Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J.Lo74

NOWY ROK NOWE MOZLIWOŚCI-CIĄŻA NA 2008!

Polecane posty

Gość Zapamiętasz
Ja na razie staram sie o tym nie myslec.Jak na razie mi to jakos wychodzi bo okres daleko.

a u mnie za jakiś tydzień dobrze że zaczęła się praca to nie mam tyle czasu myśleć o tym

dokładnie, czekamy razem!! Wiesz ja za bardzo nie licze że się udało bo to pierwszy cykl starań, ale nadzieję mam 🌻. Kilka dni po owulacji czułam takie kłucie w dole brzucha i jakby lekki skurcz- coś jak rozciąganie mięśni. Hmm dało mi to malusieńka nadzieję :-) Czy to mógłby być jakiś znak??

Cześć dziewczynki! Mam nadzieję, że Wam dzień dobrze mija :) Ja dzisiaj poszłam dowiedzieć się, ile kosztuje test ciążowy z krwi i jestem w szoku, bo kosztuje aż 50 zł, pomijając fakt, że trzeba na niego czekać 24 h... Moja Pani endokrynolog powiedziała mi kiedyś, że poziom badanego hormonu podnosi się już dzień po zapłodnieniu... zastanawiałam się, czy nie zrobić sobie tego badania, ale poświąteczne pustki w portfelu przekonały mnie dość skutecznie, żeby poczekać jeszcze :) Jak Wam dobrze, że macie termin @ już niedługo. Ja muszę czekać jeszcze 13 dni!!! :( I jeszcze Mój Misiek wyjezdza na dwa tyg., więc będe sama czekać na wyniki :( ech.... no nic! miłego wieczorku wszystkim! :*

A ja to już naprawde nie wiem co mam myśleć -ogłupiałam do końca! Tak jak wam pisałam wcześniej miałam bardzo dziwny okres bo 2 dniowy to było w Nowy Rok dzień póżniej zrobiłam test-myśląc,że może on coś wyjaśni!?Test wyszedł negatywny :( no i niby było by wszystko OK gdyby nie to że zaczęły mnie boleć piersi!-głupawka totalna!!! eh pozostaje chyba jeszcze poczekać troche....

Gość Słonko_25
Hej, ja zrobiłam badanie beta wczoraj i wynik był juz po 4 godz. ale odebrałam dzisiaj dopiero. Koszt badania 24 PLN, wynik 1522 .... 5 - ty tydzień :) :)

Gratulacje Słonko_25!!! Ja na razie jeszcze czekam. Jutro kupie test i sprawdzę czy kreska jest grubsza. Jak nie to też chyba bete zrobię. Piersi bolą mnie straszliwie. Nie mam żadnych mdłości, zachcianek, czasem trochę pobolewa mnie brzuch i jestem jakaś zmęczona po południu ale to chyba wynik pracy i pogody.

JLo testy czasem przeciez pokazują negatywny wynik pomimo ciąży poczekaj i zrób za jakiś czas jeszcze raz:) dopi to moze być znak ciąży albo nie być objawem niczego, musisz czekać, choć to nie łatwe wiem doskonale bo sama czekam zresztą ja czuję że się nie udało:( zero objawów i intuicja to samo mówi:( trzymam kciuki za was wszystkie:)

ale Ci fajnie Słonko25! Ojej! Jak ja Ci zazdroszczę! Ja ma dostac okres gdzies za 5 dni (czyli w moje urodziny) Ale byłby prezent od losu! Ale nie, nie nakręcam sie bo już tyle razy to robiłam i było potem wilekie rozcarowanie i łzy. A pozatym zaczynają mi się wszystkie objawy \"przedokresowe\" oj...

Ja zauważyłam że zaczynam cały czas o tym mysleć- czy zaszłam, czy sie udało. Musze się czymś zająć, kończę pisać prace magisterską, może to troszke odciągnie moje myśli. Pozdrawiam Och... Słoneczko, ale Ci dobrze, że juz wiesz.

ja też koncze pisać pracę magisterską:) tylko zamiast pisać siedzę na kafe ;)

Hejka dziewczyny! Poczekam jeszcze z tydzień i zrobie kolejny test bo ta cała sytuacja bardzo jest podejrzana zwłaszcza ,że od wczorajszego wieczoru pobolewa mnie brzuch podobnie do zblizajacego sie okresu.A ten niby to okres(2dniowy)skończyl sie 31grudnia! SŁONKO_25-ponownie gratuluje!!!

Test robiłam 2stycznia -negatywny :( więc nastepny zrobie za tydzien-może coś się wyjasni ;)

no to musisz czekać, nie ma innego wyjścia czy można być w ciąży ale nie mieć żadnych objawów, typu ból jajników, większe piersi itp.??

Gość margozata83
Hej dziewczynki, mozna sie przylaczyc? mam na imie Goska. mieszkam w Irlandii i tak jak wy zaczynam starac sie o malenstwo. nic nie pisalyscie jak na te starania reaguja wasi panowie. Moj misiek dlugo nie chciel sie zdecydowac noi na wigilie powiedzial NO DOBRA, do konca nie jestem przekonana ze chce tego tak jak ja. ale ja nie chce dluzej czekac. troche wstyd ale ja przygotowania do ciazy zaczelam dopiero 1go. ostatniego wzielam oststnia pigulke anty. czytalam pare opinii na ten temat, tzn ze musze odczekac 3 miechy. ale tez duzo na ten temat czytalam i podobno nie ma przeciwwskazan. co wy o tym sadzicie kochane. aaa mam 25lat

🌻Witaj Gosia!Ja z Marcinem(maż)zaczelismy myslec o dziecku w podobnym czasie :) Zgodnie tez stwierdzilismy ze możemy zacząć staranka już teraz:)🌻 Jeśli zas chodzi o tabsy to są różne teorie i wole sie nie wypowiadać ;P 🌻

Gość Słonko_25
Dziekuję wszystkim :) dzie jestem po raz ostatni 12 godz. w pracy. Od jutra zaczynam chodzic na 8 -ki. Ciesze się, bo wczoraj i dzisiaj siedzę 12 godzin i mocno to odczuwam, a do tego sie denerwuje, bo brzuszek mnie boli :( Dziewczynki trzymam kciuki ... :) :) :)

mój Grzes juz też bardzo chce dzieciątko, patrzy tęsknie na mój brzuch i mówi, że moze jednak się udało:( a ja czuję ze nie:( wcześniej niby chciał ale nie był zbytnio gotowy pomimo że stary chłop z niego;) ale teraz już chce, tylko nam nie wychodzi co do tabletek, nie stosowałam to nie do końca wiem ale podobno trzeba odczekać, lepiej pogadaj z ginem żeby potem nie było jakichś problemów ze zdrowiem maluszka

Dziś powtórka testu i dwie grube krechy:))) Choć mężuś twierdził że to nie możliwe żeby tak za pierwszym razem. Teraz ma nadzieję na bliźniaki. Oby nie. Pozdrawiam

Gość Słonko_25
Ula .... gratuluję !!! :)

Gość Matyldas
Dzień do bry wszystkim staraczkom :) ja odstawiłam tabletki 3 miesiace temu, hmm wlasciwie 4 bo miałam 3 regularne @ co 28 dni, jak w zegarku, a tu ciach prach :D poczatek 4 tygodnia ciąży :D ojejuu!! Zycze wszystkim powodzenia i nie zadreczajcie się myślami, bo to najgorsze..wiem, ze trudno, ale psychika może zadziałac negatywnie..buziaki i milego dnia

Matyldas gratulacje ja po odstawieniu 4 m-ce sie staralam i dopiero zaskoczylam :D