Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziobalka

Dziobałkowy Świat

Polecane posty

jak jutro przeczyta swoje posty;)..... nie smuc sie dziobalka;) Ksiązeeeeeeeeeee wracaj;)

ale jak tu się nie smucić??? wszystkich dookoła można oszukać że jest ok... ale jak oszukać serducho???? :(

Gość bucccccccccccc
kurwa----niech to szlag dalej chce byc sama bo jestem babiarzem...kazdy facet lubi kobiety nie?

bucccccccccccc wszyscy Ci mowia zebys dal jej czas, a Ty swoje i dzwonisz :O Ona musi miec teraz spokoj i przemyslec sobie to i owo ;) Jesli cos kochasz pusc to wolno jak wroci znaczy,ze jest Twoje, jak nie wroci znaczy,ze nigdy nie bylo Twoje ;) Powodzenia walcze tez zeby nie napisac do pewnego osobnika ;) zeby nie bylo,ze latwo mi moowic :P

Powiedzmy ze kazdy ale jak sie jest z kims to dla mnie wiernosc obowiazuje. Ja bedac 4 lata w zwiazku nawet nie probowalem spotykac sie czy flirtowac z innymi. Pewne zasady obowiazuja> szkoda ze w moim przypadku tylko w jedna strone

Gość bu ccccccccc
no ja tez byłem wierny(rok)ona tez tylko ze nie moge sie oprzec by nie flirtowac...kiedys nawet nie zauwazyłem jak wyszła z imprezy...

Gość bucccccccccccc
I znowu chce zadzwonic by przeprosic :(

Gość bucccccccccccc
Jak dajesz rade nie korci Cie zeby zadzwonic 4 lata to długo

nie dzwoń... bucccccc nie dzwoń... czemu jesteś taki uparty... chcesz żeby Cię znienawidziła??? żeby wyłączyła telefon??? szanuj ją... a przy okazji i siebie...

korci ale wczesniej dzwonilem i przeciagalem tylko a nic sie nie zmienialo a bylo nawet coraz gorzej.Wkoncu zerwalem i teraz sie nie odzywam. Ja pokazalem ze mi zalezy i ona o tym wie. Teraz jej ruch. Chiala czasu zeby odpoczac i pomyslec to go ma. Ja rok czasu walcze o nia wiec juz brakuje sil i checi. Juz dawno chcialem zerwac wiec troche bylem juz przygotowany. Jest ciezko bo nie da sie zapomniec.

Gość bucccccccccccc
nie chodz;)

oki... niech i tak będzie... niech się dzieje wola nieba... z nią się zawsze zgadzać trzeba... :-)

Gość bucccccccccccc
ja biore wampirke;)