Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anecia007

dzieny okres CZY TO WINA tabletek... prosze o odpowiedz

Polecane posty

hey dziewczyny :*:* w sobote wziolam ostatnia tableke z listka i teraz mam 7dniowa przerwe.. w neidziele odrazu dostalam okres.. czt to normalne..?? powinnam dostac 11.. i wogole ten okres jest dziwny nie taki jak zawsze obwity pełno krwi.. teraz jest go bardzo malo i to w dodatku bardzo ciemny.... prosze o odpowiedz

Ama_leta dlaczego normalka?? czy to przez te tabletki ?? czy teraz tak caly czas bedzie? mi jest dobrze tak bo brzuch nie boli i wogole tylko martwi mnie ten kolor

Gość mikola
anecia a ile czasu bierzesz juz tabletki/? ja mam dokladnie taka sama sytuacje maialm odstac okrs w srode dostalam w niedziele, a w sobote ostatania tabletak...:/

mikola ja te tabletki biore miesiac w sumie to skonczylam jeden listek teraz za tydzien biore nastepne....

Gość mikola
anecia to u ciebie sprawa jest prosta Dopiero co zaczynasz stosowanie tabletek wiec to normalne za organizm musi sie do tej nowej sytuacji przyzwyczaic:) i dlaetgo tak reaguje ja biore juz tabsy od poltora roku dlatego tak sie zdziwilam ale u ciebie wszystko gra:) a okres moze byc na poczatku niereularny to normalka - a ze jest skapy to przyzwyczajaj sie!! okresy przy tabletkach wlasnie takies sa zazwyczaj - krocej trwaja i sa bardziej skape :)pa