Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostania niedziela

mąż na kontrakcie za granicą a ja sama, kto się przyłączy?

Polecane posty

WITAM w Nowym Roczku !!!! Kochane wszystkiego najlepszego :):):) Spełnienia marzen, duzo wytrawalosci i samych slonecznych dni :) u mnie szalenstwa w sylwka nie bylo (% zero) hihih, bylismy z rodzenstwem mojego. Co do planow - hmmm jedna zmiana - moj wyjezdza nie 5 tylko do 15 stycznia. Plany ulegly malej zmianie - ja tam sie ciesze. Basia??? Nie rozpaczaj juz kochana !!!! Z tego co pamietam woj 4 mial wyjechac, tak ???? pozdrowionka :)

helol wszystkiego dobrego w Nowym Roku laski,szczescia,milosci i kasyyyyyyy Justa odzyskalam swoje gg,jak cos to pisz na moje stare

Witajcie:) Siedzę i czuwam ,bo muszę mojego K obudzić o 3.00:( Raniutko wyjeżdza:( Narazie nie dociera to do mnie,zobaczymy co będzie rano:(

No i co tam dziewczynki nowego? Buziaki😘😘😘 dla tych co juz znów samotne, i dla tych które wkrótce będą. U mnie ostatni dzień wolnego, jutro juz szkoła zaczyna działać, to znów powoli wróci wszystko do normy...bo 3 tyg w domu z dzieciakami to oszaleć mozna czasami...

No i pojechał:( Jeszcze nie dojechali na miejsce,dopiero wieczorem podobno:(

haj, laski a wy co,chlopy przyjechali to kuzwa zadna nie zajrzy tylko co robita.......;) wypacholily sie na przyjazd ;) coby chlop zadowolony byl ;) drukowac mi tu ja w tym tyg tylko 2 dni pracy mialam, czlowiek sie rozleniwil i przytyllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll po tych swietach, jeszcze w sobote idziemy dalej swietowac bo kolezanka ma swieta prawoslawne ,mowie wam nie wydoje w alkocholizm wpadne i obzarstwo echhhhh a mnie gardlo zawalilo ,ale deko lepiej gadajta co........................;

Hej I nadal nie pisza nic... A u mnie wiosna, ciepło, deszcz pada...oby zima nie wróciła!

witam ! Oj dawno mnie tu nie było, obiecuje poprawe :) o ile i kolezanki sie poprawia :D Ostatnio zakrecony i ciezki mam czas, najchetniej uciekłabym jak najdalej, ale tak sie nie da. Jeszcze niedawno myslalam ze bede plakac jak moj wyjedzie - a sama bym go teraz juz wywalila z chaty :D (to tak ironicznie oczywiscie stwierdzam, pewnie same tez tak macie jak Was wasi wkurza :P ) Basia jak samopoczycie?? Halooooo reszta dziewczynek - co u Was?? 🌼 dla kazdej na zachete do pisania :)

Witajcie:) Samopoczucie byle jakie:( Powiedzcie mi jak najtaniej dzwonić? K jest we Fracji,jak dzwonię do niego to ja płacę normalnie ale jemu zre z konta jak diabli.Czy warto założyc stacjonarny tel. i przez telegrosik dzwonić? Poradźcie. On ma tam komórkę,innego telefonu (stac.) nie maja:(

Hej ,ja już dawno sama ,ale chorowaliśmy z młodym, jelitówka nas złapała i tak jakoś weny nie było na pisanie i na dal nie mam .Wytłumaczyłam się :p Z tym dzwonieniem to nie wiem co ci poradzić , wiem jak M dzwonił do mnie to zawsze na domowy bo taniej i mogliśmy gadać i gadać . Ale ma kartę belgijską twój M powinien kupić sobie francuską .

Witam Panie poniedziałkowo🖐️ Nowy tydzień czas zacząć! Coś tu cicho ostatnio, chyba znów tyłki trzeba przetrzepać!!!

Acha czyli jednak lepiej francuską i na domowy,no to trza zakładać stacjonarny w domu:) Pogoda parszywa,pada deszcz ,śnieg się topi więc ślizgawica i błoto:(Nienawidzę takiej pogody.

Niech M poszuka, popyta się znajomych co tam pracuja, może maja jakies taryfy w komórkach we Francji gdzie są tańsze lub darmowe minuty do pl. W Uk takie są, to może i tam? No i wiadomo że na domowy zawsze taniej, więc jak dłuzej ma tam być, to pewnie warto założyć.

Dzięki dziewczyny:)Właśnie dzwonił ,kupił kartę,wieczorem jeszcze zadzwoni na dłużej bo jest w pracy to omówimy co i jak:)

Hej🖐️ Tak sobie...jakas taka wypluta jestem, zmęczona czy co??? A co U ciebie? Dziewczyny, co tak milczycie? Tyłki trzepac będę chyba!!!!

a u mnie też jakoś tak ni jak :o może pogoda ,bo tak jakoś szaro buro .Może lekki dołek ,nie wiem sama ,albo brak mi witamin ,magnezu ,muszę się zaopatrzyć w jakieś Witaminki .A tak po za tym to nic nowego ,oprócz tego że zaczęłam intensywnie się uczyć ,bo wstyd się przyznać ale zaniedbałam uczenie :o a czas ucieka ... Dziewczynki też nic nie piszą ,czyżby weny nie miały ,bo chyba chłopy już pojechali co ?

Witajcie Kochane :D wielkie buziaki i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku długo mnie tu nie było ale mam nadzieje że jeszcze mnie ktoś tu pamięta :) .U mnie powoli ale do przodu ,troszkę się pozmieniało na lepsze ,mój mąż jest z nami od 3 miesięcy :) więc musiałam troszkę nad rodzinką popracować ,nauczyć się wspólnie żyć od nowa ale za nic bym tego teraz nieoddana(zbyt długo o to walczyłam ) w końcu jestem zadowolona (chociaż czasem wyjeżdża ale w najgorszym przypadku na 5 dni a co to jest w porównaniu do 4 tygodni :) ..) jeszcze raz wielki buziak i do miłego 🌼 👄 :D

🖐️ rowerka pamiętam cię :) i cieszę się że dopięłaś swego i jesteście w komplecie ;) wszystkiego dobrego .... zaglądaj do nas . dziewczynki doradźcie jaki pasek ? cienki ,gruby a morze taki rzemyk ,jaki kolor hyyy

A do czego ten pasek ma być kobieto??? U nas nadal pada, mży i normalnie wiosna idzie, tylko patrzec kiedy kwiaty zaczna pokwitać po trawnikach...

hello kuzwa szpagat od razu wez ;) hehehehe u nas pizdzi jak w kieleckiem normalnie,odwazylam sie i poszlam tu do fryzjera bo juz mnie wnerwialy te kudly iiii powiem wam ze zle nie jest,ogolnie jest git, mam krotkie teraz dobrze ze juz weekend bo normalnie dosc mam Justa kiedy ty w koncu sie wybierasz tu w moje strony?

Jolcia powiadasz najgrubszy :) Aska weś no poka fote na facebook-u albo na @ z fryzem :) a ty czytasz to co ja piszę:p ,no przecie w maju :classic_cool:

🖐️ Kto się napije zemną kawki w taki ponury poranek hyyy Ja dzisiaj mam laby ,nic nie robię ,nawet obiadu :p młody kolęduje ściągnie do domu na wieczór .A kto ma już ferie / u nas dopiero za 2 tyg :D dziewczynki co tam u was , Kasia czego ty się nic nie odzywasz hyyy jak tam sprawy z domkiem ,kiedy następny egzamin ? Nasze Świeżynki jak tam wasze samopoczucie po wyjeździe waszych M hyyy

Hej :) Odzywam sie tylko na chwilke abym pasiakiem po tyłku nie dostała bo może boleć :D :P Samopoczucie takie sobie, teraz leze w lozeczku (taki mam nakaz od lekarza, wczoraj wyladowalam w szpitalu z okropnym bolem brzucha, na szczescie nie zostawil mnie na oddziale, zbadal z mala wszystko ok kazal lezec i sie oszczedzac) Jakies fatum nad nami chyba ciazy bo moj przed samym wyjazdem zgubil dowow :O w przyszlym tygodniu ma go odebrac i od razu fruuuuuu. Tak plakalam ze 5 go nie bedzie a dzis 17 a ten nadal w PL. No ale coz, rozlaka potem krotsza :P pozdrawiam wszystkie :)