Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WladcaWzgorkaWenus

I Najpiekniejsza Kobieta Nie Wszedzie Pachnie

Polecane posty

Gość Ivance tez capi kapciora
dlatego lubelak uciekł :D

Gość Ivance tez capi kapciora
hehehehe,pewnie tak🖐️

Heyyyy Ivanko witam i o zdrowko pytam , wszystko OKey mam nadzieje ze tak. Eczoraj nam sie ieudalo poklikac , moze dzisiaj a jak nie to wiesz jak mnie znalesc hihi i tam mozesz tesz cos kliknac I znow musze leciec , moze mi sie uda pozniej zajzec Paaaaa Oki toki do potem

Dzień dobry...u mnie wszystko ok :)...ciekawa jestem co u Ciebie zaklinaczu słychać...🌼

OOoooooochhh Ivanko , jakos niemamy szczescia sie spotkac:( , ale ja sie niepoddaje , przyjdzie czas to sie naklikamy hihi Caluski tu i owdzie paaaaaaaaa:):):)

Cos na chumorek:) szokujące odkrycie rosyjskich neurologów ! Rosyjscy neurolodzy odkryli nerw łączący oko bezpośrednio z dupa. Kiedy ukłuli pacjenta igłą w dupę, w jego oku pojawi ła się łza. Kiedy wbili te sama igle w oko, pacjent się zesrał :)

jeszcze raz hihihi Chłopak odprowadza swoją dziewczyne do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpierasię dłonią o ścianę i mówi do dziewczyn - Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczkę... - Tutaj?! Jesteś nienormalny. - Noooo, tak szybciutko, nic się nie stanie... - Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna... - Ale to tylko \"laska\", nic wiecej... kobieto... - Nie, a jak ktoś będzie wychodził... - No dawaj nie bądź taka... - Powiedziałam Ci że nie i koniec! - No weź, tu się schylisz i nikt Cię nie zobaczy, głupia. - Nie! W tym momencie pojawia się siostra dziewczyny w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi: - Tata mówi że już wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobię. A jak nie, to tata mówi, że zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie rękę z tego domofonu bo jest kurwa 3 rano!

Gość dobrze Ivanko
ale zanim się spotkamy wyszoruj solidnie to miejsce

Gość masz rację nie
wszędzie pachnie, czasem po otwarciu czaszki wydobywa się taki odór, że nie warto jej otwierać, bo taki smród może zabić po prostu. Dlatego też my faceci, wolimy do tych piękności podchodzić z dużą rezerwą, bo jak już one coś wymyślą, to tylko nasz życie staje się coraz trudniejsze, żeby z takimi bzdurami polemizować, jak taka coś wymyśli, to matko! Ja np. stoję na stanowisku, że baba niech se gada ile wlezie, byle gotowała, prała i obciągała. Niech se gada, mnie to i tak jednym uchem wpada, drugim wypada.

Gość ty też masz rację
bo między uszami masz tak pusto, że wszystko co gada twoja baba wielokrotnie odbija się echem w tej twojej mózgownicy, zaczyna interferować i masz ból głowy jeszcze zanim do jakiegoś seksu dojdzie. żałosne.