Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedepiekna

Teraz albo nigdy- schudnę!!!! ktoś ze mną?!!!!

Polecane posty

najlepsza dieta to ograniczenie ilości jedzenia i wykluczenie niezdrowych produktów, nie żadne tam diety cud, na których chudniesz szybko, ale tracisz głównie wodę a poźniej wszystko wraca ze zdwojoną mocą... carolima 'nie szpikuj się' w sensie żebyś nie probowała, wiem że tego nie zażywasz ;)

spoko, spoko nie zamierzam :D co to za rozwiazanie przejsc z jednego uzaleznienia w drugie...

Ilona masz racje co do diet.Ja na sobie wyprobowalam nie wiem ile diet cud,fakt szybko bylo efekty widac ale jo-jo jeszcze szybciej.Tak pozadnie schudlam jak ograniczylam produkty niezdrowe i przede wszystkim powinno chudnac sie powoli.

gocha dokładnie tak jak mówisz - chudnąć powoli to znaczy zdrowo a przede wszystkim trwale poza tym diety cud, spowalniają metabolizm i po kilku takich "cudach" będzie się tyło jedząc nawet 1000kcal, nie o to tu chodzi...

gocha podziwiam Cię z tą wodą, ja piję kiedy mi się chce, ale musze sie poprawić, bo dostałam nakaz 1,5 litra wody dziennie, a pije tylko kilka szklanek herbaty, jakoś mi nie po drodze do picia :P

wiem... wyprobowalam kiedys kopenhaska... wielki blad... oj wielki, schudlam 10 a przytylam 20...

wlasnie,ja od sierpnia tak sie odzywiam (ale i tak jem za duzo itd.) i z99kg zrobilo sie 85,fakt po ciazy tez spadlo,ale nie karmie piersia,wiec efekt i tak nezly,mimo,ze naprawde czasem jadlam bardzo duzo.

wlasnie to musi byc woda, czy moze byc herbata? bo ja nie pije wogole woy, ale za to jakies 3litry zielonej herbaty... strasznie lubie :) herbate w kazdej postaci i bez cukru :)

carolima na temat herbaty sa rozne opinie,zielona jest zdrowa,ale nie wiem.Ja nie pije prawie wcale harbaty ( raz na misiac),tylko wode i kawe.I wiecie co zauwazylam,ze jak przestalam pic soki owocowe to waga latwiej idzie w dol. Ilona ja uwielbiam pic wode mimo,ze nie ma smaku.

ja też muszę sie za tą wodę bardziej wziąć, ale jakoś mi nie wchodzi narazie,moze dlatego ze jest zimno, bo latem to dosc duzo wypijałam, a co do soków owocowych to chyba przez ten cukier tak źle działają i ja mam je zabronione, a bardzo lubię, do tego jogurtów owocowych też nie mogę...

uciekam chwilowo jakiś obiadek musze zaczac robic :) zanim mi sie corcia obudzi :)

Gość ecia****
już po zakupach są jabłka kiwi mandarynki a z nabiału kefir bo nie lubie naturalnych jogurtów myśle że spoko a co wy o tym sądzicie?

zakupy wzorowo :) ryz ugotowalam, teraz czekam na śpiącego królewicza, żeby zjeść razem obiad :) będzie ryż z jabłkiem :)

Ja juz po obiadku,byly brokuly,kalafior i dwa jajka na twrdo.Dzisiaj zamierzam zjesc jeszcze tylko jogurt 0% albo i dwa :P ale zobaczymy.Zaraz ide na spacer z maluszkiem,pozniej po starszego synka do przedszkola,pozniej okolo 18ej do pracy i wroce o 20ej,wiec mam nadzieje,ze nie bede bardzo glodna.I wieczorem obowiazkowo cwiczenia.I ide wczesniej spac,bo jak siedze normalnie do 1ej w nocy to nic dziwnego,ze glodna jestem. To uciekam papapatki

Gość ecia****
a mnie sie nawet nie chce zabrać za gotowanie jakoś niemam natchnienia

pierwszy raz w zyciu nie przypalilam ryżu :) a to dlatego, ze wyczytalam, ze mozna gotowac w duzej ilosci wody :D

Witam dziewczyny!!!!Nieżle się od wczoraj rozpisałyście...:) Ja zjadłam dzisiaj kawałek ciemnego pieczywa,serek wiejski 3% i pół zielonego ogórka i weszłam na wagę:( przez święta przybyło mi 2 kg,masakra..;)

nick........... waga.........wzrost............cel............ Play27.........72............170................63

Gość ecia****
a co z ćwiczeniami? ćwiczycie co i ile czasu?

Napiszę jeszce coś o sobie....więc jestem 27 letnią mamą słodkiego 2 latka i walczę z kg od urodzenia synka.Nie pracuję,siedzę z małym w domku i w związku ztym będę częstym gościem!!:) Pozdrawiam wszystkie walczące kobietki i trzymam za nas kciuki!!!

ecia ja rowerek godzinka dziennie, zastanawiam sie nad wlaczeniem treningu silowego :) play to podobnie jak ja :) tez mam 27 lat i siedze w domu z corciami (4 lata i 1,5roku)

Gość ecia****
a ja mam 30 lat i 4.5 letnia córcie niestety większość mojego dnia spedzam w pracy oprócz poniedziałków które mam wolne

Ja jeżdzę codziennie tzn od wczoraj na rowerku treningowym mam zamiar 5-6 dni w tygodniu po 45 min.

Gość ecia****
ja twierdze że nie mam czasu na ćwiczenia albo jestem zmęczona (cały dzień praktycznie stoję) ale tak naprawdę wiem że to jest tylko wymówka jakoś jeszcze nie potrafię się zmobilizować

Gość klaudia1978
Cześc dziewczyny!!!! Jak tak piszecie o dzieciach to ja też się pochwale swoim 3 letnim synkiem, lat mam 29. Dziś 2 dzień na diecie cambridge, mam nadzieję że zrzucę moje upragnione 15 kilo. Czuję sie całkiem nieźle, głodu prawie wogóle nie czuję tylko pić mi się chce niemiłosiernie a wody nie lubię.

Gość ecia****
ja też nie przepadam za wodą. a jak smakuje ci ta dieta? bo ja bym chyba nie dała rady na tych papkach