Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KARMAPEMA

LINEA - NOWOŚĆ - czy ktos probował ???

Polecane posty

ki. No cóż... poprostu linea jest na tyle aktywna i nie tylko ona... pdoobno wiekszosc lekow odchudz. zreszta wystarczy rozgryźć BIO-CLA!! czuć w ustach... kwas ... bardzo żrący. załatwiłam się nią, 3 tydzień lecze sie antywrzodowo i antyrefluksowo - to nie przelewki!

Gość ki.
no to pieknie :( to mnie pocieszylas. ja z zoladkiem walcze od jakis 14 lat.. :(

Zatem wyrzuć to nie ryzykuj dla mnie to nowość: bóle żołądka, refluks i nadżerki... a Linea zrobiła swoje!

Czesc.Weszlam na wasz topik zeby sobie poczytac wasze odczucia apropos Linei,ktora wlasnie kupilam i zjadlam jej dzisiaj 3 tabletki.Tak jak na opakowaniu kazali.Jesc mi sie nie chce i czuje sie swietnie.Mysle,ze osoby z problemami zoladkowymi nie powinny tego brac bo ma ona ocet jablkowy,a on niestety wyzera:(

Pamietacie Aplefit jak sie pojawil w aptekach.Tez wszyscy sie na niego rzucili i jedli go na morgi.Mojej kolezance pekl wrzod 12cy od tego aplefitu.masakra.

Mi na razie nic nie jest,ale wzielam dopiero 3 tabletki.....

Gość ki.
jeszcze nie zaczelam brac, lezy na poczcie paczka, bo nie mam czasu sie wybrac po nia. za to uparcie mecze A6W i steper, to chyba lepsze ;)

Hej laski jade dalej z ta Linea i jak na razie spox.Jesc mi sie tak nie chce.Szczegolnie slodyczy.Moze cos ona jednak daje?

Gość niunia_28
Właśnie przeczytałam wszystkie wypowiedzi dotyczące Linei i zaczynam poważnie zastanawiać się nad jej kupnem, a przymierzam sie juz do tego kupna jakis tydzień czasu:-( bbbrrrrrrr... nie chcę, żeby mi te piguły wnętrzności wypaliły... może znacie coś mniej palącego flaki??????

Gość fit26
Chocby lecytyna i produkty oparte na cholinie/inozytolu. Korzystnie tez przy dietach redukcyjnych jest zadbac o odpowiednia podaż kwasow tluszczowych omega 3. Wyciagi z zislonej/czerownej/bialej herbaty, czy tez yerba mate, tudziez same ich napary - będą bez wątpienia przydatne podczas odchudzania. Oczywiscie odpowiednio dobrany jadlospis bedzie mial kluczowe znaczenie tak dla utraty wagi, jak i dla zdrowia przewodu pokarmowego.

Witam Wszystkich chcących schudnąć! zainteresowało mnie wasze forum i postanowiłam podzielic się swoim doświadczeniem w tej sprawie:) a więc kiedyś próbowałam tabletek z octem jabłkowym nie pamiętam nazwy ale było to jakoś -apfel-coś tam i powiem ze nie tyle z wagi co z centymetrów ubyło dość fajnie (ale tylko na początku później ani do przodu ani do tyłu) do tego fakt faktem ćwiczyłam przez 2 tyd i schudłam 5 kg!ćwiczenia wzięłam z płytek jakie dają do shapea a mianowicie kardio i to pomogło! jakiś rok temu spróbowałam therma line II i niestety zero efektów:/ teraz przez zime przytyłam 10 kg i zdecydowałam się na dietke gdzie z tabeli kalorycznej wybieram te z małą ilościa kalorii i tłuszczy oraz wcinam linee jak narazie dobrze się po niej czuje mam zamiar jeszcze ćwiczyć ale do tego musze się zmobilizowac a jakoś teraz ciężko:/ Życze przyjemnego odchudzania:)

Gość wikijulka
A co z efektem jo-jo?Chcę kupić Linea ale co będzie jak przestane ją brać??????

wikijulka - jak przestaniesz ja brac - jej dzialanie ustanie. moim zdaniem nie ma czegos takiego jak efekt jojo po suplementach, jeste efekt jojo po diecie... suplement moze wspomoc proces odchudzania o kilka procent, wiec ile moze zaszkodzic jego odstawienie? tez gora kilka procent, natomiast mi jeszcze sie nie zdarzylo cos takiego jak efekt jojo po suplemencie, a jeste w twj kwestii weteranem.

Gość ki.
generalnie ta Linea to jest jedna wielka sciema :>

Gość zaczęłam drugie
opakowanie , pierwsze-ok nie żarłam słodyczy , wogóle mnie nie ciągnęło do nich bo to moja zmora niestety , teraz przy drugim niestety już sie nie mogę opanowac , wp...... jak głupia a przez pierwszy miesiąc było super , do bani :O

Gość wikijulka
fit26-dzięki za wyjaśnienie,masz rację.

cześć dziewczęta i ..chłopaku Przeczytałam wszystkie wypowiedzi z tego topiku i jestem w szoku jaką wiedzę posiada \"fit\". Osobiście sama biorę Lineę już jakiś tydzień. Co prawda nie czułam żadnej różnicy po jej stosowaniu przez jakieś dwa trzy dni...atakowałam wszystko co nadawało się do jedzenia/nie koniecznie słodycze/ale teraz nie ciągnie mnie tak do jedzenia a jeżeli już poczuję jakieś objawy głodu..nie potrzeba mi wiele aby go zaspokoić. Jeszcze się nie ważyłam ale czuję że waga nie ruszy się ani o kreseczkę( w dużej mierze z powodu dużych ilości wody które spożywam) Ale najbardziej boje się o wrzody przewodu pokarmowego..co prawda zgagę miałam przez większy okres swojego życia...walczyłam z nią na wszelkie sposoby..i nic..ale jak Linea ma jeszcze pogorszyć sytuację mojego żołądka to ja dziękuję

aaaaaaaaa jeszcze jedno... fit widzę że jesteś oblatany po tematach dotyczących odchudzania...i mądrego odchudzania...w takim razie może masz pomysł jak pomóc w zrzuceniu zbędnych kilosów kobiecie z zespołem policystycznych jajników i z zaburzeniami hormonalnymi... Poradź mi coś jeśli potrafisz!!! Z góry dziękuję

Banocka -Cieszę sie, ze podoba Ci sie moje podejscie do spraw zwiazanych z odzywianiem. Co do Twojego problemu ---> dieta niskoweglowodanowa. Wiem ze wychodze n maniaka niskich wegli, ale PCOS jest przykladem przypadlosci, gdzie te zalecenia są szczegolnie wazne. Absolutnie nalezy wykluczyc z diety zrodla cukrow prostych, nawet owoce ulegaja ograniczeniom. Dieta powinna byc oparta na warzywach, pelnowartosciowych zrodlach bialek i nierafinowanych, nieutwardzanych tluszczy roslinnych, oraz rowniez pewnej ilosci tluszczy zwierzecych. Bardzo wazne w tym wypadku jest zbijanie nadwagi, gdyz nadmiernie namnozone komorki tluszczowe mają zdecydowanie negatywny poziom na poziom niektorych hormonow. proponuje jednak wizyte u dietetyka w stacjonarnej placowce.

Gość AsieQ21
ja obżartuchem nie jestem ale utylam ponad 10 kg po tabletkach antykoncepcyjnych i teraz nie moge tego zrzucić .jjem malo nie objadam sie po nocach ale nie moge nic zrzucic :( czy te tabletki mi pomoga?????

Gość ki.
nie pomoga wykoncze to opakowanie, ktore mam, nie mam zamiaru kupowac kolejnego. wole pocwiczyc.

Gość kocieoczy
Kupiłam Linee w poniedziałek , dziś mamy środę, biorę 3 tabletki na dzień i wyobraźcie sobie, że już po 1 tabl. nie czułam się wcale głodna. To niesamowite, bo siedząc w pracy 9 godz. nie wytrzymałabym bez kanapek i słodyczy przy kompie. Przez 3 dni, zjadałam tylko rano kanapkę przed pracą i po 17 lekki obiadek. Nie mam ochoty na słodycze, wogóle nie czuję głodu. Nie mam też problemów z potrzebą fizjologiczną (w-c), nie mam drżenia rąk, nie jestem też nerwowa. Fakt, na każdego lek może działać różnie. Nie stosuję żadnego aerobiku, jem mniej, zero słodyczy i tylko Linea. Zobaczymy jakie będą efekty, mam nadzieję, że z 4kg się zrzuci przed wakacjami. Na upartego mogłabym nie jeść cały dzień bo naprawdę nie czuje się głodu. Jak jem obiad czy śniadanie to już mam po kilku kęsach pełno w żołądku. Próbowałam różnych innych diet, tabletek, ziółek, ćwiczeń i były słabe efekty a głód powracał. Z Linea nie czuje się głodu. Zdecydowanie polecam ją chociaż stosuję kilka dni. Pozdrawiam Was kobietki :)

Gość ki.
jakos w to nie wierze..

Gość kocieoczy
Masz prawo nie wierzyć..Nikt Cię nie zmusza byś spróbowała Linei. Ja widzę po sobie, że już 3 dzień nie umiem jeść, nie mam apetytu i nie ciągnie mnie wogóle do jedzenia. Sama jestem ciekawa czy to da jakiś efekt, czy schudnę. Tak czy siak podzielę się z Wami informacją. Boję się tylko, tych skutków ubocznych - by się nie nabawić problemów z żołądkiem. Póki co nie dolega mi nic.

Gość ki.
tak sie sklada, ze sprobowalam. i po prostu nie wierze w jej dzialanie, szczegolnie bez cwiczen..

Gość kocieoczy
Tobie Linea nie pomogła, ale innym może pomóc. Każdy organizm jest inny, i inaczej reaguje na działanie leku. To, że akurat Tobie nie pomogło nie znaczy że ten lek jest daremny. Wobec tego musisz zastosować ćwiczenia, skoro leki niszczą Ci żołądek.

Gość ki.
stosuje :) nie twierdze, ze skoro mi nei pomogla to w ogole nie dziala. ale za duzo negatywnych opinii o niej juz padlo.

Gość kocieoczy
No cóż, sprawdzę sama na sobie :) Mam nadzieję, że pomorze. Czytałam te negatywne odpowiedzi i też się przeraziłam, ale jak sie nie spróbuje to człowiek się nie przekona. Czekam na efekty, boję się tylko, by nie mieć efektu jo-jo, i napadu apetytu. A dla osłony żołądka pije jogurty, może to coś da.

Gość a ja wam powiem tak
ja stosuję Lineę już ok. 3 tyg. Póki co waga spadła niewiele, bo niecałe 2 kg, natomiast jest to winą tylko i wyłącznie moją, bo sobie pofolgowałam parę razy na imprezach wieczorkiem i ćwiczyć mi się nie chciało ;). Generalnie po Linei mam mniejszy apetyt i nie mam ochoty na słodycze. Więc coś tam na mnie działa. Nie mam problemów z żołądkiem. Ale jem normalnie, 4-5 posiłków/przekąsek dziennie. Lineę zażywam w trakcie posiłku i jest ok. Moja koleżanka za to wypija Lineę "zamiast" posiłków i twierdzi, że wcale nie chce jej się wtedy jeść.