Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nano

Narzeczona niestety straciła cnotę z jakimś portugalczykiem i się tym chwali

Polecane posty

to nie chodzi o porownywanie, bo każdy porownuje, ja rownież do wcześniejszych porównywalem byłą. Tym bardziej jak mężczyzna bzykał sie z dziwkami to większość polek jest poprostu kiepska w łóżku porównując i nawet doświadczony partner potrzebyje wiele czasu na edukację takiej, Więc nie chodzi o to kto lepszy uo w związkach nie o to chodzi A mi to poprostu przeszkadzało że cnoty ją inny pozbawił, i że jest z tego dumna bo ona naprawdę udczuwa dumę z powodu tego że przelecial ją portugalczyk, wziął co najlepsze 3 tygodnie go znala i tyle się widzieli kilka razy jeszcze rozmawiali przez telefon.

Gość ja z narzeczoną zerwałem
Z którą mialem się żenić, ale jak pomyslałem że wianek oddala innemu to cała ochota mi do ślubu przeszła......

nikt nie zeni się tylko dla cnoty jednak to jest istotna sprawa, a z nie dziewicami młodzi faceci zostają najczęściej dla zabawy

Boże dziękuję ci za porządną kobietę!!! Nie musialem pytać się jej z iloma spała bo była dziewicą.

Gość pasta lososiowa
nano ty prawiczkiem jestes rozumiem?

Gość kce
mężuś - a pytales, z iloma spala po slubie?

Nie obrażaj mojej zony!!!, jest dość zasadnicza, Gdyby mnie zdradzila z ciekawości to nawet to można wybaczyć bo przecież sex dalej mozna z nią uprawiać czy dla odwetu wybrac się na panienki. Ale gdyby stacila cnotę z innym to ja już nie miałbym tej szansy!!

To co robiła była autora topiku też jest nie fair. Osobiście wiem ze czasami koiety we wlasnym gronie chcwalą się ktora się puszczała a ja wiem ze mojemu kochanie było bardzo przykro z tego powodu ze nie byl pierwszym więc nawet w babskim gronie mówię że tylko on bo wiadomo ze jak takim koleżankom się powie to wszyscy znajomi będą wiedzieć:D tak to jest

Gość jak dla mnie to
tylko jej wina