Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ann_

31.03 -- start z dietowaniem, zapraszam wszystkich na wspólne odchudzanie .

Polecane posty

A i Kochana dalej staram Ci wysłac te zdjęcia i kurcze nie dam rady nie wiem co jest nie moge dodac zadnego załącznika, ładuje sie do polowy a potem pokazuje błąd

Witam Was kochane:))) Jak się macie na dziś??? A ja po wczorajszym dniu??? :))) Ja wczoraj przez cały dzień trzymałam się świetnie i bł też nasz ukochany długi spacerek:))) ale na wieczór mój mężczyzna wymyślił pizze no i............no i dałam się skusić na dwa kawałki:O:O:O Trochę byłam na siebie zła ale nie w nocy mój brzuch zniósł to nawet dzielnie. A na dziś........ jestem już po białej herbatce zaraz zielona i czerwona a potem jakieś lekkie śniadanko no i mam nadzieje że w końcu skończą się te moje wpadki jedzeniowe:O Lili----> no niestety nie da się ukryć że ta Arla w koszyczku jest droga. Te pozostałe nie wiem ile kosztują. Ja miałam ostatnio fetę właśnie z Mlekovity jakąś półtłustą chyba zieloną ale tej light nigdy nie jadłam:P Uwielbiam seler naciowy:))) mam go masę w zamrażalniku bo zawsze daję go do rosołu i do niektórych innych zup. Wiesz co nie mam pojęcia co z tą moją pocztą:((( a nie da się tego wysłać w jakiś sposób przez GG ??? Pamiętam że kiedyś dostałam zdjęcia od koleżanki właśnie na GG. Może tak by się udało? Pozdrawiam Was i miłego dnia:))) 🌻 🌻 🌻

Acha i jeszcze jedno.........kiełki zaczynają wschodzić :))) :))) :))) Posiałam sobie też niektóre zioła :))) a mianowicie...... 1.Bazylię 2.Miętę 3.Tymianek 4.Oregano 5.Majeranek 6.Szałwia 7.Rozmaryn 8.Ostrą papryczkę 9.Koperek 10.Pietruszkę Nie jestem ogrodniczką:))) ale z tego co wiem to zioła nie mają specjalnych wymagań więc mam nadzieję że wykiełkują no i nie zdechną jak zwykle kwiatki u mnie:P Już nie mogę się doczekać pysznego białego serka ze świeżymi ziołami i kiełkami (normalnie kopalnia witamin:))) ) mniam mniam:))) 🌻 🌻 🌻

Chciałam jeszcze wysiać lubczyk (afrodyzjak:))) ) ale nie dostałam go w najbliższym sklepie. Ale na pewno go poszukam:)))

Hej Dziewczynki Jejku ja dzisiaj jestem totalnie zamulona, nic mi sie nie chce robic i tylko bym spala moze to ciśnienie niskie jest poprostu. Edytko----> to Ty normalnie bawisz sie w ogrodniczke :-) tyle nasiałas tego. Ja kiedys posiałam bazylie ale jakoś niedopilnowałam jej :-) i zdechła mi. Za to czesto kupujemy te zioła w doniczce co są w supermarketach wlaśnie bazylie czy oregano sa super. Jezeli chodzi o moje jedzonko to nie jest żle dzisiaj. Zdjadłam na sniadanko surówke ta z kapusty bo odlozylam sobie z wczoraj tylko rano dodałam ciut majonezu i śniadanko gotowe szybko i smacznie. Ale teraz niestety moja koleznka z pracy przyniosla ciasto wlasnej roboty keksik pyszniutki i zjadlam jeden kwalek ale to nie tragedia nic mi nie bedzie i tak ostatnmio jade na samych warzywach :-) Milego dnia

Edytko ----> jak zaszalejesz z tym lubczykiem to Hania będzie miala braciszka albo siostrzyczke :-) super co??

Własnie zapomniałabym jakiś czas temu kupilam sobie maseczke do wlosów Joanny ale ta z serii "Z apteki babuni" regenerującą i do tego szampon regenreujący tez z tej serii no wiecie co rewelacja. Czekałam z opinią jakiś czas zeby jednak pare razy uzyć i zobaczyc czy dziala. No i musze wam powiedziec ze super produkty a do tego bardzo tanie bo maska kosztuje troche ponad 7 zl a szampon 5 zl wiec wydatek niewielki nawet na wyprobowanie a jak sie nie sprawdzi to nie zal pieniędzy no i ten zapach mleko z miodem cos w tym rodzaju :-)) mniam mniam . Tą serię polecila mi kolezanka ona uzywa to wlosow przetluszczających sie i sklonnych do wypadania.

No nawet nie gadaj ani nie myśl o takich rzeczach. Normalnie aż mnie przerażenie ogarnęło:))) Bardzo chcemy mieć jeszcze jednego dzidziusia ale nie w tej chwili. Man nadzieję że Hania w przyszłym roku pójdzie do przedszkola a ja do pracy i w końcu zaczniemy budować nasz wymarzony domek. Druga pociecha owszem bo uwielbiam dzieci a swoje tym bardziej kocha się do szaleństwa ale jeszcze troszkę poczekamy:))) Cały czas biorę tabletki i mam nadzieję że nie zawiodą:)))

Ja mam jeszcze maskę do włosów słabych i skłonnych do wypadania z Dove ale jak mi się skończy to chętnie spróbuję tą do wypadających włosów bo moje takie są no i faktycznie niedroga :)))

A co do naszego domku jak chcesz zobaczyć jaki jest nasz upatrzony domek to wpisz sobie w google dom ondraszek projekt jest firmy Atram. Na pewno znajdziesz :)))

Kurcze sliczne sa te domki naszym marzeniem tez jest taki dom tylko my wybralismy ze strony dobredomy.pl ale wiem ile to pieniędzy pochłania bo moim rodzice sie pobudowali jakis czas temu normlanie zgroza ale w sumie taniej wychodzi niz kupno mieszkania a dom to jednak dom do tego ogrod

No tak troszkę bawię się w ogrodniczkę :))) Zawsze bardzo chciałam mieć zioła w doniczkach :))) Zobaczymy co z tego będzie a jak uda mi się je wyhodować to będę miała ogromną satysfakcję bo wszystkie kwiatki które są pod moją opieką to zdychają :P

No właśnie dom to dom i piękny duży ogród mmmm.......marzenie:))) Mam nadzieję że się spełni:))) To prawda koszty budowy takiego domu są straszne i wiem że pewnie bez kredytu się nie obejdzie no ale chyba warto :)))

A co dziś na obiad panienki??? Ja zrobię sobie zupę jarzynową czystą ze straszliwą ilością groszku:)))

Ja mam zupe pieczarkową i grecka z sałatą, fetą pomidorem i ogorkiem i własnym sosem. Także leciutki obiadek :-) i jak zwykle duzo warzyw no uzaleznilam sie od nich jak nie zjem min 2 porcji dziennie to chora jestem

Co tam kobietki??? Jak u Was pogoda??? U mnie zrobiło się burzowo i padało ale już jest lepiej wyszło słoneczko i mam nadzieję że się nie pogorszy bo jak moja myszka wstanie to chcę ją zabrać na spacerek:))) A Wy co porabiacie??? Na obiadek zjadłam zupkę jarzynową czystą ale potem tak strasznie zachciało mi się słodkiego że myślałam że padnę. Zrobiłam sobie biały ser 0% tłuszczu z jogurtem naturalnym i cukrem lepsze to niż czekolada. Wieczorem jedziemy na zakupy i muszę w końcu się zaopatrzyć w te suche owoce bo zawsze zapomnę. Pozdrawiam:))) 🌻 🌻 🌻

Lili-----> a co do warzyw to ja też dużo lepiej się czuję na takiej diecie tzn . zdrowym odżywianiu niż po "normalnym jedzeniu" Jest to chyba tylko kwestia przyzwyczajenia i przestawiania się na inne posiłki:))) Na pewno wyjdzie nam na zdrowie :))) :))) :)))

Lili-----> a jak Twoje pazurki po witaminkach??? Ja też muszę zrobić coś ze swoimi bo w rękach strasznie mi się rozdwajają . Jak często wcierasz w nie witaminy??? Dziewczyny wysiejcie sobie kiełki:))) Super sprawa. Ja wysiałam swoje wczoraj rano a najdalej za 2 dni będą do jedzenia.Ja mam kiełki rzodkiewki i z tego co udało mi się skosztować to są pikantne i świetne będą do kanapek i sałatek:)))

Edytko u mnie tez sie rozpadało troche i chlodniej jest ale nadchodza cieplutkie dni juz wiec nie moge sie juz doczekac. Dzisiaj z tej okazji łazilam za butami ale nic konretnego nie widzialam wiekszość to sa oczywiscie te cięzkie na ogromniastym obcasie drewniaki z mnóstwem ćwiekow i innych swiecidelek ktore raz ze sie w nich zabije a dwa nie pasuja do mojej pracy wiec jutro ciąg dalszy poszukiwan :-). Co do siania to chyba nie mam niestety do tego reki i zawsze wczensiej czy pozniej wyrzuce te kielki bo zgniją :-). Czaami kupuje juz gotowe kiełki soi albo slonecznika i w zasadzie tylko te mi smakuja ale wiem ze te kielki maja mnostwo witamin :-) A co do pazurków to stosuje ta witaminke A+E na paznokcie u stopek i rewelacja fajnie mi się wygładzily więc polecam

Witam panienki:))) Jak tam dietka??? Ja z wczorajszego jedzenia jestem zadowolona a przede wszystkim dlatego że już chyba 2 dzień nie jadłam słodyczy:))) Wczoraj tylko mało spacerowałam bo wiecie :O pogoda nie taka..... Ale z tego co widzę za oknem to dzisiejszy dzień zapowiada się pięknie :))) co równa się długiemu spacerkowi :))) Świetnie :))) Lili------> ja co prawd nie chodziłam za butami ale mijając wystawy da się zobaczyć jakie rzeczy będą dominowały w tym sezonie. Tych bucików o których pisałaś jest pełno. Ale zdecydowanie też nie są dla mnie :))) bo po 1 ja jak już zakładam obcasy to niskie bo inaczej ktoś musiałby mnie zbierać z podłogi a i tak najwygodniejsze buty to adidasy a po 2 są kompletnie nie w moim stylu. Chyba będę musiała spróbować te witaminki :))) Byliśmy wczoraj wieczorem na zakupach i wiecie co??? Chciałam sobie kupić suszone owoce i orzechy wspominałam Wam i byłam tak pochłonięta szukaniem lubczyku że o owocach zapomniałam :O Ale lubczyk w końcu kupiłam i dziś go wysieję :))) Widziałam te gotowe piękne zioła w sklepach i będę z siebie bardzo zadowolona jak mi to takie urośnie. Nie nie ja będę z siebie bardzo zadowolona jak mi to chociaż wykiełkuje :D:D:D Pozdrawiam :))) 🌻 🌻 🌻

No witam witam w tym pieknym slonecznym dniu :-) Do tego nalezy dodać ,że weekend ma byc naprawde cieply po 20 stopni i sloneczko :-). Ja w sumie podobnie jak Ty Edytko jestem super zadowolona z jedzenia i też nie tknęłam sl;odyczy oprocz tego małego kwaleczka keksu ale to byla połówka takie normlanego kwalaka więc nie jest źle. A dzisiaj na sniadanie jajko gotowane, pomidor i kawałek papryki. Tylko nie wiem co na obiad moze kasze gryczaną zjem bo dzisiaj nie bede miala czasuzbytni po pracy lece jeszcze raz zobaczyc buty. Cholera juz widze jak cos znajde same chodaki są nabite ćwiekami, wygladaja juz nie powiem jak.... :-). Edytko---->Ty naprawde uważaj z tym lubczykiem :-))

Ale czy mi sie wydaje czy tylko my tu dwie zostałyśmy :-)??

No Ann się gdzieś zgubiła i jesteśmy same Mogłoby nas być troszkę więcej. Chociaż o 2 osoby wtedy działo by się więcej no ale cóż........ A z zakupami to zawsze tak jest że jak się czegoś szuka to nic nie można znaleźć :O Ja na śniadanko zjadłam sobie 3 kromeczki chlebka typu wassa z sałatą białym serem szczypiorkiem pomidorem i ogórkiem...... mmmmm pycha. Normalnie chleb jem bardzo rzadko ale czasem mi się zdarzy :))) A na obiad została mi jeszcze zupka jarzynowa od wczoraj więc ją skończę :))) Właśnie piekę ciasto dla moich miśków :))) mam nadzieję że nie dam się skusić bo od 2 dni jestem z siebie zadowolona :))) Właśnie powiedzieli że piękna pogoda do poniedziałku.

Jest taka pogoda fajna ze nie mozna sie skupic na pracy :-) ale własnie zrobiłam sobie przerwe na herbatke zieloną. Edytko no w sumie chyba tylko dwie zostałyśmy ale tak jak czasami popatrze na inne fora gdzie jest tyle dziewczyn ze czasami mozna sie pogubic kto i co napisal ze juz o poznaniu sie nie wspomne :-). A tak jest nas (mam nadzieje ze 3) i Ann sie nie wykruszyła i wiadomo kot jest kot Ty Edytka, Ann i ja Lilka cholera swoja drogą ale moi rodzice zaszaleli z tym imieniem :-) jejku

Co Ty chcesz od swojego imienia??? Jest super :))) Nasza mała miała się tak nazywać ale jakoś tak wyszło że jest Hania:))) I teraz moja bratowa jest w ciąży i też miała być Lili ale będzie chłopak :D:D:D

teraz to w sumie sie juz przyzwyczailam ale na poczatku kojarzylo mi sie z lilia wodna nie wiem czemu jak bylam mała

ja jak bede miała córkę to dam jej Zuźka strasznie mi sie podoba imie Zuzia a jak chlopczyk to nie mam pojecia tu juz gorzej

My też nie mieliśmy wybranego imienia dla chłopca ale nie było problemu bo urodziła się dziewczynka :))) Zuzia też jest bardzo ładne i jeszcze podoba mi się Oliwka ale strasznie jest teraz dużo Oliwek :))) A co do mojego lubczyku to wysiewa się go w sierpniu więc muszę jeszcze trochę poczekać :))) Acha dla chłopca podoba mi się Leon ale mojemu Piotrkowi nie i byłby problem :)))

Edytko po co czekac na lubczyk dzialaj dzialaj jak bedzie dziewczynka druga bo super bo odrazu zostana rzeczy po Hani mowie Ci przemyśl kwestie :-)

Dobra dobra za takie rady to ja ślicznie dziękuję :D:D:D nie dam się namówić :D U nas coś się zachmurzyło mam nadzieję że się nie rozpada :O A ostatnio śniło mi się że byłam w ciąży i że zaszłam w nią przy braniu tabletek brrrrrr....... Normalnie na obecną chwilę to był koszmar.......