Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Altair

Szukam fajnej dziewczyny

Polecane posty

Gość do Altair
21:17 Altair Dla każdej nie-dziewicy będzie to dyskwalifikujące - dyskwalifikujące obustronnie, więc ja nie widzę problemu. I dla zdroworozsądkowo myślących dziewic. Czego wymagasz - sam posiadaj :) Dziewica

Szukam dziewicy! Ale moja cierpliwość wystawiana jest na ciężką próbę... :)

Gość miła dziewica 25
dyskwalifikujące ?a złośliwa?To nie fair

stwierdzam, że prawie na pewno posłuchałeś mojej rady o zwiększeniu dawki :-D ;-)

Gość on nie chce złośliwej samicy
tylko dziewicy. Po co mu kobieta z dzieckiem:D

Gość palmatree
Altair, boli mnie Twoja męka. Może obniż którąś z poprzeczek? Oczywiście dziewica to wymóg niekwestionowany, ale może by tak nie wiem, młodsza albo co?

Miła dziewico 25 - jeśli naprawdę jesteś osobą, za którą się podajesz, to nie musisz obawiać się żadnej konkurencji...

Polaola: zażywasz? przegrywasz! Żadnych neuroleptyków nie stosuję.

Na to wygląda - będę chyba potrzebował z Twojej strony bardziej intensywnych działań marketingowych promujących moją ofertę...

Z tym cichym siedzeniem w kącie, to proszę nie przesadzaj... Kto będzie prawił mi komplementy i dawał do zrozumienia, jaki to jestem wspaniały...???

Zatem, Samico, jesteś bardzo sympatyczna i przychylna kosmitom! Może być? Powiedziałbym coś więcej o Twych typowo kobiecych zaletach, ale na razie nie mam ku temu żadnej podstawy.

Sympatyczna? sympatyczna to jest pani w sklepie spożywczym. Nie masz podstaw do komplementów?Przecież dzieki mnie nie nudzisz sie,bo z Tobą rozmawiam. Oj chyba nie jesteś kosmitą tylko zwykłym facetem. I znowu rozczarowanie😭

Ponieważ jak słusznie domniemywasz pochodzę spoza Układu Słonecznego, więc mój znak zodiaku nie został określony. Oczęta też mam dwa, co nie sprawia, że któreś z nich lekceważę...

Oj porozmawiałabym sobie z Tobą,ale za 20 min wychodze.Żądasz dziewictwa,a nie chcesz odp na głupie pytanie. Nie rozumiem dlaczego mężczyźni i kosmici nie chcą ujawnić swojego znaku zodiaku. Miłego wieczoru🌼

Może dlatego, że mężczyźni są na ogół mniej zabobonni niż kobiety (znaki zodiaku, dewocja itp.). Udanej randki!

Gość Jak można wierzyć w znaki
Altair---po co Ty z nią rozmawiasz:O Uciekaj od Niej bo bedziesz nastepny którego oleje.

Hm, jeśli zrezygnuje z dalszej rozmowy, to nie będę przecież żywił do Niej ciężkiej urazy, ani traktował tego jako wyrządzonej mi krzywdy, tak więc ostrzeżenie uważam za nieco przedwczesne. :)

Gość paprota
juz sobie wyobrażam tego doktorka , na studiach mam takich młodych doktorków jeden paskudniejszy od drugiego

Widzę, że duch zemsty nie opuszcza niektórych moich zawiedzionych (bynajmniej nie wyglądem) rozmówczyń z gg...

Gość palmatree
I jak poszukiwania Panie Altair? Bo wygląda na to, ze topik wymiera. A mówiłam, obniż poprzeczkę...

Palmatree: czyżbyś namawiała mnie do obniżenia poprzeczki niezupełnie bezinteresownie...?

Gość palmatree
Ja tylko pomagam bliźnim wejść do Królestwa Niebieskiego, bo mam akurat trochę czasu.