Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Matki Polki- zony na emigracjii.

Polecane posty

Heja:-) dziękuje za ciepełko:-) i za magię-jutro będzie lepiej,oby.......... Kurcze doszliśmy z mężem co mu jest-on ma zapalenie slinianki-świnkę:-( Narazie do jutra bo padam na pysk :-)

Gość yardleyka
Ninuś...poprostu Świnkę????o Santa Madonno (to po hiszpańsku, chyba?).... Do juterka...

Z malarii swinka sie zrobila...to raczej dobrze...Trzymaj sie kobieto... Mursiana-mowisz osly,wielblady...naprawde inny kraj...i to ciepelko... u nas dzisiaj grad i zawierucha a teraz pojawia sie slonko Milego dnie🌼

Gość yardleyka
Hey, hey, Ciągle niespecjalnie się czuję (choć u mnie za oknem słoneczko)wciąż mnie pobolewa...i w dodatku głowa też... Znając życie to jutro nie będę miała kiedy napisać, a w środę już lecę do Polski... WESOŁYCH ŚWIĄT moje kochane, aby wszystkie troski od Was odeszły na ten i następny czas... Ps. jakby mnie dłłlłuuugo nie było nie martwcie się...jak tylko dorwę sie do kompa napiszę czyli...(nie wiem kiedy..w Polsce nie mam sprztu)....

Milego szalenstwa w Polsce-tylko wykuruj sie szybciutko.I tez wesolutkich dni swiatecznych A ja zostaje na Dzikim Zachodzie...ale bede miala gosci Huurra:D

uuuuuuuuuuuu....mój mąż dzisiaj trafił do szpitala......... gorączka mu nie przechodziła i jest w szpitalu........:-( Własnie napisał smsa,że go przenieśli z wewnętrznego na kardiologię...nie wiem co się dzieje............??????:-( Jak go wzięli to miał krew niedotlenioną i dostawał tlen.:-( Do jutra ,bo mam wielkiego smroda:-( Pozdrawiam i uważajcie na grypy!!!!!!!!!!!!

Matko Nina to już naprawdę brak słów ale wiesz że trzymam kciuki i myślami tylko tymi dobrymi jestem z Tobą. Nie mam czasu aby lukać zbyt często ale myślę o Was kobietki i jeśli można tak powiedzieć modlę się o Twoją rodzinkę Ninko aby wszystko się ułożyło. Yerdleyka Tobie życzę spokojnych udanych Świąt. Użyj za nas wszystkie i ucałuj naszą kochaną Polskę

Oj...zatkalo mnie...Nina juz teraz to Go choc przebadaja ,bedzie dobrze zobaczysz...Moze to jakas przechodzona grypa???Wyjdzie z tego raz dwa Myslami jestem przy Tobie ..trzymaj sie 🌼

witam z rana:-) Dziękuję za słowa otuchy-jesteście kochane:-) Niedługo idę do szpitala i dowiem się co i jak,najgorsze,że mój angielski jest nienajlepszy:-( i rozmawiam na poziomie-ja być kali,no ale cóż. Pozdrawiam Was mocno

Gość yardleyka
Nina i ja myślami jestem z Tobą i Twoją rodziną... Jutro lecę, dzięks za zyczenia dziewczyny, niedługo zajrzę!

Nina odezwij sie,pewnie brak Ci czasu...mama nadzieje ze Meza Ci zdrowieje🌼 Milego dnia

Witam:-) Już mam lepsze sampoczucie-wczoraj zabrałam M do domku.Czuje się lepiej-dostawał tylko antybiotyk i tlen.Ale ten tlen podniósł go na nogi,bo był niedotleniony-za mało tlenu we krwi.Za dużo razy przechodził choroby i teraz wyszło porządnie-organizm się zbuntował.M czuje się lepiej ale cały czas śpi.Rano byliśmy u lekarza po zwolnienie z pracy,bo w szpitalu nic kompletnie mu nie dali-oprócz antybiotyku,żadnego wypisu,żadnej informacji-kompletnie nic. Ale teraz już może być tylko lepiej. Cieszę się,że mam takie fajne koleżanki internetowe:-) jesteście the best:-) Pozdrawiam Nina

Jeszcze jedno:-) Przez ten cały czas jeździłam dużo autem....i znowu jeżdże jak pirat:-) Pa

Oj to dobrze,ze masz Go juz w domku:D A co do auta-wychodzi na to ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo...Papatki🖐️

Witam:-) Jajka poświęciłam:-) Życzę Wam Wesołych Świąt i bogatego zająca,no i mokrego dyngusa... Pozdrawiam Nina

Wesołego królika, Co po stole bryka, Spokoju świętego I czasu wolnego, Życia zabawnego W jaja bogatego I w ogóle - Wszystkiego najlepszego.

Hejka kobitki Wesolutkich zajaczkow Wam zycze:D Objadalam sie ze hej,ale sa swieta wiec czuje sie rozgrzeszona.:P Snieg u mnie tej wiosny przepiekny...cala zime tyle nie bylo-dzieci nawet balwana robily. 🌼

Hejka kobitki Wesolutkich zajaczkow Wam zycze:D Objadalam sie ze hej,ale sa swieta wiec czuje sie rozgrzeszona.:P Snieg u mnie tej wiosny przepiekny...cala zime tyle nie bylo-dzieci nawet balwana robily. 🌼

Hejka...Juz po swietowaniu,dzieci ten tydzien jeszcze w domciu. Goscie juz pojechali😭.No coz szara rzeczywistosc nadchodzi... Oby do wiosny,tej na podworku bo chwilowo to snieg... wyzej mi sie podwoilo:O

Hejka... Nina zyjesz??? Mursiana jaka u Ciebie pogoda? Mialas snieg??? Dostalam paczke od mamy z Polski-ale radocha ,nie tylko dla dzieci.i galaretka w czekoladzie i ptasie mleczko...zapraszam na kawke:D

wow ale rozpusta pędzę na tę kawę. A tak poza tym proszę mi powiedzieć co to jest śnieg bo już zapomniałam jak wygląda:)Jakieś 30 stopni jest chociaż dzisiaj trochę wiaterek sobie wieje:)

hello-żyje sorki nie mam narazie za dużo czasu,bo najpierw jak wiecie mój mąż chorował,a teraz mój malutki ma taką wysoką temperaturę do 40 stopni-ja mam sedecznie dość-uwierzcie.Starszy syn też jest chory-na szczęście nie ma narazie temperatury.Za tydzień chorobowego wypłacili mojemu mężowi 55 funtów-szok,jak to dzisiaj zobaczyłam,no ale cóż-najlepiej niechorować. Trzymam się dzielnie-pomimo,że od 9 marca nie przespałam całej nocki-ja czuwam:-) Pozdrawiam i obiecuję nadrobię zaległości pa

a i mój mały dostał penicylinę-szok-jak byłam mała to mnie takim antybiotykiem leczyli.I to daje obraz raczkowania anglików w antybiotykoterapii. dobrej nocki

Witajcie z rana:-) Kawa na stół:-) Tak się cieszyłam,że starszy nie ma temp,to właśnie mu zmierzyłam i już ma:-( Co się dzieje? czy wkoło Was też tak wszyscy chorują? W naszym domu zostałam tylko ja,a tak wszystkich już położyło:-( Pamiętacie słowa piosenki\".......a przyjdzie czas na Ciebie......\"-De Mono:-)-oby się mylili. Miłego dnia Wam życzę,a ja do zmywania:-( niestety.

Hej Nina widze ,ze prawdziwa grypka was dopadla.U mojej tesciowej tez na to chorowali,temperatura wysoka,bol miesni ,kaszel ,i chorobsko trwa ok 2 tyg..Tu na to nie dostal nikt antybiotyku...lezec ,przeciwgoraczkowe,przeciwbolowe...tu wogole ciezko jet dostac antybiotyk(chyby ze maja do tego podstawy).I tak zle i tak niedobrze... U nas powoli wiosenka nadchodzi ale sza zeby znow nie uciekla;) Mursiana fajnie masz z tym ciepelkiem...cos ostatnio mowili ze w hiszpanii spadl snieg,albo ja cos pokrecilam(tak to wlasnie slucha sie w locie wiadomosci):O Milego dnia