Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska ania

co myślicie o aborcji?

Polecane posty

Gość Ratissssss
Wiesz co przeżywają tacy ludzie przez to że społeczeństwo się upiera przy jakiś bzdurach które nie są nawet w najmniejszym stopniu prawdą ;/Moja siostra panicznie boi się żeby ktoś się dowiedział bo wie jak ludzie by ją traktowali a ona jest normalną dziewczyną ...chce tylko być szczęśliwa w związku z inną kobietą.

Gość Morderczynie +
Popieram Ratisss. To prawda ...

Gość a wiesz co
przezywam ja czytajac jacy to zli sa katolicy, wiesz co przezywa moja babcia jak wszedzie o "moherach"? oczekujesz emapatii, sama tez daj cos z siebie

Gość Ratissssss
Daruj sobie ;/ Idź przebzykaj jakąś lale jutro inną ;/ a potem pójdź i mów że homo są niewierni i nie zdolni do związku ;/ Kretyn ...tak to było do ciebie...i bynajmniej nie była to obraza a stwierdzenie faktu ...

Gość Morderczynie +
Aż nie mogę uwierzyć, że mogę się z Tobą zgodzić w tym temacie... No cóż życie buwa zaskakujące.

Nikt nie ma nic przeciw homoseksualistom.Mamy natomiast wiele przeciw propagandzie homoseksualizmu,przeciw temu,ze wy nam koniecznie chcecie wciskac,ze jestescie zdrowi.Tak niestety nie jest.Homoseksualisci sa ludzmi.Takimi jak wszyscy inni.To nie podlega dyskusji.Tyle,ze chorymi.Homoseksualizm jest uleczalny.Nie zamykajmy im drogi do leczenia,do bycia normalnymi,poprzez wykreslenie tej choroby z rejestru chorob.To im wlasnie zrobiono.

Gość Ratissssss
Hmmm...jestem nie co zaskoczona...ale przynajmniej pozytywnie...denerwuje mnie kiedy ludzie piszą o homo w taki sposób bo widzę co przeżywa moja siostra...nawet mnie bała się powiedzieć bo bała się że się od niej odwrócę...dowiedziałam się przypadkiem.Jest normalną dziewczyną nikt jej nigdy żadnej krzywdy nie zrobił wychowywałyśmy się w tym samym domu.Dużo o tym rozmawiałyśmy,to nie kwestia wychowania bo gdyby tak to ja też byłabym homo a jestem hetero,to kwestia tego że ona taka się urodziła po prostu taką ma orientacje i nic na to nie poradzi i nie jest to też żaden powód do wstydu bo ona tak jak większość dziewczyn chce sobie kogoś znaleźć zakochać się być w związku itd. Wiecie jak wkurzające jest jak patrze jak ją boli to wszystko ta cała niechęć i agresja ludzi w okół i nic nie mogę zrobić żeby jej pomóc.

Gość no wlasnieee
a ty jakos katolikow obrazac za to ze nimi sa potrafisz, to chyba niesprawiedliwe

Gość Ratissssss
ta uleczalny...buhahahahahaha...wiesz moja siostra chciała się z tego wyleczyć...ale tego nie da się wyleczyć ...zanim mi powiedziała poszła do kościoła do księdza i o tym powiedziała a on ją tak jakby ochrzcił -no pokropił ją woda święconą (może miał nadzieje że się spali;/)- i kazał jej klęczeć dwie godziny i się modlić do boga o zmycie grzechu...wiesz co jej to dało ??Nic ;/ bo tego się nie da wyleczyć ;/ to nie kwestia nauki czy wychowania...ja jestem hetero ona jest homo wychowałyśmy się w tym samym domu nigdy nie stała jej się jakaś krzywda ani nic wiec nie jest to żaden problem psychiczny głąbie ;/ to po prostu orientacja.tak ciężko to zrozumieć ...Nie chodzi tylko o to że pociągają ją fizycznie-tylko- kobiety ale o to że ona się w nich emocjonalnie zakochuje itd.i to z nimi może stworzyć związek.

Gość Ratissssss
nie obrażam katolików tylko za to że są katolikami ;/ jak już kogoś obrażałam to tych co mnie obrażają ;/

Gość Morderczynie +
Watcherr, wg Twoich słów homoseksualizm należy do chorób. No dobrze, czyli każdą inną postać orientacji, czy to również psychicznego stanu, bądz to innego stanu fizycznego traktujesz jako chorobę. Tak piszesz. A to wg Ciebie należy do zboczeństwa i należałoby tempić. Tak powiedziałeś. A czy zastanawiałeś się jak homoseksualiści, czy to również osoby chore fizycznie, czy psychicznie podchodzą do ludzi "normalnych" Wg nich "normalni" jesli można tak nazwać nie są normalnymi, bo przecież każdy z nas ma coś za "skórą". Nikt nie jest normalny. Każdy z nas jest inny. Nalezy to akceptować, a jeśli Ty masz z tym kłopot, to tylko Twoja sprawa. Nie przekonasz nas swoimi uzasadnieniami, bo masz niesłuszne. Problem tkwi w Tobie tylko Ty o tym nie wiesz. Większość ludzi ma słuszność, Ty należysz do mniejszości. A wg Ciebie mniejszość jest dyskryminowana. Czy więc za tym powinniśmy Ciebie szantażować za mniejszość w kórej jesteś. NIE. Taka jest odpowiedz. Jak się teraz czujesz...? Tylko nie odpowiadaj zbyt błacho jak do tej pory, bo nie wykazujesz się inteligencją, wręcz przeciwnie. Dziekuję.

tak-kuraiko-znam kilku homoseksualistow.Zaden z nich nie jest normalny.Wbrew temu co niektorzy tu pisza.O tym,ze sa homoseksualni,zorientowalem sie sam-zanim sami sie do tego przyznali w szczerej rozmowie,czy ktos mi wpierw powiedzial.Przyjaznie sie z kilkorgiem.Nigdy jednak nie powiem,ze sa narmalni,bo nie sa.Sa chorzy.To widac.

Gość Ratissssss
To nie jest choroba...to orientacja ...moja siostra jest w pełni zdrowa i psychicznie i fizycznie choć ostatnio ma depresje przez nietolerancje bo nie wie jak będzie żyć w tym kraju.

Gość Ratissssss
To widać ;/ No kurczę ciekawe po czym ;/ ?? po kolorze koszuli ..czy może krawat w paski to znak "jestem gejem" a krawat w kółeczka to "jestem hetero" ;/ a no tak zapomniałam o wysławionych kolczykach w uchu ;/ w którym mają geje ...ah tak tak chyba w lewym ??Moja siostra nie odróżnia się niczym szczególnym od innych dziewczyn w naszym otoczeniu ;/ No to twoim homo kolegom musi być miło skoro uważasz ich za chorych psychicznie popaprańców ;/

Gość Morderczynie +
Homoseksualizm nie jest chorobą , ale cechą która tworzy się tak jak inna cech ludzka podczas ciąży. Mianowicie, geny odpowiadają za kolor cery, włosów, czy oczu. I tak jest również z orientacją. Każdy z nas jest inny, ma inny rozmiar buta, ubrania, czy wzrostu. I tak też jest z homoseksualzmem. Kto się ze mną zgadza ten ma słuszność.

--->Morderczynie + Watcherr, wg Twoich słów homoseksualizm należy do chorób. No dobrze, czyli każdą inną postać orientacji, czy to również psychicznego stanu, bądz to innego stanu fizycznego traktujesz jako chorobę." ------------------------------------------ Badz laskawa przelozyc na polski,bo nie jarze ani w zab o co tu chodzi. Nie bede sie z wami klocil.Napisalem swoje zdanie na rzeczony temat.Mysle,ze dozyjemy czasow,kiedy sie przekonacie,ze jednak ci ludzie sa chorzy.Dobry lekarz.Poszukaj Ratisssss w necie.Tez mozna znalezc odpowiednie sprawy. A tak nawiasem---bluznisz tym,ktorzy cie obrazaja-jak piszesz.Widocznie ja mam u ciebie jakies fory...Nie obrazam sie.Pozdrowka dla Ciebie i Twojej siostry.

Gość Ratissssss
Zgadzam się :)

Gość Ona283
Legalna

Gość Morderczynie +
Watcherr to normalna sprawa ,że nierozumiesz moich słów, bo Ty nie jesteś normalny, starasz się nim być, jak my wszyscy, ale nie ma jedego rysopisu jak ma wyglądać, zachowywać się normalny człowiek. A czy Ty znasz? Czy Ty uwarzasz się za normalnego...???

Gość Ratissssss
Ona miała na myśli pacanie :Skoro homoseksualizm jest dla ciebie chorobą a jest lustrzanym odbiciem heteroseksualizm -jedynie płeć osoby jest inna- to czy heteroseksualizm też uważasz za chorobę ...tak ja to przynajmniej zrozumiałam.

Gość Morderczynie +
Każda inna odmieność jest traktowana przez Watcherr'a czymś niedobrym życie jest za krótkie by zastanawiać się kto jest normalny,a kto nie. Uwarzam, że należy żyć wg tego co nam serce mówi. Jesli ktoś lubi kawę o poranku, niech pije. Jesli ktoś lubi herbatę, to również... Ale nie dyskryminuj osób, które lubią kakao. A Ty co pijasz na sniadanie, że tak Ci się wszystkie klepki pomieszały. Usiądz i poukładaj je sobie i nie wygaduj bzdór oczywistych. Przypatrz się innym narodom, a nie małej wsi. Zastanów się nad sobą Watcher.

Gość Ratissssss
Czy tak ciężko ci zrozumieć...homoseksualizm to w gruncie rzeczy to samo co heteroseksualizm inna jest tylko płeć osoby...a wszystko inne -poza akceptacją społeczeństwa- pozostaje takie samo ...hetero się zakochują homo się zakochują,hetero chcą stałego związku,homo chcą stałego związku,hetero chcą poczucia bezpieczeństwa,homo też,hetero chcą zaufania,homo też,hetero potrzebują wierności i lojalności,homo tez.To jest praktycznie to samo.

Gość Morderczynie +
Ratisss zgadzam się z Tobą. Widzę, że Watcherr zamilkł, chyba odkrył swoje prawdziwe powołanie.

Gość to dlaczego
geje w zyciu maja okolo 100 partnerow seksualnych skoro tak chca stalego zwiazku?

Gość Morderczynie +
Oby tylko nie wymyslił innej orientacji.

Gość to dlaczego
dla mnie ogolonie zwiazek 2 facetow jest czyms zupelnie innym niz 2 kobiet, wiec ne mam tu nic do twojej siostry, jakos lesbijki mnie tak nie odpychaja, w nich naprawde widac milosc, a w gejach sam seks...

Gość Morderczynie +
"Geje mają 100 partnerów..." A czy zasnatawiałeś się ile mają hetero...? Z całą pewnością o wiele więcej, przecież tak lubią się przechwalać o podbojach seksualnych. Pamiętaj nie liczy się ilość, ale jakość !!!

Gość Ratissssss
to dlaczego??? wow to znasz aż tylu gejów że potrafisz wyliczyć średnią roczną :D lub ogólną :D Super ...zazdroszczę...ja znam tylko jakiś 8 gejów i parę lesbijek no i siostra :)

Gość to dlaczego
hahaha hetero wiecej? co ty gadasz kobieto, srednia ilosc (wg mnie i tak naciagana) dla faceta to 12 a kobiety 5

Gość Ratissssss
No chyba śmieszny jesteś...nie ma nic milszego niż zobaczyć jak facet wychodząc do pracy przykrywa swojego kochanego kołdrą żeby się nie przeziębił :) i przynosi mu gotowe kanapki żeby jak się obudzi miał co zjeść :) Czysta troska i miłość :) ja widzę taki obrazek często :)