anecia007 0 Napisano Grudzień 4, 2007 hey dziewczyny :*:* w sobote wziolam ostatnia tableke z listka i teraz mam 7dniowa przerwe.. w neidziele odrazu dostalam okres.. czt to normalne..?? powinnam dostac 11.. i wogole ten okres jest dziwny nie taki jak zawsze obwity pełno krwi.. teraz jest go bardzo malo i to w dodatku bardzo ciemny.... prosze o odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anecia007 0 Napisano Grudzień 4, 2007 Ama_leta dlaczego normalka?? czy to przez te tabletki ?? czy teraz tak caly czas bedzie? mi jest dobrze tak bo brzuch nie boli i wogole tylko martwi mnie ten kolor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mikola Napisano Grudzień 4, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mikola Napisano Grudzień 4, 2007 anecia a ile czasu bierzesz juz tabletki/? ja mam dokladnie taka sama sytuacje maialm odstac okrs w srode dostalam w niedziele, a w sobote ostatania tabletak...:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anecia007 0 Napisano Grudzień 4, 2007 mikola ja te tabletki biore miesiac w sumie to skonczylam jeden listek teraz za tydzien biore nastepne.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mikola Napisano Grudzień 4, 2007 anecia to u ciebie sprawa jest prosta Dopiero co zaczynasz stosowanie tabletek wiec to normalne za organizm musi sie do tej nowej sytuacji przyzwyczaic:) i dlaetgo tak reaguje ja biore juz tabsy od poltora roku dlatego tak sie zdziwilam ale u ciebie wszystko gra:) a okres moze byc na poczatku niereularny to normalka - a ze jest skapy to przyzwyczajaj sie!! okresy przy tabletkach wlasnie takies sa zazwyczaj - krocej trwaja i sa bardziej skape :)pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anecia007 0 Napisano Grudzień 4, 2007 mikola ahaaaaa to juz wszytsko rozumie.. dziekuje :*:* ulzyło mi :):) pozdrawiam:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach