Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WladcaWzgorkaWenus

I Najpiekniejsza Kobieta Nie Wszedzie Pachnie

Polecane posty

Hey Ivanko, i znow sie minelismy :( , ale to nic , ja niepoddaje sie i mam nadziueje ze kiedys poklikamy sobie tak az nam palce poodlatuja hihi, wiesz ja klikam z pracy a duzo w terenie jestem i tylko jak jestem w biuze to moge cos kliknac tak ze nic sie nieprzejmoj i glowa do gory, noooo i dbaj o zdrowko :) Wiesz nic tak nie pomaga jak pozytywne nastawienie Paaaaaa do pozniej

Hey hihihih Ivanko - teraz ja niemam szczescia by Cie spotkac Ale to nic , :) sle Ci cmokaski moze pozniej bedziemy mieli wiecej szczescia naaaaaraaaazieee

sama go o to zapytaj...a co do podejścia to taka jestem,już się nie zmienię,i dobrze...warto być uczuciowym człowiekiem...

Julku-my na chamstwo nic nie poradzimy,nie ma na to lekarstwa,nie każdy człowiek ma ten zaszczyt urodzić się z klasą...

Gość do Ivanki
Ivanko ,co z Lubelakiem,porzucił Cię czy jak ?może ci tam brzydko waniało i zrezygnował ?:D

Gość do Ivanki
zaraz chamstwo,nie mów ,że ci stamtąd perfumami wonie :D

Gość do Ivanki
nie da się z Tobą konwersowac;zdziwaczałaś

jeżeli kontrowersją nazywasz obrażanie mnie...czy to Cie tak cieszy że mnie ranisz w ten sposób?

Gość do Ivanki
nie miałem takiego zamiaru,zasugerowałem się tematem

to dobrze...do Twojej wiadomości...zawsze jestem tam wypielęgnowana i pachnąca...

Gość kawał ch*ja
odnośnie tematu to i ja się podzielę.... daaaawno za czasów młodości poznałem dziewczynę. miesiąc chodzenia i pojechała na biwak ze znajomymi. dojechałem do niej na drugi wieczór i mieliśmy spędzić razem noc. ja prawiczek, ona dziewica, kilka piw i miało być pięknie :) całowanie, pieszczoty, powolne rozbieranie się....wymarzony pierwszy raz nastolatka :) do czasu kiedy zdjąłem z niej majtki :0 jej cipa śmierdziała na cały namiot jak stary zaszczany kibel publiczny.... wytrzymałem może 2 minuty i powiedziałem "lepiej się ubierz bo ktoś może wejść do namiotu w każdej chwili" byłem zmuszony odpuścić sobie ten pierwszy raz kurwa mać ona się chyba nie myła kilka dni przed tym mimo, że wiedziała, że będziemy razem spać w namiocie i już wcześniej gadaliśmy że będziemy to robić....o co jej chodziło?? jak tak można??