Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darekv

Czy mogłabyś być z dziwkarzem

Polecane posty

Gość nie chce mi sie czytac całosci
nie masz racji komiczne-kobiety nienawidzą wszystkich kobiet a nie tylko tych z pracy;) wszystkie są od nich brzydsze, głupsze i z pewnością nie zasługują na faceta z którymi są więc łaskawie trzeba biedaczka od nich uwolnic;) dlatego przestałam się przyjaźnić z kobietami;)

\"nienawiść kobiet do kolezanek z pracy ich facetów mogłaby zjednosczyc swiat pod wspólnym sztandarem\" mój na szczęście nie ma zbyt urodziwych ;) (większośc znam - zaciągnął drzewo do lasu, hehe) ale wiem, wiem, czasem nie chodzi o to czy ładniejsza, ale o to, że \"obca\" ;) :D

chyba bardziej nienawidzicie tylko byłe waszych facetów :P oczywiscie bez wzgledu na to, ze jestescie od nich atrakcyjniejsze :P bo tak wam faceci powiedzieli :P

o nie - jak juz zdradzac, to z jakims lachonem z wyższej półki :P

komiczne jesteś kolejnym gościem który nadużywa :p zaczynam sie zastanawiać czy wy nie jesteście tą samą osobą :o

serio??? bo jak ja widzę z kim znajomi faceci zdradzają to nie są to lachony z wyższej półki tylko zazwyczaj po prostu laski wystarczająco łatwe lub pijane-co nie ma nic wspólnego z ich atrakcyjnością

"bo jak ja widzę z kim znajomi faceci zdradzają to nie są to lachony z wyższej półki" ale ja nie jestem Twoim znajomym facetem... poza tym, nie jestem tu gościem :P:P:P

gdyby faceci zdradzali tylko z lachonami z wyższej półki niż ta, na której my jesteśmy, to wiele z nas nie miałoby się o co martwić ;) niestety, obiektywizm nie jest mocną stroną oceny "nowej zdobyczy" - i pisze to zarówno jako ta, która potencjalnie możne być zgrożona, jak i ta, która zagraża ;) (więc chyba jestem obiektywna :P )

:D spoko, rozumiem że ty jako jedyny zdradzasz tylko z modelkami:D:D:D :p:p:p:p:p a ile masz nicków to wiesz tylko ty i pani cenzor;)

no tak, ale to problem tych, ktorych zdrada ma charakter emocjonalny... ale jelsi facet idzie na miasto coś zaruchać:P to raczej paszczura nie wyłapie.... przynajmniej ja bym sie za kaszalota nie brał.. w koncu nie jestem statkiem wielorybniczym :P

"spoko, rozumiem że ty jako jedyny zdradzasz tylko z modelkami" ja nie zdradzam, ale gusta i wymagania mam wyśrubowane

"a ile masz nicków to wiesz tylko ty i pani cenzor" przyznalas sie, ze nie wierzysz w Boga? :P:P

a, coś czytałam o twoim guście :D tipsy, solara, brak mózgu:D

kochanie , ja nie tylko nie wierzę w boga-mnie śmieszą ludzie którzy wierzą ;)

komiczne ---> a co wyłapie na tym mieście przez dwie czy trzy godziny łówów??? :D Może i fizycznie paszczur to nie będzie, ale mentalnie czy emocjonalnie może to byc taki paszczur, że aż strach. I tego pan myśliwy raczej w ten wieczór niestety wiedział nie będzie ;) oczywiście wiadomo, że taki, co to na mieście chce coś wyhaczyć nie koniecznie szuka "pieknej intelektualistki", ale wówczas nie nazwiemy jej "z górnej półki", a okreśenie "nie paszczur" będzie miało dość okrojone pole znaczeniowe - zgadza się??? :)

w czym? świat jest piękny to się uśmiecham, kurwa, tu sie ludzie nawet roześmianej mordy czepią:o

a, sory, dopiero załapałam -nie będę sie tu wkręcać w dyskusję ideologiczne bo kafe to raczej kiepskie do tego miejsce- śmieszą mnie i nie będę się tłumaczyć dlaczego:o jeśli ci to pomoże to śmieszą mnie też grube baby- jestem po prostu złym człowiekiem :D

nie chce bawic sie w przechwalki w stylu tych z kolegami przy piwku, ale w 2-3 godziny w sobotni wieczor mozna cos sensownego wyrwać... ale ogolnie masz racje :) a co do mojego gustu - tipsy, solarium - wszystko zrobione z gustem jest wskazane...

ups, poziom dyskusji padł, komiczne uciekł :)

znam gust komicznego-czy ja tu za dużo siedzę?:(

spoko, łachudra-pogadałabym z Tobą ale tu każda tego typu dyskusja kończy się stekiem wyzwisk, sama wiesz;) jakoś dziś nie mam ochoty być wyzywana:)

nie znam-to dobrze, już zaczynałam sie o siebie martwić :o za dużo ludzi znam, za dużo o nich wiem, nie wiedziałam ze tak skończę 😭