Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Altair

Szukam fajnej dziewczyny

Polecane posty

Sami, po raz kolejny - jesteś taka rozbrająjaca :-) P.S. nie spełniam najważniejszych wymagań Altaira, nie masz we mnie żadnej konkurencji poza moze chwilową neto-konwersacją, broń boże nie z załozenia dialogiem :-)

Sami, że tak poufale się do Ciebie zwrócę: yes, yes, yes!!! Jakież pęta mogłyby mnie powstrzymać???

Polaola: Twoja neto-konwersacja wygląda mi na neto-(re)negocjacje wymagań.

Altair chyba czytasz to, co chcesz przeczytać mówię o Twoim "wygląda mi na" :-P

Polaola: niech Ci będzie - to z desperacji, że trójkąt mi sie rozpada... Sami: wiewiórki będą Ci wdzięczne, jeśli dziś nie dotrzymasz im towarzystwa.

Altair, czy to nie podszyw? ;-) taki hero przyznaje się do desperacji? dobrze mówia, że miłość ogłupia Sami, on już jest Twój :-D mozesz wrócić i napisać "mój ci on" :classic_cool:

WYJAŚNIENIE dla dziewic: mój powyższy post to był żart nie zniechęcajcie się Altair to całkiem fajny gość :-)

Polu! Musisz głośniej wzywać te dziewice, głośniej! PS Podoba mi się styl Twojego wkradania się w me łaski...

jako dobra dusza tego forum chętnie pomagam nawet bez komplementowania, ale dziękuję plus może ten topik przeczyta jakiś mój target :classic_cool:

You're welcome! Gdy tylko ujrzę na horyzoncie Twój target, natychmiast do niego wypalę!

może być ciężko, ale never say never, więc powiedzmy, że się zobaczy ;-) ;-)

W jakim terminie należy oczekiwać WS? (WS = Wielkiego Spostrzeżenia)

skoro ma być ciężko to logiczne, że w terminie BN (= bliżej nieoreślonym) poza tym na razie wypada ustapić pola dziewicom, dopiero, kiedy na nim poniesiesz pełne fiasko, wówczas będą mogły wkroczyć kandydatki przewidziane w wariancie B :-D ;-)

Pamiętaj, że w pewnej kategorii wariant B staje się wariantem A... Jeśli nie wiesz, w czym rzecz, to zapytaj Sami. ;)

ja wiem w czym rzecz, i - believe it or not - jestem przyzwyczajona - wciąż, chociaż te najlepsze czasy już za mną - if you know what I mean ;-)

Patrząc na siebie, if you know what I mean, muszę Cię pocieszyć - believe it or not, ale najlepsze czasy dopiero przed Tobą. :)

Ok to może teraz ja zaryzykuje ;D najwyzej odpadnę w przedbiegach :D Mam 24 lata, uprawiam sport, ważę 58kg przy 168, mam ciemną karnację, czarne włosy sięgające połowy pleców, ukończone studia i coś czego nie mają inne - hymen. Kiedyś swoje dziewictwo traktowałam jako największą dumę, a teraz jako zbędny balast, który wyróznia mnie od reszty społeczenstwa i sprawia, że czuje się jak ułomna:( Żaden facet, nie chce się bawić w rodziewiczanie, krew etc... Ktoś słusznie zauważył, że liczy się tylko własna przyjemność. Na księcia z bajki już dawno przestałam czekać:( Chyba czeka mnie dozgonny celibat :(

Ekobieto - zachęcam do odezwania się na gg - być może wspólnymi siłami położymy kres Twoim męczarniom i ułomnościom. :)

pod jakimże to wrazeniem jesteś, Altair? dobrą dziwicę (ekobietę) zachęciłam? :-)

Gość palmatree
Altar najprawdopodobniej zajęty jest przeprowadzaniem rozmowy kwalifikacyjnej. Następna w środę między 20 a 21.

Pola: jestem pod wrażeniem Twoich, hm, "parametrów". Co do ekobiety, to, jak zapewne się domyślasz, przez swe oznajmienie zniechęciaś ją do poddania się procedurze kwalifikacyjnej. Zatem żadnego interview nie było, nad czym ubolewam. W ogóle podejrzewam, że padłem ofiarą podłej prowokacji. :(