Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wecarr

zadziwiająca noc

Polecane posty

no bo sobie tak pomyśl. nie ma nic gorszego niż narobienie facetowi ochoty na sex a potem go zostawienie. no nie ma chyba nic gorszego. a ten...oooo...zonk. sam Ci powiedział, że nie chce...Jezu;.....

bardzo mily wyplowialy blondynku - ...a, właściwie, 🖐️ autorko topiku, masz piękną interpretację do tego smutnego wydarzenia. Ja poczułabym się urażona, facet nie wie czego chce:P

ja okazuje szacunek kobiecie, doprowadzajac ją do fantastycznego orgazmu, a nie odmawiajac penetracji... ale ja sie nie spotykam z fankami harlequinów

"no bo sobie tak pomyśl. nie ma nic gorszego niż narobienie facetowi ochoty na sex a potem go zostawienie" jest - odmowic kobiecie, ktora sama pcha do lozka :D

Gość Wecarr
komiczne-nie jestem fanką harlequinów. spacer w chmurach- skoro to ja zainicjowałam całą akcje to chyba ja jestem winna :P

blondasku, z pewnością bardzo miły i słodki. Cukierek dla ciebie, chłopczyku. Jak tam twoja hydraulika? Co, już obsmarkać się nie można??:D

Gość Wecarr
komiczne- nawet te na jedną noc??

ale co na jedną noc? nie dymam byle czego, dlatego szanuje kobiety, ktore biore do łóżka

komiczne, ja to tak napisałam tylko nie konkretnie ;-) a już myślałam, że jesteś inteligentniejszy ode mnie... cóż...dwa kroczki w przód a jeden do tyłu :P

Gość Wecarr
no skoro szanujesz kobiety- to co byś zrobił w takiej sytuacji?

I facet odmówił??? Ja bym się pochlastała z rozpaczy, że jestem taka paskudna, że juz mnie nie chce facet któremu właże do łóżka:P Przegrałaś zycie:D

hihihi a to dopiero było dobre... komiczne mam pytanie....a jaka kobieta Twoim zdaniem jest byle czym???

właściwie to miałaś chmurko trochę racji, zaworki w penisie reguluje coś tam w głowie, musiała, mu się chyba dziewczyna niepodobać na tyle by zawory trzymały krew

" no skoro szanujesz kobiety- to co byś zrobił w takiej sytuacji?" Ty serio pytasz? Ps Dziobalko - Twoja metaforyka jest zbyt głęboka, bo juz chyba sama się w niej gubisz :P

"komiczne mam pytanie....a jaka kobieta Twoim zdaniem jest byle czym???" klubowe lachony ciągnące za 3 drinki, nimfomanki, ktore miało pół korporacji, żoneczki które waliło całe osiedle a jedynym gosciem, ktory nie miał ich ostatnio w łóżku jest ich mąż itp...

Słodki blondynku, wybacz, ale ty teraz jesteś złośliwy czy już nie, bo się pogubiłam. Nie wiem po prostu czy mam być dla ciebie wredna, czy przestać się z ciebie nabijać?:D

jedynym miejscem w którym się gubię jest moje małżeńskie łoże :P kiedy szukam we śnie misia pluszowego z którym sypiam :P w innych miejscach mój mózg pracuje idealnie ;-) a w wypowiedziach tym bardziej ;-)

Gość Mało która kobieta chce być
przygoda na jedną noc, nie prawdaż ? Nie przychodzi wam do głowy, że facet też może mieć swoją dumę ? Że może zrozumiał, że ma być zabawką na jeden raz ? I znając swoja wartość nie miał na to ochoty ? Nieprawdopodobne, co ?

żałuj żałuj... misie to nie byle co ;-) musisz spróbować...taki Miś będzie należał tylko do Ciebie...i będzie Cię szanował...i wysłucha głupot wszystkich jeśli będziesz chciał z nim porozmawiać...i nawet tego nie skomentuje... no misie są boskie ;-)

Wiesz, naprawdę nieprawdopodobne. Wszyscy wiedzą, że udajecie takich wspaniałych:P a w skrytościoceniacie nasze kształty...:P Dobra, gadasz niby do rzeczy, ale nas rzeczywistość nie rozpieszczała, oto powód.

"Nie przychodzi wam do głowy, że facet też może mieć swoją dumę ?" zaczyna się :D:D:D uwielboam to przenoszenie kobiecych cech psychicznych w męskie środowiko i uznawania, że jakies zachowanie jest normalne, bo kobieta by tak zrobiła :D:D

Dziobalko... po przeczytaniu Twoich wypowiedzi tutaj, zupełnie zrozumiałe jest Twoje uwielbienie dla misiów