Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka5

szukam przyjaciół

Polecane posty

Gość sips
🖐️ dziewczyny zostawcie te obowiązki na chwile,zapraszam na kawe i ciacho,przerwa w pracy wszystkim dobrze zrobi :) pozdrawiam

Gość anulka5
Cześć dziewczynki! Jak po weekendzie?.U mnie ok,nawet miło upłynął,a dwie godziny temu wyprawiłam ślubnego na trzy tygodnie w delegacje(hura!). Mam sie zamiar wziąć za malowanie mieszkania,podpowiedzcie mi jaki kolor zrobic w dużym pokoju(teraz mam pomarańczowy),bo nie moge sie zdecydować.Słyszałyście cos dobrego o farbach strukturalnych?-co to takiego?,a może któraś z Was ma ja położona na ścianach?. Byłam dzisiaj z córą u dentysty-plombowała jej szóstkę-wiecie ile bierze kasy?-70zł-myślałam,ze zemdleję,a mówią,ze lekarze mało zarabiaą!!.To rabunek w biały dzien. Myślę,ze moge na Was liczyc w doborze farby?.Buziaki.

Witajcie. Weekend był fajny, w niedziele byłam na koncercie rokowym, ale nie żebym lubiła tą muzyke, tylko mój brat jest menadżerem takiego zespołu i w końcu musiałam posłuchać w co on inwestuje swój czas. Było nawet niezle. A dziś juz szara rzeczywistość, do której doszło odrabianie lekcji z synem. To ile im teraz zadają to masakra, a my kiedyś narzekałyśmy. Nie mam teraz zabardzo czasu dla działki, a posiedziałabym tam sobie, bo na dworze jeszcze dośc ciepło. Mam nadzieje, ze jutro bedzie względnie, bo mam wolny środek dnia, młody w szkole, to sobie sama pojade. Anulko, co do koloru ścian, to ja duży pokój też mam pomarańczowy, a sypialnie beż, taki kawa z mlekiem i powiem ci, że bardzo przyjemny i spokojny. Kuchnia i pokój małego są niebieskie. Teraz jest taki wybór w kolorach, że ciezko sie zdecydować. Wszystko zależy od wielkości pomieszczeniai koloru mebli jakie tam masz. Napewno coś ładnego znajdziesz. Powodzenia, papa!!

Gość SARAA7
Anulko mam rozumiec ze mieszkanie bedziesz malowała sama,podziwiam cie ja bym nie potrafiła na pewno z tym poradzic sobie ,kiedys moja znajoma sama tez wytapetowała pokoik swojemu dziecku i bardzo ładnie jej to wyszło u mnie takie prace to tylko mąz lub jakis inny fachowiec Moze jak bym potrafiła to tez sama bym remontowała? Ja jestem bardzo niecierpliwa ,wszystko bym chciała zeby było zrobione od zaraz ,kiedys babcia uczyła mnie szydełkowania chiałam robic sobie szaliki ,sweterki ale tez nie miałam do tego cierpliwosci za długo trzeba czekac na efekt

Gość sips
Witam,ja jestem na etapie remontowania pokoju,zawsze mialam dylemat z dobraniem koloru,teraz zdecydowałam sie na panele,już są położone na ścianie i musze przyznac że efekt bardzo ładny. Moja kuzynka osoba bardzo nowoczesna w zeszłym roku malowała salon i wyobraźcie sobie pomalowała każdą sciane na inny kolor,wygląda super,więc anulko,chyba masz trudny wybór przd sobą. Pozdrawiam i życze milego dnia.

Gość Herbena
Tak teraz wybór farb daje wiele mozliwosci ,jak ktos ma bujną fantazje moze tworzyc w domu bardzo ciekawe rzeczy,ja wole tez sciany malowac farbą, kiedys to najczesciej wszyscy kładli tapety,ale ja zawsze jednak byłam zwoleniczką farb.Tez juz mysle o zmianie koloru w salonie sciany mam w kolorze malinowym a kanapy kremowe .ładnie kontrastuje ale niekiedy wydaje mie sie zbyt cukierkowe mysle teraz ,moze cos w pastelach

Gość hmmmmmmmmmmm
Ciekawe dlaczego nie odzywa się Justynek, czyżby zapomniał o swojej M33!?

Jakby to powiedzieć ,justynek o mnie nie zapomniał, wręcz przeciwnie nasza znajomość przerodziła sie w naprawde fajną przyjazń. Nic więcej nie napisze, może on sie jakoś odniesie. Dziś jestem padnięta, więc siejuż żegnam, pa!!

Gość sips
Witam,pogoda dzis nieciekawa,pewnie znów bedzie padac bo jakos tak ponuro sie zrobiło :( M33 pielęgnujcie z justnkiem tą przyjaźń życze Wam wytrwałości 🌼 Uciekam na zakupy a potem zamykam sie w kuchni bo jutro będe miec gości więc musze się wykazac moimi zdolnościami kulinarnymi :D pozdrawiam buziole dla wszystkich pa.

Dzięki sips, i współczuje gości, chyba, że to lubisz. A u nas pogoda ładna, przynajmniej dziś było słońce, zobaczymy jak jutro będzie, buziaczki dla wszystkich, pa!!

Gość Herbena
No patrzcie jak niektórych zainteresowała historia znajomosci M33 i justynka. Tez zaczynam brac sie za sprzątanie bo jutro przyjezdza do mnie szwagierka z rocznym dzieckiem na dwa dni ,mysle ze nie bede myła podłóg bo tem mały chodzi po czworakach no to wszystko wyfroteruje (hihi)

Witajcie tego ponurego przedpołudnia. Tak ponuro, że spać sie chce. Młody w szkole, chłop śpi po nocce, a ja biedulka cicho musze być. Ani sprzatać, bo odkurzacza nie włącze, podłoga skrzypi, to i chodzić sie boje. Więc sobie cichutko tv oglądam, a potem za obiad sie zabiore. Zeby mi ktoś dał prace na 4 godziny i tylko dopołudnia, to by było super, ale chyba taka nie istnieje w moim zawodzie. Dobra ide sie dalej nudzić, papa!!

Gość hmmmmmmmmmmm
A Justynek dalej milczy i nic nie pisze do M33........

Gość hmmmmmmmmmmm
:( :( :(

Drogi lub droga hmmmmmmmmmmmm! Bardzo mi mił, że moja przyjazń z justynkiem cie zafascynowała. Namówie go, żeby coś napisał na topiku, ok?? Serdecznie pozdrawiam! :):)

Gość hmmmmmmmmmmm
M33 to napisz coś więcej jak się ta wasza przyjazn rozwija bo chyba reszta jest też ciekawa :) No chyba ,ża ja jestem tylko taki ciekawski rocznik....... heh własnie przeczytałam na innym topiku, że doszło do waszego spotkanie z Justynkiem.Więc koniecznie musisz napisać jak sobie go wyobrażalaś i jak wygląda naprawdę.

Gość hmmmmmmmmmmm
eh i jak wyglądało te wasze pierwsze spotkanie :)

Witam, kochana hmmmmm, musze sie skonsultować z nim, czy moge coś napisać, a może on napisze? Odezwe sie wieczorem, pa!!

Gość *Justynek
....No cóż hmmmmmmmmm...co chcesz wiedzieć? Powiedz mi..dlaczego cię tak to interesuje...czy twoje życie jest zbyt,smutne,puste,samotne...ze czerpiesz przyjemność obserwując innych nie szczędząc złośliwości,skąd u ciebie tyle niechęci ,jeżeli Ci sie to nie podoba, ma przyjaźń z M33,to twoja wola i opinia...i uwierz mi naprawdę nie interesuje mnie to....więc proszę oszczędź swych uszczypliwości....uwag....czy moralizowania....bo one nie są nam potrzebne.....będę wdzięczny gdy już nie zobaczę opinii,wypowiedzi na ten temat na topiku ...to jest mój ostatni wpis do ciebie więcej nie będę sie do tego ustosunkowywał do twoich wypowiedzi.....bo to by było żałosne...

Gość *Justynek
witam dziewczynki:):):) pozdrawiam serdecznie M33 proszę o uśmiech :)

Gość hmmmmmmmmmmm
upssssssss a co ja takiego napisałam, ze mnie tak opieprzyłeś :(

Gość kamomila
justynku, napisz, co na to Twoja żona, ha, ha, ha. Poznała juz twoją przyjaciółkę M33?

Droga hmmmmmmmmmmm, to wszystko co napisał justynek nie było do ciebie tylko do kamomili. Sama widzisz jak ona się wtrąca. Przepraszam za niego. To zwykłe nieporozumienie. Widziałaś co za bzdury wypisuje na tamtym topiku, to jakaś chora osoba, i nie mamy już zamiaru komentować jej zgryzliwych uwag. Jeszcze raz bardzo cie przepraszam. Ty jesteś ok i pisz do nas więcej, tylko może zmień nik, bo tak ciężko cię nazywać. Pozdrawiam też reszte i sorry za ten bałagan, mam nadzieje, że kamomila szybko zniknie z naszego dotąd miłego topiku.

Gość kamomila
porzuc nadziejé ha, ha, ha

Gość hmmmmmmmmmmm
ale zamieszanie sie porobilo.............

Witaj latarniomorska, pisz jak chcesz tu jest a przynajmniej do tej pory było miło. Ja już po obiadku, i wybieramy sie na spacer, choć zimno, ale dotlenić sie trzeba. Zycze miłej niedzieli, a właściwie już popołudnia. :):)

Witaj. Oj chyba tu jest bardzo miło...etam jakaś jedna osoba..a nawet nie wiem o co chodzi...ha My też po obiadku, a mąż robi pizze, a ja tak cudnie posprzątałam kuchnię po obiedzie. Oszaleć można....no dobra. Chłopaki oglądają bajkę. Nic posiedzimy w domku. Rano byliśmy na dożynkach a z festynu nici bo zimno jak...u mnie jest 9 stopni. Miłgo dnia