Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki tam ktos

NIE STARCZA MI PIENIEDZY od jedej do kolejnej wypłaty.

Polecane posty

No to jest jeszcze co innego wziąć człowieka np po wyroku a kogoś z dużej biedy kto zabije cie za 1000zł bo zapomoga mała i nigdy takiej sumy na oczy nie widział. Chlania było by, że hej :D

Gość rozalinda cipeczko
idz juz szorowac kibel! 🖐️

Gość znowu mądrości rosalindy
rzygac sie chce

Gość to dno rosalinda ma tyle kasy
ze ty o takiej nie marzysz

Gość rosalinda PIEKNA to twój nowy
nick?

A tak na marginesie po co marzyc o cudzej kasie?Ty tak robisz?Wspolczuje i polecam dobrego psychologa bo przezywasz jakies zalamanie:)

Gość ROSALINDA jesteś żałosna

Ludzie zaczynam watpic w to ze bywa tu ktos naprawde na poziomie.Pisze sobie anonimowy zenek ze ktos jest zalosny.Koloego konkrety konkrety napisz dlaczego wg Ciebie ona jest zalosna? Moim skormnym zdaniem zalosny jestes Ty bo nie potrafisz pogodzic sie z pewnymi faktami i niestety aby sobie ulzyc musisz pobluzgac....

Gość obserwuję ją już dłuuugo
i uwierz mi: JEST ŻAŁOSNAAAA

Dobrze ale ja Ci nie wierze:)Uzasadnij dlaczego tak uwazasz:)Chyba nie problem skoro obserwujesz ja juz tak dlugo prawda?

Pięknaa.. przecież pisałam, że tu sobie z nikim nie pogadasz :D Co najwyżej wysłuchasz paru obelg za sam fakt, że masz buty za 800zł (oj jak boli..) :D

Gość obserwuję ją już dłuuugo
to raczej ty lubisz rzucac obelgami, ze ktos ma to na co tobie zal kasy wydac szkoda gadac PIEKNAAA sama sie przekonasz, ja uciekam do pracy a wy marnujcie zycie

Gość rozalinda cipeczko
ludzie na kafeterii nie sa jednowymiarowi pięknaa. Czasem powiedza coś mądrego, czasem się wkurzą i bluzgają, bo lepiej w necie niż na współpracowników na przykład. Może rozalinda czasem coś mądrego napisze, ale tyle czytałem jej durnych "wywyższających się" wpisów ze szkoda gadać. 🖐️

Napisać Ci dlaczego uważa mnie za żałosną ? Bo pewnie czytał gdzieś, że mam mieszkanie w Warszawie, szukam ludzi do pracy albo coś podobnego. Jakbym żyła z pensji 700zł i nie miała na chleb a w dodatku troje dzieci każde z innym najlepiej jeszcze chorych to bym była fajna i lubiana. Czuli by się lepsi w końcu od kogoś :D

A co to za osiagniecie posiadac mieszkanie w Warszawie i poszukiwac ludzi do pracy?To tylko oto chodzi?Ludzie nie zartujcie.......naprawde litosci ale az mnie skreca jak czytam takie bzdury:(( Juz wczesniej pisalam ze Polska -Polacy sa tacy ze jezeli sasiadowi zdechnie krowa nie powie SZKODA tylko BARDZO DOBRZE!A slowo szkoda zostanie uzyte -SZKODA ZE TYLKO JEDNA A NIE CALE STADO....taka prawda.

Trudno sie mowi.Zycze wszystkim w takim bardz razie mieszkania w Wawie i mozliwosci zatrudniania ludzi:)

Gość a ja wam życzę trochę rozumu

Ale wiesz to wcale nie o to musi chodzić. Może jakiś pasztet co waży 120 kg przeczytał, że waże 50 :) ? Nie masz pojęcia co za wariaci tu siedzą :) Kiedy wypowiadałam się na temacie tipsy i poleciłam salon z tym, że płaci się około 300zł za zrobienie miałam 2 strony wyzwisk i podszywów typu "rosalinda pizzda" za sam fakt jakto może mnie stać na wydanie 300zł :D

Gość ciekawe bardzo
Rosalinda wyzywa ludzi od leni a sam pisze w innym temacie : 15:16 ROSALINDA PACZEKO Bo jestem leniwa i nie chce mi się .. Już mam wystarczająco innych spraw na głowie. Jasne ? Nie dosć, ze leń, to jeszcze zwykłego biznes planu nie potrafi zrobić gamoń jeden!

ciekawe bardzo - widzisz ja już mogę pozwolić sobie na troche lenistwa. Wy użalacie się nad ciężką sytuacją finansową a siedzicie na forum jakby nigdy nic :D

Gość ciekawe bardzo
ty imbecylem jesteś poprostu! Jak można nie umieć biznes planu zrobić? A na marginesie - jedyne co mnie boli, to twoja rażąca głupota, złośliwość, wulgarność, brak kultury i wychowania! Wyciągnęłam te wnioski nie tylko z tutejszych wpisów, ale z dyskusji prowadzonych przez ciebie na całym forum. Co ci po pieniądzach jak masz chamskie zachowanie? Przyzwoitości za kasę nie nabędziesz!

No ja nie będę dyskutować komu kultury brak :D Tylko wy potraficie słać obelgi jak nie kretynka to idiotka albo coś jeszcze innego :D Eh ... szkoda mi was :D

Gość ciekawe bardzo
Za to ty obrażasz mniej zamożnych ludzi! Nie ich wina, że żyją w porąbanym kraju, gdzie płaci się głodowe pensje! To jest podstwa do nazwania ich leniami, nierobami, nieudacznikami??? Weź pod uwagę fakt, że nieraz ci biedniejsi są o niebo szczęśliwsi od tych obrzydliwie bogatych! Wiesz czemu? Bo nie tylko pieniądze czynią bogatymi! Zastanów się nad tymi słowami!

dziecko drogie a kogo ja niby obrażam ? Może jedynie nierobów, którym nie chce się nic zmienić w życiu. Skoro są tak szczęśliwi bez pieniędzy jak mówisz to po co te płacze na forum ? Eh..