Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mały siraczek

Cześć. Zapraszam do nieskrępowanej rozmowy ludzi po 30-stce.

Polecane posty

Adi, ja pytałam, rozmawiałam ( w zasadzie to były monologi), próbowałam nie nacisknaciskać, ale pomysłów już mi brak. Ciało też nie pomogło. Wyczerpują mi się pomysły. Skończę jako samotna, zgorzkniała staruszka ze swoimi snami erotycznymi.

Miejcie litość ludziska!! Lubię brunetów i klapsy ale na prawdę staram się być grzeczna i cierpliwa. Ładna mi grupa wsparcia no :)!!!

Gość mag_37
Sorry Agrafko ale sam chce mi wymierzyć klapsika :P :D A ja nie mówie źe nie i że boli :P :D Spokojnie. Rozmowa musi pomoc. Jakas wizyta u psychologa? Czuje,że jestes młodsza ode mnie ;)🌼 U mnie bylo róznie ale zawsze rozmawialiśmy i rozmawiamy.

Agrafko nikt z nas nie zna tak twojego męża jak ty i niewiele tobie poradzimy, myślę iż on ma problem albo ze swoim ciałem albo z psychiką no chyba że ma kochankę a ty mu tylko przeszkadzasz nie zdradzasz męża i nie chcesz tego wizostaąją tobie tylko sny bardziej lub mniej realne i możesz sama się zaspokajać gdy bardzo tego będzie ci brak tak czy tak bbędziesz się męczyła.

Gość mag_37
Pożegnam się z Wami ..Życzę wiary w lepsze jutro i przyjemnej pracy. Porozmawiajcie sobie i nie rozrabiajcie :P:D Wróce tu jeszcze. Dobranoc :) 🖐️

Gość gość
Moze lepiej poswiecic wiecej czasu mezowi a nie siedziec na kapie...pomysl

Gość gość
Był fajny topik ale cóż pocieszć trzeba, jak zwykle...do psychologa kobieto a nie tylko narzekasz i narzekasz.

Czasem i ponarzekać trzeba. Widzę, że sami szczęśliwi tu siedzą i o dziwo...tu szukają szczęścia...

Gość gość
Jakiego szczęścia...spać nie mogę to czytam. To takie polskie, wygrywa ten kto ma problemy...nie możesz o życiu po prostu pogadać, zamiast rozwiązać problem wolisz się żalić, mam takie koleżanki i naprawdę poza gadanie nic nie zrobią, ich ulubiony sport: użalanie się...omg.

Gość aggraffka
O Jezu, samo tak wyszło!! Czasem tak po prostu jest. Z resztą napisałam coś, ktoś zapytał i poleciało. Napisałam wcześniej już coś ad.narzekania ;). Nie po to tu weszłam przecież;). I sama nie lubię takich osób, bo wszelaką pozytywną energię potrafią zabrać. Więc spoko, koniec narzekania :).

Gość gość
Rozwiąż problemy bo i tak będziesz narzekać...i nie pytaj jak, bo do ch...a pana to twoje życie i sama wiesz a jak nie to do piaskownicy z dzieciakami. Pozatym jesteś ok ;)

Ok, po co zaraz taki stres. Cholera jasna, coś człowiek chlapnie, coś palnie i siup, szufladka gotowa. Jestem nocnym markiem od dziecka. Nic nie poradzę, że się tułam o tej porze po forum ;).

Gość gość
Sama się zaszufladkowałaś kilkunastoma płaczliwymi postami i brakiem konstruktywnego myślenia. Jutro zajrzę i ciekawe czy zrobisz lub choć wymyślisz 1 sposób poprawy życia. Pewnie nie...ale zajrzę aby zobaczyć że mam rację :P. Dobranoc

Gość mag_37
Dzień Dobry .Słabo Wam rozmowa szła.Widzę,że brakło mnie i Iwony :P:D Milego dnia j dziś też będe 🖐️ Agrafla uszy do góry 🌼

Gość kakti
🖐️ czytam was od wczoraj w nocy i jestem dopiero na 5 stronie, Jezu każdy z was pisze coś co jakbym chciała powiedzieć :)

Gość mag_37
U mnie ok ..Hej Adi :) Mamy wtorek..Coraz bliżej do Świąt :):P:D

Gość mag_37
Cześć Kakti. Dolącz do rozmowy im nas wiecej tym lepiej. Polubilam ten dzial bo jest spokoj. Chyba wyrobie sobie karte stałej klientki. Zostawie tu swój fotek, ksiązke i kubek :P Nie śmiać się :D:D

Gość mag_37
Sorry za literówki ale dziś tez piszę z fona:D Jeszcze sie nie przegrzał :P Chodziło o fotel :)

Gość mag_37
Dobra.Rozgadalam się. Powyciągam Was wszystkich z tego dola i w ogole i w szczegole. Nie ma smutania itd. Ciekawe czy wiersze też można tu dawac. Kiedyś jako bardzo młoda dziewczyna pisalam wiersze. Gruby zeszyt został na starych śmieciach :)🌼 ;) https://youtu.be/_VU9DjQpvMQ

uzupełniając dane :P mam 37 lat oraz facecika z którym mam 5 letnią córkę. Od 7 lat nie byłam na tym forum choć kiedyś można powiedzieć że zmieniło ono moje życie i dzięki ludziom którym tu spotkałam zyskałam silę na wielkie zmiany w swoim życiu. Ps. tez uwielbiam sex najlepiej z moim facetem :D on wie gdzie nacisnąć abym była na każde jego skinienie ;)

aaaa i jestem strzelec ;) Mag - możne zapodasz jakiś wiersz ? ;) pod warunkiem ze ma podtekst :) Adiks czy twoja żona pracuje przy 3 dzieci ?

Ja jestem po nocy a teraz mi solary na domu zakładają i mam trochę roboty