Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abcdefgah

szukam przyjaciólki

Polecane posty

Ja też już porobiłam troszkę, przede wszystkim dobrego wrażenia :p ale nie tylko ;) a teraz odpoczywam ;) i chyba zrobię sobie następną herbatkę :) któraś chętna? Mam zieloną i malinową :)

Jak syn zaczyna mieć katar to daj mu szybko sudafet i masz go z głowy :) jak się tak uratowałam w zeszłym tygodniu :)

Zielona razy dwa ;) się robi :) a ja sobie zrobię malinową bo zielone wypiłam już 3 :)

wiesz kiedy on wlasnie nie ma kataru wczoraj taki byl jakis słaniający a dzis rano obudził się z 38 i 5 kresek :(

Uuuu, to gorsza sprawa :( ale może mu przejdzie szybko, ja tak mam że jak mnie zwali z nóg to nie jestem w stanie wstać z łóżka sama ale trzyma mnie tak tylko dzień czy dwa, to się nazywa krótko ale intensywnie ;)

Napewno skoro go tak ścięło szybko... Także jak szybko zachorował tak szybko wyzdrowieje, będzie dobrze :)

nie znam się na chorobskach - mnie nic nie bierze - ja na studiach chorowalam raz - ale tez mialam wtedy ponad 38 i trwało to tydzień - a tak to w ogóle nie choruję.... od tego czasu mineło z 4 lata i nic...

Ty się tak nie chwal ;) Ja niestety bardzo często łapę jakieś katary, anginy... :o

wtydź się Magda wstydź :P no tak 6 latka samego w domu to może sie nie zostawia nie wiem :P

Dziabong, ja Ci odstąpie bardzo chętnie moje.... Mam tej roboty na jakieś trzy dni jeszcze nie licząc że robię to dziś i w piątek :o