Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kemii

Nowy topik dla 20-paroletnich mamusiek c.d

Polecane posty

Dziewczyny co z wami?????????????????????Czemu nikt nie pisze :O :O Hop ,hop jest tu ktos??????????????? ;)

Wiecie co,przestało u nas trochę wiać.Prania nie dało się wywiesic bo by porwało...:O Oby w nocy nie wiało to bedzie ok ;) Zajze jeszcze pózniej,może cos naskrobiecie :P :P :P

Hej mamusie, ja tylko na chwileczke, nie mam zbytnio humorku :( Maly goraczkuje po szczepieniu, maz jeszcze z pracy nie wrocil :( Ide sie polozyc!!!! Jutro wpadne i napisze wiecej Pozdrowienia

Gość kacha112
Jest,jest:) Witam nowa mamusie:) Mama lenki - zycze udanego wyjazdu kemii, powiedz...jak sie mieszka w Hiszpanii? Moja kolezanka spotyka sie z Hiszpanem.Mowilas, ze wieje ale chyba jest cieplutko. Ja zajrze jutro. Dobrej nocki

Gość ramaja81
Cześć Wam! można dołączyć?

Ramaja pewnie że mozesz!:D Napisz nam coś o sobie:D Frania no to zeczywiście nie dziwię ci się że nie masz chęci na pisanie:O Powiem ci że -odpukac-moje dzieci jeszcze mi nie goraczkowały po szczepieniach Kacha co to zanaczy jest,jest??????????:DMogłaś napisać coś wiecej :P:P :P Co do Hiszpanii to powiem ci że mieszka mi się super.Tylko że tesknisz za swoja rodziną :O Mamą ,tatą ..itd..nie wiem czy zostaniemy czy nie....:O Dziewczyny wiecie co,ale tak się rozpisałyście że aż mnie oczy bola od czytania :P :P :P No chyba juz nie napiszecie nic wiecej,to do jutra mamuśki :D🖐️ Kacha mogła byś się przekolorować z pomarańczka na "naszą" :P :P :D

Gość kacha112
Dziewczyny! Zdalam! W nagrode ide do kosmetyczki:) Witam kolejna mamusie:) Wieczorem lecimy do Anglii, nie wiem jak damy sobie r4ade bo jestem padnieta... kemii...ja juz od tygodnia planuje zrobic sie na czarno:)

hej dziewczyny:):) kemii jestem z Kielc i mam 13mc corunie-najwiekszego lobuza na swiecie, ale baaaardzo kochanego:) wlasnie probowalam ja uspac ale nic z tego nadal lobuzuje:) coraco pozdrawiam

witam mój maly załapał katarek :( i troche sie ciska :( ale jak już sie rozbryka to szlaeje łapie wszytko oczywiscie wszytko lepsze od zabawek :P a moja bratówk dalej w trójpaku :( juz sie tak meczy

Kacha GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D :D :D No super że zdaas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wpadne pózniej,na razie :D

Kacha gratuluje!!!!!! Ja znowu na sekundke, maly nadal goraczkuje. O 16 mial 41 stponi, bylam u lekarza i to wszystko po szczepionce, kazali czopki dawac. Jutro powinno byc lepiej, mam nadzieje!!!!! Papa

Frania no to zeczywiście nieciekawie z ta gorączka.Ale powiem ci że dużo jak na goraczkę po szczepionce :O Oby mineło szybko:) Lece sie połozyć bo dzisiaj po poludniu cos nie najlepiej się czułam,ale to chyba dlatego że mamy dzisiaj taka pogode :O pada i nie pada,chmurzyło się cały dzień itd.... :O do jutra 🖐️

Hej :) U nas juz dzisiaj lepiej, kryzys minal. Goraczka spadla do 38,5 stopnia, ale jednak sie jeszcze utrzymuje. Apetyt tez ma lepszy no i mniej marudzi. Biedactwo moje. Karolcia witaj. Napisz cos o Twoim dziecku! Pozdrowienia

Karolcia witaj!!🖐️ Napisz coś o sobie:) Moje chłopaki dzisiaj siedza w domu:(Kubie w nocy dwa razy leciała krew z nosa a Adaś miał temperature,nie dużą bo 38 ale zostawiłam ich w domu.Dzisiaj w szkole maja gimnastyke i wychodzą na dwór,lepiej mniech przesiedza ten piatek w domu niż by mieli lezeć plackeim przez weekend :O Frania super że już lepiej:DPrzynajmniej spokojnie polecicie-nie zapeszając:) U nas dzisiaj swieci słonaczko,poprałam a teraz pościagałam sobie pościel.Wszystko schnie migiem wiec mozna wykorzystac słoneczko ;) myszka co u ciebie???? :) kiciaaaa jak tam twój łobuz??? ;) Ciekawe jak tam kacha:)mieloi leciec do AngliI :P Ramaja zapomniałaś o nas??? :P

Kemii teraz Twoje chlopaki biedactwa :( Dobrych fluidow przesylam 🌻🌻 Collinek juz lepiej, zostal tylko stan podgraczkowy. Az strach pomyslec o kolejnej szczepionce :( U nas dzis brzydko pada deszcz :( Ta wiosna chyba juz nie zawita, tak mi brak ciepla :( Papa

Gość kacha112
Ojej!Prawie wszystkie maluchy goraczkuja:( Moja mala nigdy nie miala goraczki ale za to lapie katar.Znam juz wszyskie sposoby na katarek.Ide juz spac.Pa dziewczyny!

no u nas fatalnie walczymy z Beniem by katar znikł i jakos efektów nie ma :( mały meczy sie jak nie wiem a ja cuduje by mu ulzyc tak mi smutno a my z meżem mamy odrodzenie :P w miłości :D mimo że wstaje o 5 kłade sie o 22 pobudka o 24 bo strane gile :( kłde sie o 3

kacha jeskie te sposoby na katar bo ja juz nie wiem :( sól fizjologiczna grucha nasivin soft

Gość kacha112
Myszka83 - poloz go sobie na kolanach i reka tak troche zlozona w lodeczke oklepuj mu plecki od dolu do gory.Jak najczesciej kladz go na brzuszku bo wtedy wydzielina szybciej splywa.Jak jeszcze grzejesz to poloz mokry recznik na kaloryfer i miske z woda w pokoju do nawilzenia powietrza.Tez mialam nasivin i sol morska w sprayu.Wiesz,zamiast gruszki kupilam fride - jest troche drozsza ale duzo lepiej sciaga katar.Zawsze szkoda takiego maluszka jak ma katar - ciezko sie oddycha i noska nie moze sobie wydmuchac:(Moja mala juz 3 razy miala katarek a niestety katar u niemowlat moze potrwac tydzien.Niektorzy wpuszczala krople wlasnego mleka do noska ale tego nie praktykowalam. Jak tam u Was dziewczyny???

Cześć zdiewczyny! U nas świeci słoneczko juz od samego rana,wpadne pózniej ,papap🖐️

Hej :) U mnie wreszcie sloneczko zaswiecilo na dworze. Przed chwila dzwonila do mnie pani doktor, ktora robil malemu szczepionke, bo dowiedziala sie, ze maly mial wyskoka goraczkie. Powiedzialam rowniez, ze maly dostal jakis plam na calym ciele. Uznala, ze to byl wirus i goraczka byla tylko czesciowo spowodowana szczepionka. Powiedzialam rowniez, ze maly znowu ciagle sie w nocy budzi i ryczy w sumie niewadomo dlaczego. No i nie powinien juz jesc co dwie godziny. Ciezki przypadek ten moj synek ;) Bylo tak pieknie, ja nie wiem co ja zle robie Smutno mi :(

Gość kacha112
Frania,pewnie nie robisz nic zle tylko to przez ta goraczke. A spicie teraz razem? Ja lece do lozko odpoczywac.W sobote spadlam ze schodow i naderwalam wiezadlo.Nie moge chodzic prze 2 tyg.Ciezko jest

hej dziewczyny:) u was tez takie piekne sloneczko? may zmykamy na spacerek-trzeba wykorzystać taka pogode:) kach112 wracaj szybciutko do zdrowka!!! pa

no słonce piekne bylismy na spacerku katarek juz mniejszy :) za to moja bratowa zle sie poczuła i okazało sie ze najprwdopodobniej ma cholstaze ciezarnych :( własnie jest w drodze do szpitala

Kacha biedactwo, uwazaj na siebie i wracaj szybko do zdrowka 🌻 🌻 🌻 Nie spimy razem, maly spi u siebie w lozeczku i potrafil juz cale noce przesypiac, a teraz nie wiem co sie dzieje :( Szukamy przyczyny z moim pediatra i pielegniarka. Myszka przykro z powodu Twojej bratowej, mam nadzieje, ze to jednak nie to i szybko przejdzie.🌻 🌻 🌻 Pozdrowienia

cześć dziewczyny! Wpadam i wypadam bo cały dzień latam:D 🖐️ Gochasia pewnie że możesz:D🖐️ Napisz cos o sobie:D