Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psyjaciółka

Chcę się zaprzyjaźnić...

Polecane posty

Gość nataska
cześć dziewczyny,ja też chętnie sobie z wami popisze.Czytałam wasze wypowiedzi i myśle ,że fajne z was dziewczyny.

Hej nataska:) No bo my chcemy poprostu normalnie z kims porozmawiac a nie jakies cigla durne teksty jak w innych topikach :O Zapraszamy!!:) Napisz cos o sobie: ile masz lat? co robisz na codzien:)

Gość nataska
jestem już po 30-stce,obecnie nie pracuję.i mimo to nie narzekam na brak zajęć;2-oje dzieci,zwierzaki i mąż,który w domu pojawia się tylko na niedziele bo pracuje.Ale nie narzekam,ciesze się tym co mam.

To sobie pogadamy :) Ja tez czasem nie mam do kogo sie odezwac, nie mam z kim porozmawiac od tak sobie dlatego zalozylam ten topik... Mialam nadzieje ze ktos sie wpisze i ciesze sie ze nie jestem sama:) a tak w ogole to jestem Kasia 19 lat. Niestety musze isc juz psac bo rano wstaje a zrobilo sie troche pozno. Jutro zajrze. Dobranoc🖐️👄

taka rozmowa anonimowa czasem dużo daje; jakiś czas temu zawiodłam się bardzo na kimś, to co Kasia ma w stopce napisane bardzo dobrze oddawało obraz tamtej sytuacji, niestety; jak pisałam wcześniej, w towarzystwie, w którym kiedyś czułam się świetnie, dziś się nie odnajduję, dużo się u tych osób pozmieniało, co nie jest mi zbytnio po drodze, nie przypuszczałabym, że tak to sie potoczy

Gość stęsknionaa
to ja też bym się przyłączyła co????????? mam 34 lata i jestem z Łodzi ;)

Gość nataska
stęskniona jesteś jeszcze?Może napiszesz kilka słów o sobie

jestem stęskniona bo mój facet siedzi we Włoszech mam 15 letniego syna i 2,5 miesięczną córcie ale i tak nie mam czasami do kogo się odezwac:( młody ma swój świat a córcia....no cóż pogadam z nią za parę lat;)

może to głupie że stęskniona ale facet jeszcze świeży(jesteśmy razem 1.5 roku):) a teraz siedzę na macierzyńskim,nudzę się strasznie to i tęsknię bardziej jak jeszcze pracowałam to miałam mniej czasu na myślenie i tęsknotę ;)

Gość nataska
stęskniona doskonale cię rozumiem,mój mąż też rzadko bywa w domu,ja również mam kilkunastoletniego syna i córcię,ale ona jest już nastolatką

to fajnie ale i tak go częściej widzisz mój był teraz na święta 2 tygodni(no i zobaczyć córcię) a teraz przyjedzie w połoeie sierpnia zastanawiam się jak długo tak wytrzymam:(

Gość nataska
co racja to racja,jestem w lepszej sytuacji od ciebie.Ja sobie nawet nie wyobrażam takiej sytacji,żebym nie widziała męża dłużej niż tydzień.dla mnie nawet te kilka to strasznie dłuuugo całe szczęście że dzwonimy do siebie kilkanaście razy dziennie ,ale i tak tęsknie.

Gość nataska
to ja też się zmywam,rano trzeba wstać. Do jutra,dobrej nocy wszystkim

Cześć dziewczyny:) ciesze sie ze przybyło wiecej osóbek;) Jak sie dziś czujecie? ka nie za bardzo :Ochyba przez pogode...Chodze jakaś zamulona

Gość małaczarna_123
Cześć dziewczyny !!!! Mozna się do Was przyłączyc ???? :-)

czytałyście temat \'\'boję się - widziałam coś\'\' ? ciekawe czy to prawda, chociaz nie wydaje mi się - aż się wkurzyłam, bo tak czy inaczej dał popis ludzkiej głupoty