Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pluria

colonix

Polecane posty

Go艣膰 Chamomilla.
I jeszcze jedno: wierze, ze metody, ktore stosujesz wyleczyly cie z drozdzycy. Ale zlogow w jelitach cie nie pozbawia. Masz je nadal. Do tego potrzebna radykalnej terapii albo hydrokolonoterapii, albo glodowki z lewatywami i piciem ogromnych ilosci wody. Tu mowa o zlogach, ktore osadzily sie w ciagu wielu lat. Ani dieta, ani prosty blonnik i itp tego nie usuna.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Chamomilla.
aha, a IBS to nie to samo co drozdzyca. IBS moze byc wywolany drozdzyca ale nie tylko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 romaneKK
Ok, no to 偶eby by艂a jasno艣膰: Colonix reklamuje 偶e "oczy艣ci jelita" "wyleczy z IBS" jedz膮c "normalnie" Normalnie to dla mnie znaczy od偶ywianie si臋 tym czym od偶ywia艂o si臋 codziennie, ok! Od偶ywia艂em si臋 jak zwykle, co艣 s艂odkiego prawie codziennie itd, stosowa艂em colonix, i oczekiwa艂em na efekty;] po 1 tygodniu stosowania colonixu ju偶 widzia艂em 偶e z tego "oczyszczania" z paso偶yt贸w nici bo trzeba do tego trzyma膰 bezglutenow膮 diet臋 + 偶adnych cukr贸w prostych itd. ALE na stronie colonixu napisali jak byk ze to pozb臋dzie si臋 wszystkiego ca艂ego Z艁A, od偶ywiaj膮c si臋 na codzie艅 cho膰by fastfoodem. Dlatego dla mnie to ju偶 jest oszustwo. "Te zlogi to wcale nie zlogi blonnikowe, tego jestem pewna." Co艣 widz臋 偶e ma艂o czyta艂a艣 o zbawiennym colonixie w internecie, ja przed zakupem tego wspania艂ego specyfiku przez 2 miesi膮ce maglowa艂em internet 偶eby si臋 nie nabra膰 na wspania艂y cud-lek, kt贸ry oczywi艣cie i tak si臋 okaza艂 zwyk艂ym b艂onnikiem kt贸ry mo偶na kupi膰 za g贸ra 25z艂 w aptece + paranil kt贸rego dzia艂ania w og贸le nie odczuwa艂em + Kleri tea.. zabawne bo pi艂em ju偶 wcze艣niej r贸偶ne herbatki z apteki o podobnym sk艂adzie tylko jako艣 ich cena by艂a oko艂o 10 razy mniejsza :D smak, sk艂ad , dzia艂anie powiedzmy - ja nie widzia艂em r贸偶nicy. A ja powiem szczerze, ze szlag mnie trafia jak kto艣 kupi "cud-lek" na wszystko, zobaczy w kibelku 1/10 tego co na zdj臋ciach na stronie colonixu i my艣li 偶e to s膮 kamienie jelitowe kt贸re zalega艂y kilka lat w organizmie:D fajne kamienie jelitowe, kup sobie b艂onnik w aptece, wypijaj ogromne ilo艣ci wody i b臋dziesz mog艂a zrobi膰 sobie tez takie zdj臋cie niespodzianki w ubikacji ;-) Tak, nie pom贸g艂 mi colonix bo naprawd臋 co艣 mi dolega, a 偶e ameryka艅ce wmawiaj膮 ludzie 偶e te potwory po colonixie to s膮 wszystkie z艂e paso偶yty i kamienie ka艂owe i ka偶dy si臋 na to nabiera [sam by艂em tego ofiar膮 :) ] To to jest dla mnie co najmniej smieszne, bo kiedy wyjdzie z Ciebie b艂onnik po kilku dniach picia go, to normalne ze organizm b臋dzie musia艂 to wydali膰, idziesz do ubikacji, patrzysz i m贸wisz WOW! Wszystko by by艂o okej tylko ze ten nasz b艂onnik po nabraniu odpowiedniej ilo艣ci wody p臋cznieje i robi膮 si臋 z NIEGO w艂贸kna, w po艂膮czeniu z mas膮 ka艂ow膮 wygl膮da to jak du偶y naszyjnik z koralami (^^,) i wtedy myslisz sobie ze jak takie cos bylo na zdjeciach na stronie colonixu to przychodzi Ci tylko jedna mysl do g艂owy - jestes zadowolona i ca艂a w skowronkach bo my艣lisz ze to Ci przeczyszcza jelita, przepycha ok przepycha ale z niczego powazniejszego nie oczysci ;] Krytykuje na w艂asnym doswiadczeniu, by艂em za colonixem dop贸ki sie nie rozczarowa艂em, na dodatek po oko艂o 3 tyg m贸j organizm jakby odczuli艂 sie na colonix bo nie odczuwa艂em praktycznie zadnych zmian. Po tygodniu m贸wi艂em ze to super produkt, po 2贸ch zamartwia艂em si臋 a po 3cim tygodniu stwierdzi艂em ze to jedna wielka bujda;] i odes艂a艂em to i na szczescie zwr贸cili mi pieniadze, chocia偶 tyle dobrze.. By膰 mo偶e Ty b臋dziesz zadowolona ca艂y czas, bo z tego co widze to ani nic Ci nie dolega ani nie chorujesz na nic powaznego zwiazanego z trawieniem. Ciesz si臋 ze jestes zdrowa, zazdroszcze zdrowia;] i powiem jedno gdybym by艂 zdrowy, stosowa艂bym colonix profilaktycznie to pewnie o colonixie wypowiada艂bym si臋 tylko w superlatywach - czemu? bo widzia艂bym ciagle te "w臋偶e" w kibelku po b艂onniku... no i by艂bym swi臋cie przekonany ze wysz艂o ze mnie ca艂e z艂o.. a teraz wiem 偶e to kompletna bzdura.. to szczeg贸艂. Pretensje? nie b臋de wywala艂 400z艂 miesiecznie na co艣 co mi nie pomoze ;D nie sta膰 mnie na takie co艣, a pozatym czasami to nawet pi艂em wiecej na 2 litry i tylko chodzi艂em sikac ;] Gdy sie nie pije wody przy takiej ilosci b艂onnika to mozna naprawde sie zatkac :DD Pijesz wode - on nap臋cznieje - wydalasz go w postaci "sznurk贸w" i dla oka i samopoczucia jest git majonez;] trzeba dbac o diete to prawda ale na stronie colonixu czarno na bia艂ym pisze ze mozna odzywiac sie czym sie zywnie podoba :D Metody kt贸re stosuje wyleccz膮 mnie jezeli bede sie ciagle trzymac diety, dieta ma na celu ograniczenie pozywki dro偶dzakom - one kochaja cukier i dzieki niemu sieja tam jeszcze wieksze spustoszenie - a gdy nie dostarczasz im pozywienia one poprostu z czasem wygin膮 ale to d艂ugi proces... z艂og贸w w jelitach nie mam, dzieki koktajlom i miksturom oczyszczaj膮cym uszczelniam jelita z nad偶erek kt贸re zrobi艂y dro偶dze, po za艂ataniu tych jelit co nie trwa tydzien jelita bede mia艂 czysciutkie, tymbardziej ze zdrowo si臋 odzywiam, z艂ogi kamieni ka艂owych mog臋 miec jelsli mam nieszczelne jelita, ale ja je codziennie uszczelniam mikstur膮 oczyszczajaca;] Co mi da g艂od贸wka? chyba to ze strace kilka kilogram贸w czego nie chc臋 - lewatywa? dzieki lewatywie mozesz zachorowac na dro偶dzyce bo tym niszczysz mikroflor臋 jelita grubego a jak j膮 zniszysz to dro偶dzaki zapanuj膮 u Ciebie na dobre:) Co do tego ze ibs to nie dro偶dzyca musze Ci przyznac racje, zle to wczesniej opisa艂em ;] Niejednoznacznie, Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chamomilla.
Romanek, masz prawo do swoich przekonan. Tylko, ze moje sa inne. Jestem na 90% przekonana (bo pewnosci miec nie moge, bo nie badalam tego pod mikroskopem)ze to co wychodzi to sa stare masy kalowe ktore wyscielaja okreznice. Pozostan przy swoich przekonanich (bo mam wrazenie, ze potrzebujesz z jakicchs powodow sie ich trzymac:) ) ale nie probuj innych do nich przekonywac. Bo jak dla mnie po prostu wygodnie ci twierdzic, ze to blonnik :) (moze z powodu frustracji, ze nie potrafiles dokonczyc tej kuracji i szybko sie zraziles i zniecheciles odsylajac produkt). A ja ci powiem, ze firma colonix jest bardzo sympatyczne ze ci zwrocila pieniadze, bo ja uwazam ze ich produkt jest bardzo profesjonalny i jeden z najlepszyc - o ile nie najlepszy - w swojej kategorii. Produkt spelnial swoja role :) ale po prostu nie doprowadziels go do konca. masz tu wiele pozytywnych swiadectw.Moim zdaniem oczekiwales cudu. Colonix na pewno pomaga rowniez a drozdzycy, ale nie wystarczy jesli sie je fast foody i slodycze codziennie. To tyle, rowniez pozdrawiam. Aha, i nie narzekaj ze jestes chory, bo to sa skutki tego jak TY SAM sie odzywiales :) A to, z eja akurat nie mam grzybicy, nie znaczy ze nie mam innych problemow. Rejestr chorob na grzybicy sie nie konczy :) No chyba ze dla ciebie tak... :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aquarius
Do Chamomilla 艂adna odpowied藕 co do stowania Colnoxa. Dla tych wszystkich kt贸rzy stosuja Colon Pack, czy Colonix, bardzo prosze zr贸bcie tzw. pr贸b臋 biologiczn膮. Co to znaczy? Ot贸z wypijamy szklank臋 lub wiecej soku z buraczk贸w i obserwujemy kolor siusiania. Jezli jest zabarwiony na r贸zowo, lub kolory zblizone to znaczy 偶e mamy "dziurawe jelito grube". Toksyny przedostaj膮 sie przez 艣cian臋 jelita do otrzewnej -AUTOINTOKSYKACJA- i natychmiast przesy艂ane sa dlaej za pomoca uk艂膮du krwionosnego do ka偶dego zak膮tka organizmu. Do jakiego okresu stosujemy System Oczyszczania Organizmu - dot膮d a偶 po buraczkach siusianie nie jest kolorowe. Jestem osobiscie niezwykle tym odkryciem zasokoczony, poniewaz przed stosowaniem Colon Pack, by艂o na kolorowo. Obecnie jest super!!!! Pozdrawiam ca艂膮 Kafeteri臋. Dr Aquarius

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aquarius
Do Romane KK Ciekawy tekst, czy te偶 komentarz. Jedynie jedna mysl. Mianowicie. Je艣li po 3 tygodniach stosowania Colonixu dalej sie nic nie dzia艂o , to jest ok!!. By膰 moze masz zdrowy organizm, niezbyt zanieczyszczony. I kto to powiedzia艂, 偶e musia艂臋艣 stosowa膰 Colonix. W sumei to nie chodzi o 偶adna diet臋 ,a o normalne zdrowe od偶ywianie sie Pozdrawiam Dr Aquarius

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aquarius
Do Chamomilla. Nistety w kolejnej korespondecnji przeczyta臋艂m o zaleceniach hydrokolonoterapii. Ot贸偶 nie jest zbyt rozs膮dne zalecanie hyrdokolonoterapii poniewaz 艣cianki jelita po takich zabiegach wygl膮daja jak po wojnie, spytajcie chirurg贸w lub lekarzy wykonuj膮cych kolonospokie. Misterne odbudowanie kosmk贸w jelitowych trwa do 30 dni , lub nawet do trzech miesiecy. Pod cisnieniem mozna usun膮膰 czesc z艂og贸w ale nigdy nie uda sie zregenerowac kosmk贸 jelitowych. Jest to zabieg czasmai niebezpieczny. Jedynie lewatywa, zastsowana okazyjnie i niezbyt czesto moze przynie艣膰 ulg臋 w danej chwili... Pozdrawiam Dr Aquarius

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aquarius
Do Chamomilla Ale czasami dajesz czadu na forum. Brawo, popieram. Jak najbardziej noieco wiecej rozs膮dku, nieco nauki i bez cz臋stcy teorii spiskowych. Ponownie ciep艂o pozdrawiam Dr Aquarius

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chamomilla.
Witaj Aquarius :) W kwestii hydrokolonoterapii, nie znam sie. Nie jestem lekarzem :) Nigdy jej nie stosowalam, wiem tylko tyle ile przeczytalam. Nie wiedzialam, ze uszkadza kosmki jelitowe. Czy moge sie dowiedziec jednak skad posiadasz takie informacje? Chetnie poczytam na ten temat. Wybralam colonix, bo hydro wydawalo mi sie jednak dosc drastyczna metoda jak na moja subtelna nature :) No i pomyslalam rowniez, ze hydro nie usunie duzych zlogow, takich jak np pokazane sa na stronie colonixu, bo jak one wydostana sie przez takie cienkie rurki? Nie wiem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aquarius
Witaj Chamomilla Dzieki za korespondecnj臋. Co do czytania na temat hydrokolonoterapii, to mozna ewentualnie poprzez wyszukiwarke: np Google. W jednej z naszych poliklinik, wykonuje sie do偶o bada艅, takicch jak kolonoskopia, gastroskopia itp. Wystrczy porozmawia膰 z wykonuj膮cymi takie badania by doj艣c do pzrekonania, by nie wykonywa膰 takich bada艅. Dlatego obecnie sa inne czasy niz te gdzie stosowana do oczyszczania jelit taka czy inn膮 metod臋. zasosowanie Systemu Oczyszczania Organizmu np: w posracoi Colon Pack, nie ogranicza sie tylko oczyszczenia jelit. 1. Suplement usuwa pasozyty, kamienie ka艂owe przy okazji odbudowuj膮c kosmki jelitowe.-b艂onnik nierozpuszczalny.- Parasien plus 2. Usuwa toksyny z ca艂ego organizmu, szyszcz膮c miedzy innymi naczynia, obni偶a nadmiar cholesterolu, czyli zapobiega mia偶d偶ycy- jest to rola b艂onnika rozpuszczalnego- CoFiber 3. Naturalna herbata oczyszczajaca- wzmacnia uk艂膮d immunologiczny, wspomaga usuwanie toksyn z organizmu S艂owme sa to systemy dotyczace oczyszczenia ca臋艂go organizmu. Kochani pisanie ci膮gle o np: Tombaku to juz nie te czasy i nie ta nauka, z ca艂ym szacunkiem dla wspomnianego autora. Jak kiedy艣 por贸wna艂em: to nie chodzi o malucha, a o mercedesa. Wyb贸r nalezy do nas. Pozdrawiam przy sobocie. Dr Aquarius

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chamomilla.
Hydro nie usuwa kamieni kalowych? Drogi Aquariusie, jednak milo by bylo, gdybys postaral sie pozostac obiektywnym, mimo, ze w Twoim interesie jest promowac Colon Pack ;) Bo ten topik zasadniczo nie sluzy do promowania Packu a raczej do dyskusji i rozwazan..i obiektywizm jest tu wskazany :) Co sie tyczy, przeznalizowawszy dokladnie sklad Packu I colonixu zdecydowalam sie na ten drugi, mimo, ze drozszy. Zarzut do Packu: zbyt slaby sklad tabletek do oczyszczania z pasozytow. Osobiscie mam wrazenie, ze nie wystarczajacy. Zreszta ktos tu pisal nawet wczesniej, ze po kuracji Packiem, oczyszczal sie inna metoda, dzieki ktorej dopiero uwolnil sie od pasozytow. Pack moze kupie nastepnym razem, jak juz bede gruntwonie oczyszczona, ale na pierwszy raz zdecydowanie wole Colonix.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chamomilla.
"Wystrczy porozmawia膰 z wykonuj膮cymi takie badania by doj艣c do pzrekonania, by nie wykonywa膰 takich bada艅." Rozmawiales? I co mowia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chamomilla.
nie wiem nawet czy to nie po Tombaku pozbyl sie jakichs zalegajacych pasozytow..ale nie jestem pewna Ani pack ani colonix nie oczysci calego oragnizmu, np watroby, co zdaje sie robi Tombak rozne metody maja rozne cele ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chamomilla.
Wlasnie przeczytalam o oczyszczanieu jelit metoda Tombaka i...osobiscie wole swoja :) I jestem sklonna zgodzic sie z Aquariusem co do porownania: maluch - mercedec :) No ale kazdy ma inne preferencje. Moze tylko Tombak wychodzi taniej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aquarius
Hej Chamomilla_Rumianeczek swietny komentarz "Tombak wychodzi taniej" i tak trzmac dalej Pozdrawiam Dr Aquarius

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aquarius
Do Chamomilla Niedzielne pozdrowienia System Oczyszczania Organizmu- dotyczy ca艂ego oragnizmu. Jezli ca艂y organizm jest oczyszczony, w艂膮cznie z naczyniami i przewodme pokarmowym, przy pewnych koreltach zdrowegpo odzywiania ( mniej mi臋sa, stop krowa, mniej kawy, papieros贸w i piwa) to watroba juz bedzie w 70% odpoczywa膰. Oczysczanie ca艂ego organizmu i Tombak, nie te czasy. Pozdrawiam przy okazji Tombaka i wszystkie stae systemy, te偶 czasami dobre Dr Aquarius

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aquarius
Do Chamomilla Nie ma sprawy niech b臋dzie Colonix. a na deser Colon Pack.. Hyrdrokolono-- nie usuwa kamieni, poniewaz jest to proces przynajmniej 30 dniowy, co najwy偶ej urywa kosmki i z tym jest wiel problem贸w klinicznych... nawet czasami tragicznych.. Dr Aquarius

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chamomilla.
dzisiaj jest moj 20 colonixowy dzien. Od kilku dni zwiekszylam dawke blonnika do poltorej szufelki. I od tego czasu zaczelo sie lepiej oczyszczac. Dzis wydalilam jakis "sznur" dlugosci okolo 30 cm... Juz wiem, ze na pewno bede kontynuowac drugi miesiac, bo po prostu jak zobaczylam, jakie zlogi czlowiek nosi w swoich jelitach..Oczyszczanie jelit to po prostu podstawa wszelkich kuracji zdrowotnych i wszelkiego oczyszczania organizmu. jestem pod wrazeniem tego wszystkiego i ciesze sie, ze robie ta kuracje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasssiiia
DO ROMANEKK je艣li jeszcze to czytasz - to gdzie znalaz艂e艣 pestki z dyni ,kt贸re kie艂kuj膮 ?? do tych koktajli oczyszczaj膮cych?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 romaneKK
czytam, czytam tylko ju偶 nie chce mi si臋 k艂贸ci膰 z Pani膮 powy偶ej, jak dla niej colonix jest och i ach to niech traci swoje pieni膮dze, niech sobie nawet kupi zapas na 10 lat.. ale mi chodzi o to 偶eby nie wprowadza艂a w b艂膮d zwyk艂ych szarych ludzi, kt贸rzy po jej postach kupi膮 to dziadostwo i strac膮 pieni膮dze na marne... Co do tych pestek to jak na razie sam mam z nimi problem :) do koktajlu u偶ywam takich "sklepowych na wag臋" sprawdza艂em czy kie艂kuj膮, niestety nie... ale zamierzam je w niedalekiej przysz艂o艣ci zdoby膰, w ko艅cu 偶ywe;] Posiadam w domu "偶ywe" siemi臋 lniane i dobry kie艂kuj膮cy s艂onecznik, tak偶e pestki dyni te "偶ywe" s膮 najbardziej warto艣ciowe to musz膮 poczeka膰, tym bardziej organizm od tego nie ucierpi ;) Hmm a gdzie mo偶na dosta膰 kie艂kuj膮ce dynie..? Ja uda艂bym si臋 najpierw na targ, kupi艂bym u ch艂opa. Z pewno艣ci膮 tam najszyciej znajdziesz "偶ywe" , mo偶esz te偶 kupi膰 np dynie i sama zasuszy膰 :) Mo偶liwo艣ci jest wiele.. pozdrawiam romaneKK

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chamomilla.
colonix jest suuuuperrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasssiiia
...bo chamomilla pewnie sprzedaje ten z艂oty 艣rodek na dobre sranie...logiczne jest ,to co jej t艂umaczy艂e艣 ;) a co do pestek - to szkoda ,mia艂am nadzieje ,偶e mi pomo偶esz , samej mi si臋 nie chce suszy膰.A s艂onecznik i siemie te偶 ma by膰 kie艂kuj膮ce? my艣la艂am ,偶e tylko dynia , ale mo偶e nie doczyta艂am ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 romaneKK
kassiaa - hehe zadziwiaj膮ce.. ja to samo chcia艂em napisa膰 i chamomilli ;] No ale c贸偶 nie b臋de tego komentowa膰 bo to chwa艂y mi nie przynosi. Jezeli kto艣 chociaz troche si臋 interesowa艂 oczyszczaniem organizmu to wie ze nie ma czego艣 takiego jak wyleczenie lekiem z dnia na dzien, jak sie zanieczyszcza ca艂e zycie organizm to potem zadne lekarstwa tu nie pomog膮... owszem istniej膮 takie co daj膮 jakies rezultaty, lecz gdy przestajemy je brac, wszystko wraca ku gorszemu.. Z PODWOJON膭 SI艁膭! Czy jest wiec lepiej wydawac ogromne pieniadze, i ca艂e zycie truc si臋 "lekami" co to za zdrowie?! PYTAM SI臉? Jezeli w przysz艂osci po 40stce ktos chce miec powazne problemy ze zdrowiem, chociaz by od roznych lekarstw - organizm w koncu niszczeje, a o w膮trobie to juz nie wspominaj膮c.. Czy w tym jest jakis sens? :) Ja tam wole oczyszczac sw贸j organizm naturalnie, wiem co mog臋 jes膰, na diecie czuje si臋 o wiele lepiej niz wczesniej, tylko trzeba byc cierpliwym a organizm w koncu sie odp艂aci.. bez zadnych "z艂otych srodk贸w" Pestki?! hmm cie偶ka sprawa jest z tym nawet u mnie :D P贸ki co stosuj臋 niekie艂kuj膮ce pestki dyni :( a szkoda bo one z tych 3 sk艂adnik贸w koktajlu(s艂onecznik, dynie, siemi臋 lniane) s膮 najbardziej warto艣ciowe! TAK! s艂onecznik i siemi臋 musz膮 byc kie艂kuj膮ce, tylko kie艂kujace maj膮 swoje najlepsze w艂asciwosci( o dziwo s艂onecznik dopiero znalaz艂em w SKLEPIE ZOOLOGICZNYM!, tylko tam znalaz艂em "zywy" s艂onecznik :))) , ale kiedy nie zaopatrzy艂as si臋 w owe ziarna, stosuj nawet te niekie艂kuj膮ce, dop贸ki nie zaopatrzysz si臋 w "zywe" Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Romanek i Kasia
Wam jest najpierw srodek na glupote potrzebny, zanim przejdziecie do innych kuracji. Poszukajcie, moze znajdziecie, choc z tym jest trudniej. Latwiej oczyscic uklad pokarmowy z pasozytow, niz umysl z ociezalosci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Romanek i Kasia
A tak poza tym po co wchodzicie na topik o colonixie, skoro uwazacie ze to chlam??? Ja sam stosuje colonix i podobnie jak Chamomilla chwale go sobie. Po co to rozwalanie wszystkiego co dobre? Bo wam nie odpowiada? jak wam nie odpowiada, to grzecznie opusccie ten topik i stworzcie swoj wlasny a nie zasrywacie ten tutaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 romaneKK
Haha, ktos tu chyba ma ze sob膮 jakies problemy :) Smiech na sali.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak romanek
..ty masz ze sob膮 problemy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chamomilla.
A ja..nawet nie bede komentowac..wystarczy spojrzec na "niewyszukane" slownictwo nadawczyni postu. Ono mowi samo za siebie o jej poziomie. Jak rowniez o poziomie tego, ktorzy ja popieraja. Bez komentarza. I ja rowniez zastanawiam sie po co te osoby tu siedza, skoro uwazaja, ze tytulowy produkt jest nic nie warty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aquarius
Do Romka i Kasi Pozdrawiam ja te偶 szukam od trzydzistu lat lekarstwa NA ROZUM i nici z poszukiwa艅. Dr Aquarius

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 saagan
Ktos si臋 tu oburzy艂, 偶e wchodz膮 na forum osoby kt贸re sa przeciw colonix. A ja mam pytanie? czy to forum jest tylko dla pozywtywnych opinii? Nie moge napisa膰 nic krytycznego? Bzdura. Je偶eli ktos chce tylko same ochyi achy , zachwty itp. wpisywac niech wejdzie na strone colonix-u. Tam nie ma nic negatywnego.

Udost臋pnij ten post