Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WladcaWzgorkaWenus

I Najpiekniejsza Kobieta Nie Wszedzie Pachnie

Polecane posty

Nie dotykam.. tylko patrzę.. rozkoszuję linii szyje, galb zarys piersi, ten wawóz między zaprasza mój wzrok.. Hmmm... mrucze..

Czuję zapach...ten co unosi się w powietrzu...intensywny..słodkawy...prowokujący do gry wstępnej...bez dotykania...sama pożądliwa wyobraźnia ...

Tylko krawat wyluzowałem.. pociągnac po woli, odpinam ją, patrżac Ci głeboko w oczy.

...Bawię się z widelcem, moje palce głaskają metal, lekko ją obracając, delikatnie, zmysłowo, jakby cześc Twojego ciała.. Oj.. moje japonczyków są.. wielka szkoda Miss. Ale .. napewno spotkamy się jeszcze tutaj aby zakonczyć gry.. Miłego dnia! R.

Nie gap się na mój palec bawiac się z wargami.. czego sobie wyobrażasz dziewczynko?... Pa pa, see u.

Odstaw pewności na boku.. to juz nie ma znaczenia.. Słodka bielizna.. tej delikatny koronki pasują do Ciebie.. Podkreśla czerwien twoje usta.. biel Twoje zęby.. No coś.. nam montaż finansowe do odmawiania.. pa, mam podzielna uwagi mogę czytac..

Gość do autoraaasd
autorze, ja widze 2 opcje, albo wsadziles jej palec gleboko w dupe a nie w pipe, albo w przyplywie podniecenia wsadziles sobie ten palec w dupe, lub sasiadowi - stad ten zapach. aha - myj rece po wyjsciu z kibla to nie beda tobie tak paluchy capily :) ps - aby kobiecie smierdziala cipa musialby sie nie myc tak dlugo jak ty

myślę że wieczorna pora sprzyja romantycznemu nastrojowi....zapalę różową świeczkę...naleję dwa kieliszki wina....pokropię sie moimi ulubionymi perfumami...

Cholela nieudalo mi sie dzisiaj wejsc do kompa , zaduzo roboty w terenie , ale w Poniedzialek zato poklikamy hihih Milego i usmiechu pelnego KT zycze wszystkim Ivanko cmokasek tu i owdzie i pod pasek:9

A jaki facet opisując kobietę podaje jej wzrost i wagę z dokładnością do kilograma? :p zwłaszcza wagę... czy on aby płci żeńskiej nie jest?

Gość Z.W.
:) witam

Hey Ivanka Nono z tego co wyczytalem to jestes dziewczem calkowicie w moim guscie:) Ivanko skarby a co Ci dolega, ze chorutenka jestes.:) Okey ja musze w teren - Ivanko poleprzenia Ci zycze do pooooteeeemmm

Gość a może Ty śmierdziałeś
a teraz przerzucasz na nią, aby się usprawiedliwić.

Witam ponownie i pozdrawiam....:),u mnie wszystko w porządku,wziełam leki nasercowe i jest ok.Dziękuje Panowie za waszą troskę...Pozdrawiam

Dzień dobry zaklinaczu,co słychać?...próowałam wysłać Ci maila ale nie wiem czy się udało,bo mam problemy z netem