Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pamela-1975

Pragne znalesc prawdziwego przyjaciela, szczerosc i autentycznosc mile widziane!

Polecane posty

dziewczyny...znow mi wylazlo,ze taka strona nie istnieje :( ja juz dzis chyba normalnie nie pogadam 😭

czesto sie okazuje,ze ten \"ideal\" wcale nie jest taki idealny i trzeba szukac nowego,bardziej idealnego ;)

zapominam co mam napisac:( zle ze mna:) panow domu??? jak zrobilam tak ze skarpetami ojcu kiedys to do dzis wklada je rzecznie do pralki a innym razem dalam psu do zabawy

przed chwila zrobilam eksperyment: jak zwykle lezal sobie mokry recznik na brodziku, m oglada film, wzielam ten recznik, podnioslam koldre, wrzucilam mu ten recznik do wyra, spojrzal na mnie wielkimi oczyma, spytal czy na leb dostalam, wstal, I POSZEDL GO POWIESIC!!!! :D:D:D

ja już dziś się żegnam. męża mam fajnego chociaż rozrzuca czasem skarpety. nie zamieniłabym, chociaż czasem myslę, że zamieniłabym:)

zaczelam w glos sie smiac przed kompem,moj m patrzy na mnie takim wzrokiem,jakby sam zastanawial sie ,czy nie wymienic mnie na inny model........:p

no ja meza nie mam,nawet faceta nie mam ale wyprobowalam kilka chwytów np. kiedys moj ex nie zmyl talerzy:) ja sobie umylam a jego nie i na takim brudnym dalam mu jesc:) zrozumial:) ale tez sie schytrzyl i kupil nowy komplet:)

na szczescie chata na mnie....mieszkanie pod mostem mi nie grozi w razie czego :D:D pamela------> tak zle nie bedzie,nie wymieni Cie,najwyzej dostaniesz na mikolajki pake pampersow :D

:D:D:D:D:D:D:D:D ide miecho na jutro z zamrazalnika wyjac,dopoki pamietam a brzuch mnie ze smiechu boli,ze nie moge :D