Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska ania

co myślicie o aborcji?

Polecane posty

Gość Ratissssss
thiaaaa....Pojebany jesteś ...Homoseksualizm nie jest żadnym Powtarzam ŻADNYM ZBOCZENIEM ;/ to orientacja seksualna ;/ skoro jeszcze do tego doszedłeś to naprawdę chyba znaczy że jesteś kretynem ;/ porównujesz dwójkę kochających się -emocjonalnie- ludzi do faceta który dla przyjemności wsadza fiuta małym dziewczynką w rączki ;/

Gość bleah
Ratissssss a moze to ty sobie ubzduralas ze nie jest choroba? z czego masz doktorat ze tak dobrze znasz problem homoseksualizmu? na ten tema zdania sa podzielone a ty wyglaszasz pewnie ze "nie jest choroba" co ty mozesz wiedziec jak podstaw biologii nie znasz

Gość Ratissssss
nie doszedłeś*

Gość pedofilia nekrofilia
to tez orientacje

Gość Ratissssss
uczepiłeś się jednego błędu który mógł popełnić każdy ;/ Wkurzona byłam miałam prawo się odrobinę pomylić ;/ a ty się czepiasz...powiedźmy że jestem z tym tematem dobrze obeznana ...na pewno lepiej niż ten tutaj pan i ty razem wzięci ;/

Gość bleah
nawet z ortografia u ciebie kiepsko, wiec co sie tak tutaj wymadrzasz?

Gość bleah
jak pomylic potem zpytalas czym niby jest ten zarodek jak nie wiekszym plemnikiem :)

Gość Ratissssss
pedofilia i nekrofilia to nie orientacje a działania mające na celu zaspokojenie popędu seksualnego ...a homoseksualizm to normalna orientacja ...homo tak samo chcą stałego związku opartego na zaufaniu i wierności co hetero ...wiesz ?? ;/

Gość bleah
pozatym bledow bylo wiecej, jak np to, ze plod do 3 miesiaca nie czuje bolu, a czuje juz w 7 tygodniu

Gość Ratissssss
Nie napisałam głąbie większym tylko bardziej rozwiniętym :) Może jakbyś się nauczył czytać to byś zrozumiał :)

Gość a jakkk
twoja 11-sto letnia corka/siostra/corka siostry bedzie chciala zwiazku z 45 letnim panem to co? bo na tym ma polegac \"dobra pedofilia\"

Gość Morderczynie +
Ratiss czy Ty chora jesteś czy nierozsądna... Przecież i tak nigdy nie przekonasz ludzi do swojego błędu. Nie musisz się tak już usprawiedliwiać i tak jesteś winna swojego czynu i tak już pozostanie, więc zejdz już z tematu, bo to się staje już nudne. Nudna jestes. Idz spać, bo jutro będziesz miała worki pod oczami. !!!!

Gość bleah
no to bardziej rozwinietym, mala roznica taka sama bzdura, a nie zadna pomylka, co ty bredzisz

Gość Ratissssss
Thiaaaaa;/ a co ty wiesz o homoseksualizmie ?? ;/ jesteś homo ??? znasz jakiś homo??-no znasz z pewnością nawet jeśli o tym nie wiesz- rozmawiałeś kiedyś z homo o jego orientacji ??;/

Gość Morderczynie +
Ratisss, a dlaczego teraz zeszłaś na temat homoseksualizmu, czy jesteś homoseksualna, by tak zabiegać na ten temat...? Co wiesz o homoseksualizmie...???

Gość Ratissssss
Spierdalaj szmato i mnie już lepiej dzisiaj nie wkurwiaj..dla mnie jesteś ścierwem nie człowiekiem i nie masz do mnie nawet prawa pisać ....ktoś kto znęca się psychicznie nad kobieta która poddała się aborcji bo nie miała wyjścia nie powinien się dodatkowo odzywać ...;/

Gość Ratissssss
na pewno więcej niż ty ;/

01:37 Ratissssss NIe pie**ol głupot ok -------------ratisssssssss,sila twoich argumentow jest porazajaca.Po stokroc powtarzam tobie--homoseksualizm jest choroba.Skierowanie popedu seksualnego na osobe plci wlasnej-jest nienormalne.Nie jest zadna orientacja.Orientowac mozna sie np.w terenie,czy w temacie.Ty,jak widac niebardzo sie orienyujesz w tym drugim.Wyznajesz jedyniesluszna teorie-ze homoseksualizm nie jest choroba.Ok,moze i masz racie-ale tylko wtedy,gdy przyjmiemy,ze nie widzisz roznicy miedzy kobieca pochwa,a meskim odbytem.Moze jeszcze byc tak,ze pederasci cos ukrywaja i czesc z nich ma rzeczywiscie-pochwy.Ale nic o tym jeszcze nie wiadomo.

Gość Morderczynie +
No dobrze nie unoś się dziecko drogie, strasnzie jesteś nadpobudliwa, złość piekności szkodzi. A dlaczego tak zabiegasz o homoseksualną stronę...???

Gość Ratissssss
Idź już lepiej mnie nie wkurwiaj...mam zły dzień a ty mi tu jeszcze wypierdalasz z jakimiś głupimi tekstami ;/

Gość super poziom reprezentujesz
Ratissssss slownictwo z rynsztoka, pewnie jestes z jakiejs patologii, bo takie gadanie i ocenianie ludzi normalne nie jest

Gość Ratissssss
Sam jesteś nienormalny ;/ co ty możesz wiedzieć o homoseksualizmie co ;/ naczytałeś się przedpotopowych książek masz się za speca ;/ Mozę zamiast czytać jakieś brednie porozmawiałbyś z kimś o tej orientacji ...co ??

Gość Ratissssss
Bo moja siostra jest lesbijką wiesz??;/ i wiem co przeżywa przez takich kretynów jak ty ;/

Gość Morderczynie +
A czy Ty Ratiss rozmawiałaś z kimś takim...???

Gość Ratissssss
No rozmawiam prawię codziennie ;/. i często widzę jak płacze kiedy znowu słyszy od znajomych -którzy nie wiedza o jej orientacji- że pedały to tamto że geje to tacy itd. mimo że wie że to nie prawda jest jej przykro.

Rzeczywiscie--osoby homoseksualne sa uczone w temacie,oraz sa niekwestionowanymi wyroczniami.Poczekaj-spytam konia-jak mu leci,a wlasciwie-galopuje...........

Gość a ja rozmawialam i co
znam kilku i to znaczy zer mam ich kochac uwielbiac i popierac? swoja droga CI mi znani nie sa za adoptowaniem dzieci przez pary homoseksualne

Gość Ratissssss
A pierdol się kretynie ;/

Gość Morderczynie +
Wiesz Ratisss, zaskoczyłaś mnie na koniec dnia, wiesz dlaczego...? Hmm, bo ja jestem tego samego zdania co Ty, ale tylko jeśli chodzi o homoseksualizm. Z tym się zgadzam. Zaskoczona...???

Ratisssssssss--mam nadzieje,ze to do mnie--to kretynie.Dziekuje.Wlasnie zlapalas poziom pedalski dysputy.Teraz popedz przez miasto a pedalskim galopie.Krzycz--precz zes tymi no--kretynami......