Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

STUDIO EURO 2008

Polecane posty

to jak ty pracujesz cały czas masz nocki :O i niestety niewiem na jakiej stronie można zobaczyc ten mecz :(

dobrze placa->no wiesz ja nie narzekam:) szkoda tylko ze ten system (na dzien i na noc) mial byc na troche a wyglada na to ze bedzie do wakacji:( dobra koniec z tym placzem :D to chyba nie w temacie :D jak myslisz kto bedzie mistrzem europy ?

ktoś z grupy c lub d ja obstawiam italie :) bo im kibicuje już od 14 lat :) polacy raczej z grupy nie wyjdą ale jakby zostali mistrzami to fajnie by było :classic_cool:

:classic_cool::D to chyba nierealne (mistrzostwo) ale z grupy jeszcze mozna wyjsc:) na pewno mozna . moim zdaniem Francja-Portugalia albo Francja-Niemcy bedzie w finale i Francja mistrzem ale zobaczymy.

Gość FRANCJA-RUMUNIA 0 0

czy ktoś mądrzejszy może mi wytłumaczyć dlaczego przy pierwszej bramce sędzia spalonego nie odgwizdał? :O a Holendrzy póki co niestety troszkę Włochów ośmieszają... :(

Holandia - Italia....... ahhh! :D piękny mecz! :) Pierwsza bramka oczywiście z ewidentnego spalonego, sędzia znowu daje ciała :o Nie zmienia to jednak faktu, że Holendrzy grają kapitalnie!! Umiejętności najwyższego formatu, niesłychana precyzja, wręcz niesamowite podania, aktywność, no i skuteczność :) Cisną od pierwszych minut. Tak powinno się grać w piłę!! :classic_cool: Włosi kompletnie sobie nie radzą i nie mają dzisiaj szans nawet na remis. Mogą się modlić, żeby nie przegrali wyżej. Jeśli Holendrzy nic nie popsują w stylu gry, to jak dla mnie są murowanym kandydatem na finał, a możliwe, że i na mistrza. Po prostu nie mają słabych stron :) Ciao!

wlosi jeszcze cos zagraja ale chyba widac ze na euro dostac dwie siaty to nie problem jeszcze sie zwryfikuje opinie po przegranym meczu z niemcami, cos czuje a podobala mi sie gra francji mimo wszystko moze nie tyla gra co mozliwosci ladnie rozprowadzaja pilke, swietnei kontroluja i maja podania na centymetry na przestrzeni kilkudziesieciu metrow tak mowilem ze nie wyjda z grupy, ale teraz, nawet mimo bezbramkowego remisu wydaje mis ie ze jednak wyjda :D pewnie z holandia z tego co teraz widze chociaz wlosi zaczeli cisnac i juz maja druga okazje z rzedu :p ta grupa bedzie najciekawsza