Madeleina1990 0 Napisano Marzec 29, 2008 Z Bytomia :P okolice Katowic :P a Ty na pewno zaraz powiesz Szczecin, Poznań itp ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elizabeth... 0 Napisano Marzec 29, 2008 Ja podobnie popiijam sobie 2 zielona herbatke i wlasnie parze czerwona jak narazie jest niezle musze wytrzymac do obiadu (ok godzin 15) nie podjadając bo to jest najgorsze szybko traci sie kontrole i niby tylko troche sie czegoś przegryzie a wyjdzie dodatkowe 150-200 kalorii takze herbatki to super rozwiazanie a ja do tego uwielbiam zielona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Marzec 29, 2008 hmm... ale byłam wczoraj zakręcona- moim celem jest osiągnięcie wagi 60 kg (bo 69 juz mam:P) moje dzisiejsze śniadanie: kubek kawy z mlekiem i jogurt ale nie chce mi się liczyć ile to kalorii;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Marzec 29, 2008 ja tez zielona wole :P ale czerwona lepiej spala tłuszcz wiec sie przerzuciłam na ta:D pyszna jest zielona z liptona z mieta XD ja najpierw o 13 zjem troche jogurtu naturalnego z musli a o 15 jakis mały obadek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 29, 2008 Ja Bytom, a Ty ? :) zielona jest pyszna, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Marzec 29, 2008 Lady_Marika na moje oko jakies 150 :D kawa wiem ze ma 2 cal jogurt ok 80 cal (jeszcze zalezy jaki) no i mleko jak słabo procentowe to tez niewiele:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Marzec 29, 2008 ja wrocław :D wiec chyba nie w poblizu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 29, 2008 Boże jak ja mam dość mojego brata,przez niego się tylko denerwuje .. a w stresie przynajmniej nie jem hehe .. :P mi herbatka czerwona nie podchodzi ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elizabeth... 0 Napisano Marzec 29, 2008 Ja chyba zaraz wymiękne moj mężczyzna ma zamair zamowic pizze na obiad :-( jejku walcze z soba zeby nie zjesc ale bede twarda i dam rade, wytrwam tym bardziej ze sloneczko swieci super pogoda i do lata juz coraz blizej nie złamie sie o NIE!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kubusia902 0 Napisano Marzec 29, 2008 a ja jestem juz po praniu i to w takiej frani wiec to troche energii pochlania, ale rowniez juz po obiedzie, tez pije zielona herbate, czerwona w domu mam ale strasznie jej nie lubie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 29, 2008 Elizabeth.. heh .. mój też :) i to tą z pizzy hut... pyszną... jezuuuu ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elizabeth... 0 Napisano Marzec 29, 2008 Oj to witaj w klubie Madeleina1990 dokladnie taka pyszniutka serow ale spoko damy rade niech sobie jedza jestesmy silne i wytrzymamy :-) byle pizza mnie nie złamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 29, 2008 Nie wiem czemu kilka razy się wiadomości wysyłają :P damyyy radę ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elizabeth... 0 Napisano Marzec 29, 2008 Dzeiwczyny a jakie macie pomysły na niskokaloryczne kolacje bo w sumie mi to sprawia zawsze najwiekszą trudność nie chce mi sie jeść ciągle jugurtu czy kanapki itp. to wole jeść rano kiedy nie mam czasu na nic wiec wezme jogurt i po sprawie ale wieczorem moge sobie cos przygotowac. Może macie jakieś przepisy na salatki, surowki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 29, 2008 Nie wiem ja wieczorem też nie mam pomysłów, często jem jajko. albo twarożek + jogurt +rzodkiewka i szczypiorek .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kubusia902 0 Napisano Marzec 29, 2008 elizabeth no niestety raczej jem wlasnei jogurt badz kanapki, a tak w ogole to jestem zaopatrzona w wode mineralna i butelka monimum musi dziennie byc:D popijam sobie caly czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Marzec 29, 2008 ja proponuje na kolacje kapuste pekinska z soesm knor...jest mało kaloryczna i mozna jej zjesc troche :D i w maire zapycha ja teraz czekam do 15 na obiadek :P a czerwonej herbaty tez nie lubie ale pije ja bo wiem ze ona bardziej pomnoze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elizabeth... 0 Napisano Marzec 29, 2008 Już wiem!! dziś na kolacje ugotuje sobie kasze gryczana ta z warzywami suszonymi pychotka ma sporo kalorii to fakt ale jest też bardzo zdrowa ma blonnik zreszta zjem jej niewiele do tego ogorek i już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
derrie 0 Napisano Marzec 29, 2008 hej dziewczyny moge se przylaczyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 29, 2008 Elizabeth ale mi smaka zrobiłaś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elizabeth... 0 Napisano Marzec 29, 2008 Ale teraz pędze do galerii trzeba sobie zrobić jakąs przyjemność przy okazji niezły spacer. Miełgo dnia Dzwieczyny wpadne tu później. Madeleina1990 nie daj się z ta pizzą ja sie nie dam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jintao 0 Napisano Marzec 29, 2008 witam dziewczynki :) ja juz po obiedzie, smazona piers kurczaka + 200g pieczarek. myslalam ze nie zmieszcze tylu ale udlo sie :D maja tylko 35kcal/100g wiec wolalam sie nimi zapchac. Jesli chodzi o smazona piers to jestem na diecie rozlacznej i 1000kcal jednoczesnie, ale dieta rozlaczna nie zabrania mi smazyc :) wazne ze mieszcze sie w 1000, choc nieraz duzo mniej zjadam. NA kolacje planuje twarog z jogurtem, niestety owocowym bo z naturalnym strasznie mi niesmakuje! A wy jecie jogurty owocowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elizabeth... 0 Napisano Marzec 29, 2008 Oj Madeleina1990 nie chciałam naprawdę sorry !!!! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jintao 0 Napisano Marzec 29, 2008 Elizabeth: ja juz dzis bylam za zakupikach :) troche poprawia humor. Kupilam tylko bluzke, spodni wolalam nie przymierzac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siemanko ja tez chce Napisano Marzec 29, 2008 schudnac czy moge z wami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jintao 0 Napisano Marzec 29, 2008 na moje wszyscy moga z nami chudnac! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kubusia902 0 Napisano Marzec 29, 2008 a ja sobie tak mysle zeby za kazdy zgubiony kilogram odkladac cos a potem pojsc na gigantyczne zakupy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Marzec 29, 2008 a ja miałam na obiad pizze hehe ale robionom i zjadłam wsumie nie duzy kawałek mysle ze i tak dzis 1000 nie przekroczylam tylko ze to ma duzo tłuszczu pewnie :( ehh ale trudno ide zaraz robic brzuszki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Marzec 29, 2008 derrie pewnie ze mozesz :) im wiecej nas tym wieksza mobilizacja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pudełko 0 Napisano Marzec 29, 2008 możecie mi podać adres stronki z przykładowymi posiłkami w diecie 1000kcal? please...bo zaczynam w poniedziałek. Muszę sobie kupić spodnie o rozmiar mniejsze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach