Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondona

DLACZEGO BRZYDSZE KOBIETY MAJĄ WYŻSZE POSZUCIE WŁASNEJ WARTOŚCI ???

Polecane posty

mantoeo- powiem ci szczerze- ze rózne widziałam zachcianki w ciąży- ale ty swoim lizaniem bijesz wszystkie baby na głowę- myslę, że czas juz ci jednak rodzić :P bo to posuwa się za daleko :D może depresja poporodowa cię otrzeźwi ;)

taaaaaaa zapomniałam wstawić tekst chcialam zapytać misiu czy w końcu ustalimy może między sobą sobowość główna?

Gość brzydsza kobieta
ooooo nie, ja sie wylizac nie dam ;p. Nie to zebym nie chciala ;) ale slyszalam,ze przez takie lizanie to sie mnostwo chorob przenosi. Ze wzgledu na moj slaby wzrok siedze bardzo blisko monitora wiec jestem tym bardziej narazona :D :D. Nie to zebym Was oskarzala o nie wiadomo jakie chorobska ale w tej sieci to nigdy nie wiadomo jaki diabel siedzi ;)

Gość brzydsza kobieta
moje poczucie wartosci zalezy od pogody, smieszne ale tak jest.

filmik widziałam- niezły:D co do chorobsk- to się nie obawiaj- z tym mozna życ- gorzej jak potem będziesz musiała założyć kolejny z wielu topik - czy jestem w ciąży- zostałam polizana ;)

Ejjjj częśc Wam :) To ja ta brzydka z wczoraj ..... ; ] buziaki \"brzydale\"

"brzydsza kobieta" ee nic dziwnego ja tez jestem meteopatą i w zależności od pogody mam nastrój .... chyba nie muszę tłumaczyc ,że ostatnio mam zjebany :P Pogoda w Szczecinie mówi sama za siebie :O

Ike - o ja wypraszam sobie!!!!glowna lizajczynia jestes ty!!!!:p Kuchnia wysprzatna normalnie mozna oslepnac od patrzenia;)

ike 😠 odebrałaś mi zaszczytny tytuł - jeszcze rok temu ja byłam głównym lizodpupem kafe :( zdetronizowłaś mnie !!!!!! shittt muszę z tym coś zrobić !!!! 😠

a... to jest nas więcej... siedzę ziewam i nic mi się nie chce... a przydałoby się posprzątać trochę :( ike, a nie prościej przyjąć, że obydwie to mamy? ziewam i ziewam...

tak długo się ślimaczyłam z postem, że aż wyszedł nie na temat :p a tyczył wpływu pogody na misia... 💤

Gość spadac stad babiska obleśne
temat tyczył sie czego innego załóżcie se topik liżemy się-won!!!

taa... kawę :) ostatnio mi się zdarzyło, że wstałam rano, zrobiłam maćkowi kaszkę, sobie kawę, wypiliśmy i spaliśmy dalej ;)

Gość tgo nie lubie.......
gdzie nie wchodze to IKE,MAMANI, MOntodea i baderka sie wypowiadaja:(

ale co Wam do cholery przeszkadza pisanie tutaj ? jasne zepsułyśmy szyki to miało być tyranie , jechanka .... a jest normalna atmosfera ...! preciez można pisać na temat chętnie się odniosę do tego . Wczoraj Marlena miala duzo do powiedzenia ... i zniknęła ....

przybyszka mogę Cię zapewnić ,że jesteś mile widziana do lizania .... cudownie ze przybyłaś :D

Gość eh .................
Nie wiem, czy już o tym było ... bo nie czytałam całości ... ale fakt, że ładne mają raczej niższe poczucie wartości ... fakt dążą do perfekcji ... Dlaczego? myślę, że dlatego, że są na nie skierowane wszystkie lampy ... Inaczej są traktowane ... pod wieczną obserwacją ... Wiecznie oceniane ... Co dopinguje do pilnowania się ... ... ciągle stojąc na baczność ... i bycie ocenianym działa dość stresogennie ... Już nie wspomne, jak kobieta patrzy na kobietę ... Jak ładniejsza, to ma iskry mordu w oczach ... :O Czego ciągle doświadczają ... albo docinki ... "no może ładna jest, ale tyłek x ma ładniejszy ... I ciągle ładna musi walczyć ze stereotypem, że ładna to głupia... Ciągle udowadniać ... :O