ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 dodzia... jak to śpie??? cały czas ie udzielam... pije pale i pisze... wsyztsko na p:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 hehhehe no ja tez... nawet sie nie staram rzucic... poki co mi to nie przeszkadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 no pewnie ze pijemy:d ja caly czas sączę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 kurde gdzies mi sie brigide jones zgubila:/ film... a chcialam sobie dzisiaj puscic:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 ale ty wariatka jestesssssssssssss naprawdeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 powiem tak wsyztskie te dupsy typu charakter nie maja znaczenia- grunt że pije hehehehhehehe kłamczuszku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 hehehhe nie cirpie żylastego żarcia.... bleeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 no nie wiem,może Ci się mnie żal zrobiło heheheheh a tak poważnie to mówisz tak,jakby tobie czegoś brakowało... a jedyne czego ie widzę na tych fotach to nadwagi:/. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 hehehhehe i to jest najfajniejsze:D mój(nigdzie nie zapisany) robił to zdjęcie hehehehehheheheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 no ty naprawde dobrze na tych zdjeciach wygladasz!!! nawet w stroju kąpielowym jak jestes to nie potrafilam sie niczego doszukć:/ jednak póki co nie chce sie z Tobą spotkac heheheheheh :D poczekajmy az schudniemy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 bez jakich??? za co po dupie dostane??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 hahahha no może dostaniemy za to "chionkę o zapachu kokosowym do malucha, albo używaną oponę do stara" :D hahahahhahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 ale Ty mi "dobrze" życzysz............ hehehhehehe ja chce leppera!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 gdzie sie podzialas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 bo nam topik spadnie na druga pozycje i nie dostaniemy opony!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 biorę nelly.... wyprowadzi mi psa na spacer jak jej wmówię że to suczka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 jasne, mozemy nawet wcześniej.... jeśli uda mi się schudnąć wcześniej 657kg:d żartuję oczywiście możemy się spotkać wcześniej... jakos zniosę to,że jesteś chudzinka w porównaniu ze mną!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 Ty też zajebista dupa jesteś że tak wspólczesnym językiem polec... konie... hmmm.... znajdą się:D a jak nie to wiesz, zawsze możemy "zajebać" po mrożonym kurczaku z marketu:D hahahahhaha ała znów boli-ta moja głupota!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 ej no nie przesadzaj już ustaliłysmy,że najważniejsze są dobrze zrobione tipsy, pózniej włosy, charakter i inne pierdoły spadają na plan dalszy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 heheheh no mi sie pewnie pies wpierniczy w nocy do łóżka zawsze wykorzystuje fakt,że mojego lubego nie ma... ale fakt lecimy do łóżęk... do jutra dodziu kolorowych snów!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 ja w tej chwili nawet żelu nie mam-jestem bezwartościowa!!! musze poszukac doktorka na kefe i z nim o tym porozmawiac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 ok nie wiem czy jetses czy juz uciekłaś,ale ja spadam.... lece do wyrka... dobranoc jeszcze raz no i do rana(bo już jest jutro) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allusia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 no jak zwykle to co najlepsze to mnie ominie............. porządziłyście bezemnie ale czytało się Was też fajnie:):):) a kacurka to czym leczycie bo bez aspirynki to chyba się nie obędzie kurcze ja padam na pysk o 22, rzadko kiedy wytrzymuje dłużej ale wczoraj to i tak bym się do kompa nie dopchała bo moja połowa okupuje o tej porze, ja przez dzień on w nocy a swoją drogą ciekawe z kim on gada i o czym po przeczytaniu tego co Wy piszecie zastanawiam się kurcze robie się zazdrosna, to prawie jak zdrada:):):) dobrze że tylko wirtualnie , czas na śniadanko i kawe nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allusia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 no jak zwykle to co najlepsze to mnie ominie............. porządziłyście bezemnie ale czytało się Was też fajnie:):):) a kacurka to czym leczycie bo bez aspirynki to chyba się nie obędzie kurcze ja padam na pysk o 22, rzadko kiedy wytrzymuje dłużej ale wczoraj to i tak bym się do kompa nie dopchała bo moja połowa okupuje o tej porze, ja przez dzień on w nocy a swoją drogą ciekawe z kim on gada i o czym po przeczytaniu tego co Wy piszecie zastanawiam się kurcze robie się zazdrosna, to prawie jak zdrada:):):) dobrze że tylko wirtualnie , czas na śniadanko i kawe nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malaft 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 no alusia szkoda ze Cie wczoraj nie byla na imprezce :) a tamte pijaczki to daly czadu widze :) uplakalam sie rano przez te kurczaki :) a co do moich snow spoko, spalam sama jak Wy ale rano \"moje szczescie\" wpadlo mnie obudzic :) Kacorka nie mam, bo nie miewam :) tylko glodna jestem a nie ma co jesc :( poczekam az dzieci zglodnieja to pojda cos kupic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 hallo..... to sem ja:d właśnie wstałam:D ale wczoraj jeszcze z godznikę z moim lubym w nocy na telefonie wisiałam.... kacorka też nie mam czuje się świetnie:D teraz ubieram się szybciutko i jadę zerknąć na budowę a później do was wróce:D buziolki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 a tak w ogóle to po waszch komentarzach aż się boje czytać tego co wczoraj piałam:D ciekawe jak dodzia???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malaft 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 dodziu zyjesz malenka ?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 no coś nam sie dodzia ukrywa... czyżby się nam całkiem rozchorowała:( ja w każdym razie wróciłąm już z budowy i cały czas jestem... tzn zabieram się za sprzątanie,ale kafe mam cały czas włączoną więc będę tu zaglądać od czasu do czasu... także piszcie moje drogie... piszcie... już niedługo ważenie:D znów się doczekać nie mogę i znów jednocześnie mam stracha!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach