Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmmmmmmmmmmmmm

Dlaczego dziewczyny ida do lozka z kazdym chlopakiem, z ktorym chodza?

Polecane posty

Gość Hmmmmmmmmmmmmm

Przeciez to ze sie z kims idzie na randke nie oznacza, ze trzeba sciagac bielizne. A dziewczyna idac z kims na randke, "chodzac" z nim od razu uwaza, ze trzeba isc do lozka. A potem sie wszyscy dziwia, ze wspolczesne dziewczyny maja tylu partnerow na koncie. To zenujace. To normalne, ze umawiamy sie z wieloma osobami na randki, spotykamy sie z wieloma. Ale teraz to nawet jak do seksu nie dojdzie, to i tak bedzie petting nago. Te dziewuchy powariowaly czy co? Ciekawe jak one sie z tym czuja, ze obcowaly seksualnie z wieloma facetami? Nie mozna sie pospotykac z kims i poki sie nie jest pewnym tej osoby poprzestac na przytulaniu czy calowaniu? Po co po tygodniu chodzenia majtki zdejmowac?

Gość bo sa głupie

Gość Adriian
Aby po tygodniu chłopie. Znałem takie co ciągneły mi lache po godzinie znajomości. Ja nie wierze w miłość.

Gość Regina00
A na której randce dziewczyny dajecie sie przeleciec?

Gość do gackowata
chore jest, to, ze mlode dziewczyny zdejmuja majtki przed kazdym chlopakiem, z ktorym sie spotykaja i obcuja z nim seksualnie nago, a wiadomo, ze jak sie jest mlodym, to z wieloma osobami sie czlowiek umawia i potem jest pelno dziewczyn co mialy tuzin partnerow, a o przyzwoita ciezko

"Przeciez to ze sie z kims idzie na randke nie oznacza, ze trzeba sciagac bielizne" oczywiscie, bo laska moze iśćw sukience i bez majtek - mniej zachodu i szybciej mozna ją spenetrować :P

Ty debilu znajdx sobie inny watek np. dlaczego przecietny koleś przeruchał by jakąkolwiek laskę,która zaświeci tyłkiem i cyckami i to wydaje sie ogólnie normalne????

Gość Companero zablokowany
>> obcuja z nim seksualnie nago Lepiej żeby obcowały częściowo ubrane? :classic_cool:

Gość a po co sie spotykac
bez seksu? co ja bede z tego miala? :P

Gość Hmmmmmmmmmmmmm
Nie rozumiem, jak dziewczyna moze seksualnie obcowac z kims kogo nie kocha, do kogo nic nie czuje

A co to za tekst "potem jest pelno dziewczyn co mialy tuzin partnerow, a o przyzwoita ciezko". Czyli co przyzwoite sa tylko dziewice orleańskie?

Gość Hmmmmmmmmmmmmm
Nie z kazdym z kim sie spotykamy musimy isc do lozka, do lozka sie idzie z osoba, ktora uwazamy za wlasciwa dla nas

Gość a po co sie spotykac
hmm... pomyslmy... moze dla przyjemnosci? :P ty za to z pewnoscia dozgonnie kochasz kazda panne, ktora chcialbys przeleciec

>> jak dziewczyna moze seksualnie obcowac z kims kogo nie kocha Ja też tego nie rozumiem, ale dobrze, że niektóre takie są :)

Gość do gackowata
przyzwoite sa dziewczyny, ktore nie mialy wielu partnerow i nie znaja smaku seksu bez milosci, szybko do lozka sie nie pchaja

Gość Adriian
po co przyzwoite? kazda zgrywa cnotke a później i tak da dupy. Wystarczy miec samochód i postawic kilka drinków... bardziej wymagające wolą kino, teatr, restauracja... kazda i tak da w koncu... i to bardzo szybko....

Czy jesli: 1. chodze bez majtek 2. sex uprawiam poza łózkiem wg kryteriów autora jestem niesamowicie cnotliwa?

To jest normalne. W głowie się nie może pomieścić, że jedyne co ludzi hamuje w kwestiach seksualności to presja kultury, obyczaju, zinternalizowanych norm i lęk przed chorobami i niechcianą ciążą. Gdy te leki opadają, ludzie nie różnią się niczym od zwierząt poza poziomem inwencji w zakresie konsumowania swojego erotyzmu. Niech się martwią moraliści, mnie to nie rusza...

Gość no i co z tego Adrian
jak jej sie podobasz i ma ochote to da chocby i od razu, jak nie to nie i tyle. wy to mozecie uprawiac seks gdy tylko wam stanie, za to kobiety to od razu puszczalskie jak mialy wiecej niz 2 partnerow? :D

Gość Adriian
fajne ze sa takie przyjemne łatwe panny

Gość Adriian
no co ja lubie puszczalskie szmaty. dzieki nim swiat jest kolorowy :D Mi tam nie przeszkadzaja, tylko bawi mnie ze prawie kazda, - zaznaczam kazda robi się na porządną a w końcu (po tygodniu) i tak da ... co więcej ciągnie lache zawodowo:D

Gość problemem jest to
ze kobiety maja przed mezem coraz wiecej partnerow, maz jest czesto ich kilkunastym partnerem. im mniej kobieta miala tym lepiej. rozumiem, ze 1-2 facetow w stalych zwiazkach z milosci przed mezem jest ok, ale wiecej to juz gorzej, a im wiecej tym wieksza porazka

>> Gdy te leki opadają, ludzie nie różnią się niczym od zwierząt Jednak się różnią i w błędzie jesteś, że nie wszystkie dziewczyny nie rozkładają nóg na pierwszej randce tylko ze wzgledów "co ludzie powiedzą" :o

Gość to czemu placzesz
ze juz w milosc nie wierzysz, itp? :D

Gość problemem jest to
a jak mozna wierzyc w milosc, skora kazda ladna dziewczyna juz zdazyla swoje nagrzeszyc? ciezko pokochac kobiete, ktora sie puszczala i sciagala majtki przed byle kim

Gość zgadzam sie w stu procentach
z frk-09