów,że się nimi opiekują.Cóż,świat nie jest sprawiedliwy,ale jedno czego życzę samolubom:aby trafiali na samolubów.I kit ci na karabin gówniaro jedna!A stój teraz nad staruszką albo ją wywal z tego twojego matra i tylko czekać jak będziesz się prosić żeby cie ktoś tam doprowadził.Słowo,jak Bóg nie rychliwe...

Co do wartości starszych ludzi: mogą być tak samo bezwartościowi jak młodzi. Wszechpolka, Ty też nie jesteś chyba taaaka stara...? ;) A Wszechpolkę cenię za zasady i za spójność światopoglądu (choć kompletnie innego od mojego:P)

To, ze według was starszych trzeba eutanazjować wynika z tonu w jakim piszecie o starszych, używając słów \"starucha\" itd.i ogólnie pisząc o starszych z pogardą.

Gość jestem jestem
o jeju jeju, jak ja uwielbiam czytać te kilkudziesięcio zdaniowe wypociny ludzi, którzy nabiorą się na każdą przyziemną prowokację, a potem ostro bronią swoich poglądów, kocham Was PUSTAKI !!!

Nie, staara nie jestem, jestem takim 18 letnim dużym dzieckiem :P Ale szacunek dla starszych mam, bo mam takie zasady, bo kocham swoich dziadków mimo iż głosują na Lewice i Demokratów :P i pamiętam, że to starsi kiedyś tworzyli ten świat.

Gość a ja nieeeee
Ja juz od bardzo dawna nie jezdze srodkami komunikacji ale jak jeździłam to ustepowałam a,le teraz to chybabym tego tak czesto nie robiła bo jak widze jak ludzie starsi,ledwo idaocy ida kilometrami do koscioła albio jak w kosciele stoja bo nei zawsze sa miejsc asiedzace to niech sobie postoja w autobusie

No to życze niektórym żeby trafili na taką \"biedną \" staruszkę/staruszka, jak ja ostatnio. Nie dość , że miejsc w autobusie było ponad polowę wolnych, to taki dziedek upatrzył sobie moje i jeszcze sklał mnie na cały autobus, że jakim wogóle prawem tam siedzę. Cyrk że ho ho. jeszcze jedno. Czuć było od niego alkohol z 5 metrów wcześniej, Za bilet oczywiście nie zapłacił.

Madchen : wcale nie jesteś fajna ty po prostu jesteś głupia ,pusta dziewucha pchasz sie tam gdzie można namieszać popierasz laskę która usunęła ciąże i się tym chlubi,przeszkadza ci krzyż na ścianie starsi ludzie w tramwaju.Brak ci dziewczyno podstawowych zasad moralnych -żle cię mama wychowała.

Gość burza mnie przeraza
Wszechpolka. Zacznijmy od tego ze ustepowanie miejsca nie jest obowiazkiem. Jest to mozliwosc, z ktorej nie trzeba korzystac.Tak wiec decyzja nalezy do osoby siedzacej. Jesli stara osoba jest kulturalna i grzeczna to powinna sie tak zachowywac i grzecznie poprosic o ustapienie miejsca. Jesli wykazuje sie chamstwem i usiluje sila "przejac" miejsce sapiac, to znaczy ze jest prymitywna. Jestem wiecej niz przekonana,ze gdyby starzy ludzie byli mili i pytali o miejsce to wiekszosc osob puszczalaby je bez zasanowienia. a tak? agresja rodzi agresje To byly argumenty.

a ja jestem w stanie zrozumiec te zmierzłe staruszki, bo wyobrazam sobie jaka starość jest przykra

krwawa manka czy ja tylko popieram autorke?:P radze czytac dokladnie;) takie sa moje poglady i moja mama nie ma nic z tym wspolnego twoim zdaniem rodzice powinni zmuszac dziecko do takich a nie innych pogladow?? krzyza nie potrzebuje bo Bog jest wszedzie jakbys chciala wiedziec. nie tylko w kosciele czy krzyzu jestem za aborcja w okreslonych przypadkach a czemu nie ustapie miejsca w niektorych sytuacjach juz napisalam ale laska przeczytac co?:P aha masz cos do powiedzenia w tym topiku czy nie? bo pewnie tez wlazlas tu zeby mnie meczyc jak to robilas na innych:D

Gość Adelajda62
nie zgadzam się, USTĘPOWANIE MIEJSCA STARSZYM JEST WASZYM CHOLERNYM OBOWIĄZKIEM gówniarze!!! Kiedyś rodzice wychowywali pasem i dlatego była dobra młodzież teraz wychowanie bezstresowe i proszę bardzo gówniarnia rządzi światem, na rower sobie wsiądźcie to będzie siedzieć, mpk jest właśnie dla nas starszych ludzi!

zreszta krwawa manka idz dziecka pilnuj bo moze plakat powiesic u ciebie w pokoju ale to przeciez nie jego pokoj bo przeciez wszystko nalezy do ciebie nie? jedzenie tez idz mu wydziel bo moze za duzo zje i dla ciebie nie zostanie