Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska ania

co myślicie o aborcji?

Polecane posty

Gość Ratissssss
Dobra dobra już tu nie rozczulaj ;/ to że ty marzysz o byciu ojcem takiej księżniczki w za dużych butach to twoja sprawa...są ludzie którzy nie chcą mieć dzieci i ich nie kochają ...rozumiesz to ;/ to że ty coś kochasz nie znaczy że wszyscy inni muszą też to kochać ;/

Gość Ratissssss
nie będę mieć dzieci i daj już spokój bo nie chce mi się słuchać tych wyzwisk ;/ :D Tiaaa...lepiej żeby miała dzieci i im życie zatruwała prawda ?? :D

Gość Watcherze
Bzykaj się dobrze, niech ci dupa spuchnie.

Gość jak nie chcesz
to sie wysterylizuj

Gość Watcherze
Gdyby ktoś zgwałcił mnie i zrobił dziecko. Rzuciłabym nim w gwałciciela i powiedziałabym zabierz tego bękarta , którego mi zrobiłeś.

Gość Ratissssss
po co ??;/ To co z sobą zrobię to moja sprawa nie twoja wiec chuj ci do tego ;/

Gość Ratissso popieram cię

Gość Ratissssss
Miło :) Dziękuje:)

Gość Ratissssss
fakt że dużo dzisiaj klęłam ...ale jednak jak widać jest o temat wzbudzający pewne emocje a na dodatek zachowanie pewnej osoby było irytujące :)

Gość fajnie ze sama siebie
poparlas...

00:22 Nie-ja --------------------------------------------------- Niskie zagrywki,czy nazywanie rzeczy po imieniu?A moze zagrywki,to stosowanie eufemizmow,w miejsce nazw wlasciwych? Nie moja wina,ze ty nie widzisz w tym kobiety-matki.A przeciez matka i dziecko sa ze soba nierozerwalnie zlaczeni.Macie ten przywilej,ze wy rodzicie dzieci.Na szczescie nie same.Nie rozumiem,gdzie nie ma kobiecych praw?Chcesz mmiec licencje na zabijanie?Na bycie wyrocznia w sprawie cudzego zycia?To sa jakies twoje prawa?A co z prawami tego suwerennego czlowieka,w kobiecie? Co do mezczyzny-ma on prawo wiedziec i to powinno byc zagwarantowane prawnie.Jako ojciec powinien miec tez prawo do wspoldecydowania,ale o dziecku.Nie o tym,czy ma zyc,czy nie,bo to nie podlega dyskusji.jak mozna dyskutowac o czyjims zyciu? Jak ty chcesz ta sprawe prowadzic/Ze co?Ze mezczyzna ma sie deklarowac?Przeciez jest malzenstwo.Ja bym nigdy nie pozwolil zabic wlasnego dziecka.Niestety sa ojcowie,ktorych los ich wlasnych dzieci niewiele obchodzi.Ale po to sa lozeczka w kazdym szpitalu.Kobieta moze dziecko zostawic calkiem anonimowo.Zatem jest wyjscie.Napewno nie morderstwo.Alternatywa jaka proponujesz-albo on sie zdeklaruje,albo niech pozostawi decyzje kobiecie.A panstwo?Prawo panstwowe o ochronie zycia?Nikomu nie wolno nikogo zabijac.Kobietom WLASNYCH DZIECI -tymbardziej.Nie mozesz zmusic kobieyty do tego,by zechciala byc matka i wychowac dziecko.Podobnie nie mozesz zmusic mezczyzny-ojca do tego samego.Ludzie sa rozni.Wlasnie dlatego jest opieka panstwowa,zeby byla zagwarantowana opieka prawna nad zyciem od poczecia,az do naturalnej smierci.Nie moze byc takiej sytuacji,ze stawiamy alternatywe: poniewaz matka twierdzi,ze nie ma warunkow na wychowanie dziecka-pozwalamy je zgladzic.A wiec w takim wypadku stawiamy po jednej stronie pieniadze,a po drugiej zycie czlowieka. Ktos tu wspomnial Holandie.Ten kraj stawiany przez liberalow i komunistow jako przyklad postepu.Zainteresujcie sie tym,co sie tam naprawde dzieje.To nie jest nic ani dobrego,ani wesolego,a juz w zadnym wypadku postepowego.W tym kraju jest dopuszczona prawnie eutanazja,zabijanie dzieci,zwiazki homoseksualne i nie wiadomo jakie jeszcze tzw.postepowe rzeczy.Ja znam dosc dobrze ten kraj.Wiem,ze ludzie starsi wyprowadzaja sie stamtad w obawie przed choroba.Boja sie ,ze gdy zachoruja-jakis \"litosciwy\"tzw.lekarz-usmierci ich samowolnie.Takich przypadkow bylo tam mnostwo.Boja sie isc do budynku,w ktorym jeszcze do niedawna otrzymywali pomoc.Do budynku,ktory sie nazywa szpital.Teraz dzieje sie tam cos innego niz jeszcze niedawno.Zgadzamy sie na cos takiego?Co byscie powiedzieli,gdyby zabito wam matke,czy ojca-w ...szpitalu. Przyklad niestosowny?Jak najbardziej stosowny.Bo za jednym zlem idzie nastepne.A ci,ktorzy to zlo lansuja,stosuja metode malych kroczkow.Pederasci np.najpierw sie zarzekali,ze nie ma nawet mowy o legalizowaniu ich jako par.Teraz biora tzw.sluby w urzedach i przed prawem-sa ...para.Teraz w Holandii,o swoje prawa upomnieli sie ---pedofile.Czy kiedys sie skonczy ten lancuch zla?Tak.Jezeli my go przerwiemy,nie godzac sie najpierw na \"male \"zlo,a pozniej na wieksze.

Gość Ratissssss
Tiaaa:D myślisz że chciałoby mi się samą siebie popierać ?? :D Nie potrzebuje poparcia :D jak widzisz uparcie egzystuje i bez tego :)

Gość Ratissssss
Kurwa mać ...dotrze ?? Dotrze że homoseksualizm nie jest żadnym złem ??;/

Gość przez to ze
homoseksualisci dostaliprawa, pedofile i zoofile tez tego chca, w danii sa juz burdele dla zoofili, kiedy przyjdzie czas na legalna pedofilie? jedno niesie za soba drugie

Gość Ratissssss
jakie jedno niesie za sob drugie co ty pieprzysz za głupoty...co niby homoseksualizm ma wspólnego z pedofilią ??;/Nie widzisz różnicy miedzy dojrzałym emocjonalnym związkiem dwóch osób o orientacji homo a zboczeństwem ;/ ?

Gość Watcherze
Ale z ciebie kretyn.

Gość chodzi
o przekraczanie granic, nie rozumiesz, w sumie co sie dziwic, jak wczesniej zarodek nazwalas dojrzalszym plemnikiem czy jakos tak

Gość Ratissssss
no a czym niby innym jest co ;/ pha...

Gość chodzi
nie wiesz, ze w momencie plemnik laczy sie z komorka jajowa i powstaje cos nowego? nie jest tak ze plemnik wplywa do macicy i tam sobie rosnie.... tekst z wyrosnietym plemnikiem jest naprawde zenujacy... pewnie zamiast siedziec na biologii wagarowalas... poczytaj sobie w takim razie jakas ksiazke, chociazby z gimnazjum

Gość Cholera ale nudzicie z tym
zarodkiem. Zarodek to zarodek, człowiek to człowiek.

Gość nawet w podstawowce
tego ucza :P

Gość nie nie ty sie nie znasz
zarodek to WIEKSZY PLEMNIK hahahahahahaaa

Gość Ratissssss
No zarodek no ...ja pierdole czepiasz się szczegółów...zarodek to trochę więcej niż plemnik...

Gość Ratissssss
:D Przypierdalasz się do szczegółów ;/ nie masz ważniejszych rzeczy do roboty ;/ argumentów ci zabrakło to łapiesz za słówka ;/ ych...ludzie.

Gość Ja nie mam dzieci i dobrze
mi z tym. Cieszę się życiem.

Gość Ratissssss
i tak dalej :)

Gość nie slowka
tylko twojej glupoty

homoseksualizm jest choroba,ktora na nieszczescie zostala uznana w 1999 r w Europie-za innosc.Stalo sie to na podstawie--glosowania.Na przestrzeni wiekow,rozni madrzy ludzie,znajacy sie na rzeczy napisali tomy na temat tej choroby.Obecnie(przy naciskach lobby)homoseksualnego,przekreslono ten naukowy dorobek i postanowiono...zaglosowac. A jest to choroba.Jak kazda-jest zlem.Nie jest dobrem,wbrew temu,co nam sie ostatnimi laty usiluje wmowic.To ma homoseksualizm do innych zboczen.

-------> "Watcherze Ale z ciebie kretyn." ----------------------------------------------- Tylko kretyn?Ale dziekuje tak czy inaczej.

Gość Ratissssss
NIe pierdol głupot ok ?? homoseksualizm nie jest żadną choroba a to że ty sobie coś ubzdurałeś nie znaczy że tak jest naprawdę ;/ to zwykła orientacja taka sama jak hetero z tą jedyną różnicą że osoba o tej orientacji nie kocha osoby o płci przeciwnej a tej samej co ona ;/ Znam wielu gejów wierniejszych w związku niż większość hetero ;/