Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wytrwała

*DIETA 1000 CAL ZAPRASZAMY DO WSPÓLNEGO ODCHUDZANIA SIE

Polecane posty

no mi od wczoraj jakos idzie :D teraz ide biegac :P taka ładna pogoda trzeba wrócic do formy :PP

heh... a ja chyba musze sobie kupić centymetr i znowu sie zmierzyc bo dzis znalazłam spodenki które nosiłam jak miałam 14 lat i wiecie co? pasowały!:)

ja tez wieze ze wytrwałą uda ci się ;) zobaczysz kg potem będa leciały jak szalone :) mam nadzieje ze mi sie tez uda do końca maja zobaczyc 6 obstawiam to w takim minimalnym tempie :D Będzie dobrze

poprostu_karolina też ci sie uda ! wszystkim nam sie uda wierze w to :DD ja lece nauka w zywa ;// ale sie opiłam 2 litry wcisnełam wody i 2 czerwone herbatki...uhh :D

Wczoraj było 67.. dziś 66,5 ! :) Jupi! brakuje mi tylko 1,5 kg do mojego pierwszego celu ! i 7,5 do marzenia :) ehhh :P ależ jestem szczęśliwa. Mierzyłam się właśnie i własnym oczom nie wierze czy człowiek może schudnąć przez noc? :P hhe ;) suuuper jest ;)

a ja teraz zjadłam jabłko bo byłam głodna ale wsumie dzis mało zjadłam bo nie miałam kiedy zjesc snaidanie płatki z melkiem 150 kcal II sniadanie jogurt 150 kcal obiad ? jabłko 50 kcal kolacja serek wiesjkis 200 kcal i teraz jabłko 50 kcal Wiem wiem bardzo mało ale w pracy po szole odrazu na 2 zmiane i tak wyszlo jutro juz normalnie bedzie bo ide na 1 zmiane ;) Pa ;**

ooo poprostu_karolina a gdzie pracujesz;> ja od czerwca robie sobie wakacje i tez ide do pracy wiec mam nadzieje ze bd mniej jesc..:D

ja pracuje w takiej drukarni poligraficzen koksów to tam nie zarabaiam ale sporo dorobiac mozna do kieszonkowego :) No chodze tam gównie z mysla ze bede wymiecniac garderobe i kasa sie przyda :) Dzis zjadałm platki z melkiem 150 kcal serek homogenizowany 150 kcal Obaid tu duzo bo mialam same pysznosci miseczka zupy pomidorowej z ryzem ok 110 kcal i 7 pierogów 300 ? Potem zjem jeszcze jakies owoce i pujde na polko wiec to na tyle bedzie jedzenia :)

no ja tez tak dorywczo do kiesoznkowego :P ale to od czerwa bo narazie nie moge szkoły odpuscic :P a dzisiaj u mnie ok :D przekopałam połowe ogórdka(ogólnie nigdy tego nie lubiałam robic i nie robiłam ale teraz wiem ze mozna duzo spalic :D) pozniej jak bede głodna to moze zjem obiad ogolnie jestem przez cały weekend sama w domu wiec nic mnie nie bedzie kusiło:D

no ja chodze tam tylko na weekendy no i teraz wolne to moge sobie pozwolic :) opracuje sie tam troche caly czas stoje i macham rekami to jakies tam kalorie leca :D w sobote ide na rowerek jakoms maga długa przejażdzke sobie zrobie ;) wkoncu za tydzien ma byc 72 na wadze :)

juz sam fakt ze nie siedzisz bezczynnie i nie masz czasu jesc pewnie:P ja byłam jeszcze troche popracowac teraz..i do tej pory jeszcze udało sie bez obiadu...jestem tak padnieta...

a ja do tej pory zjadłam tylko sniadanie :P 2 kromki ciemnego chleba ale ssie mnie juz w zolodku bo tez duzo spaliłam:Dale musze polubic to uczucie:P

raz mi sie tylko zdarzyło zjesc za mało :D i sie wcale nie rzuciłam na jedzienie pomimo okresu :Pjestem zadowolona :)

no to ok :) Ja juz po pracy strasznie bola mnie plecy cale 8 godzin stalam i to zgarbiona ;| a zjadłam śniadanie ; 1 kanpaka wasy z plasterkiem zółtego sera ok 60 kcal ii sniadanie : jogurt 150 kacal Obiad dalrerz zupy pomidorowej z ryzem ok 150 kcal podobno 100 g ma tylko 30 ja zładma jakies 250 paczka herbatników zwykłych 50 g 210 kcal własnie odkryłam podczas zakupów teraz bede sobie je raz na jakis czas kupowac lepiej zebym w niedziele zjadla je niz jakies placki :) :D potem zjem jeszcze jakis jogurcik albo 2 pomaraczne :) I kupiłam sobie dzis spodnie :) nie wiem jaki to rozmiar czy 32 czy 30 bo pisze tak W 32 L30 no i który to rozmiar ? Wszystko jedno ostatnio spodnie kupiłam rozmiaru 34 ! jest ruznica :) no i w sklepie kupiłam a nie na manhatanie bo zawsze szlam i mówila poprosze jakies spodnie na mnie teraz sama wybralam spodnie na siebie :) takie jakie mi sie podobały :) juuupi :)

o Laydy_Marka dzięki za odpowiedz teraz juz bede wiedziec :) spodnie mi sie podobana no i mam rozmiar 32 a dąze do 29 ale do wakacji wystarczy 30 :D generalnie to mam nieproporcjonalny tyłek spodnie w tylku ok a w pasie zamałe albo na odwrut ale wkoncu mam ladne spodenki :) które nie wisza na mnie

Gartuluję efektów!trzymaj tak dalej a napewno się uda...każdej z nas się uada,ja już osiągnęłam swój I cel(ooo musze zmienić stopkę)a teraz pracuję nad IIcelem...

dzieki dziewczyny :) ja tez sie strasznie ciesze :) ale to tez wasza zasługa bo mam w was sparcie i jak cos zawsze moge sie wygadac i woogule :) nie było by tych sukcesów bez kafeteri :) hihi i Was Kochane :) dzis zjadlam jakies 800 kcal jakos tak samo tyle wyszło a co myslicie o barszczu białym na obiad ? bo ma jutro

Witam :) u mnie dzis pogoda jakas taka do niczego nie ma słonka i wieje wiatr :| beznadziejnie bo chce isc na rower... na sniadanko bylo : 3 lyzki płatków kukurydzianych z mlekiem 0,5 % jakies 150 kcal pewnie niecałe

ja tez zjadłam płatków ale cała miske i wiecej niz 3 złyzki ;| a pogoda tez pochmurna....a dzisiaj ide na 18 wiec musze sie pilnowac:P

Gość gwiazdeczka7775
Witam wszystkie dziewczyny :)) chetnie sie przylacze do was ale niestety dopiero od czwartku wiec prosze przygotujcie mnie psychicznie do tego ;P noo bo teraz nie mam jak zazac dietki ..dopiero od cxzwartku bede mogla ;)) wiecie...imprezy... w poniedziales wyjezdzam to tez nie za bardzo ;) podajcie mi swoj przykladowy plan jedzonka xP z gory dziekuje :**

Gość gwiazdeczka7775
aha i dodam tez ze przez poprzednia dietka norweska wazylam 75kg po dietce (byłam na niej tylko 5 dni bo dluzej mi sie nie chcialo ;P) i waga wybiła 70 kg ;)) . Teraz mam zamiar schudnąć ponad 10kg ... aha i wzrostu mam 173cm. marzy mi sie waga 59kg ;)) BuziaM :**