Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka1993

Ratunku chyba jestem w ciazy

Polecane posty

Gość malutka1993

Buuu ratunku pomozcie nie mam okresu juz parwie 2 misaice kolezanka kupila mi test ciazowy bo ja sie wstydzilam i wyszły mi dwie gurbe kreski....boje sie powiedziec o tym mamie powieccie mi czy test moze kłamac????? czy moze byc tak że nie jest sie w ciazy a wyjda dwie kreski?? tak sie strasznie boje ,jeszcze mi nie widac brzucha ale załamie sie jak bede w ciazy. mój chłopak ma 16 lat i jeszcze sie uczy. ja tez boje sie choddzic do szkoly bo je sie ze moge byc w ciazy. co mam robic pomozcie mi dziewczyny. czy jest tu jakaś młoda mamusia czy moze mi coś poradzić??? dodam że nie mdli mnie ani nic nie czuje piesri troche mam takie wrazliwe ale to moze tak czuje przed zblizajacym sie okresem .okresu nigdy nie mialam regularnie tak sie boje dziwczyny co mam robic mam dopeiro 15 lat i sie zalamie jak bede w ciazy :((((

Dwie grube krechy? Hmmmm nie liczyłabym na pomyłkę testu. Kup jeszcze jeden i zrób, jak wyjdzie pozytywnie nie bedzie wątpliwości. Wtedy marsz do lekarza. Brak mdłości to wcale nie jest znak że nie ma ciąży.

Gość a juz mnie nudza te tematy
tych gowniar ktore zaszly w ciaze przed osiagnieciem pelnoletnosci ... jak juz sie pieprzycie to sie zabezpieczajcie debilki jedne ! \Kkurwa w waszym wieku to ja sie uczylam i do glowy mi nie przyszlo ze mozna sie pieprzyc po katach ;/ No ale o czym tu mowic jak 14-latki zachodza w ciaze ;/

Skoro Ci wyszły 2 kreski to nie na 100 ale na 1000% jesteś w ciąży

Dlaczego nie myśleliście o zabezpievzeniu???? Teraz będziecie musieli wypić te piwo które naważyliście. jedno jest zaskakujące czemu nie wstydziłaś się tego całego sexu tak samo jak przy kupnie testu?

Gość a zabezpieczenie jakieś było
A zabezpieczaliscie się? Ile czasu minęło od seksu?

Princpolo czemu nie mysleli? Bo teraz w ich wieku mało kto myśli o takich rzeczach a potem ola boga bo dziecko w drodze. Ale swoją droga jedna rzecz mnie rozwaliła. Pieprzyć się nie było wstyd, ale kupic test już tak. Ręce opadają

Gość malutka1993
dzieki ze ktoś mi odpowiedział!! Artigiana kupie sobie jeszcze jeden mam nadzieje ze wszystko bedzie ok .nie wyobrazam sobie tego zebym chodziła z brzuchem :( tak bardzo sie boje niewiem co mam robic. pojde zaraz po test dam znac dziewczyny mam nadzieje ze test sie mylił.prosze was nie mówcie tak po chamsku ze sie pieprze po kątach. kocham mojego chłopaka i on mnie tez jestesmy naprawde szczesliwi i oprócz tego tez sie ucze i mam dobre oceny i nie musicie tak po chamsku sie odzywac .Marghi ales mnie pocieszyła :(

Szkoda mi dziecka, które być może już nosisz Ale trzeba być odpowiedzialnym za swoje postępowanie jak się uprawia seks będąc dzieckiem to później chodzi się z brzuchem i ma przewalone życie

Gość test płytkowy daje
powyżej 99% prawdopodobieństwa;)

Princpolo - to jest tak zwana antykoncepcja na farta. Autorko mozecie się kochać jak najbardziej ale uprawiając seks niestety trzeba brać pod uwage ze może on mieć konsekwencje. Zabezpieczaliście się?

Artigiana ---- oczywiście że na farta,innej opcji nie ma :) Ale skoro zabieramy się za kochanie to trzeba mieć świadomość tego że może być z tego dziecko.A nie iść za ciosem i myśleć że mi się to nie zdarzy czy że mój chłopak nie lubi gumek :P

a ja myślę, że to prowokacja, żeby pomarańczówki mogły dać upust swoim emocjom i sie wyżyć:) A jeżeli to nie prowokacja, to nie znaczy, że dziewczyna się kurwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Może zrobiła to pierwszy raz z chłopcem, którego pokochała? może sie zabezpieczali, tylko cos nawaliło - gumka pękła - to się zdarza. a wy od razu, że wy w jej wieku sie uczyłyście i nie myśleliście o sexie. Ok, ja w wieku 15 lat nawet się jeszcze nigdy nie całowałam, ale ja czułam się dzieckim będąc w jej wieku, a może ona wcześniej wydoroślała? Może życie ją do tego zmusiło? Może wcześniej czuła się gotowa do sexu? najłatwiej potępiać. Autorko nie, testy się nie mylą. Jak pokzał 2 krechy to znaczy, że jesteś w ciąży. Powiedz o tym mamie, bo chłopak pewnie się zmyje. Powścieka sie, ale na pewno ci pomoże, bo co ma zrobić. Teraz wszystko wydaje się trudne, ale nie zawsze tak bedzie.

Gość malutka1993
jejku tak szybko mi odpisujecie ze nie zdarzyłam nawet wyjsc z domu.Dzieki!!!! to niejest prowokacja ja naprawde sie boje ze moge byc w ciazy :( Artigiana nie zabezpieczalismy sie to tak jakoś samo yszło :(

Gonia, powiedzmy, że mam kontakt z młodzieżą, mającą głównie takie problemy jak ten. I niestety, mało która z tych osób wpadających w podobnym wieku się zabezpiecza. Naprawde jest to znikoma część. Reszta idzie na żywioł i myśki po fakcie. Hmmm raczej rzadko się też to zdarza za pierwszym razem, tylko już za kolejnym, bo poprzednio sie udało nie zajść, więc brak zabezpieczenia uznają za metodę skuteczną.

okokokokokok Też mnie naszła myśl,że to może prowokacja Malutka Prosiłaś,aby Ci odpisać to Ci odpisałam i napisŁAM cI CO MYŚLE,dlaczego mam Cię kłamać?Cghciałabym,abyś nie była w ciąży,bo faktycznie jesteś bardzo młodziutka,ale jak Ci test wyszedł pozytywny to przykro mi ,ale to ciąża.Powtórz test,ale.............i daj znać. Kiedy ja miałam tyle lat co Ty dzisiaj to Ciebie kochanie nie było jeszcze na świecie,także doświadczenie mam większe jak Ty. Jeżeli to prawda co piszesz,to jedyne co Ci moge doradzić to nie usówaj tego niewinnego dziecka.Ja mam sąsiadke która w 3klasie gimnazjum zaszła w ciąże,urodziła synka,w tym roku zdała mature,myśli o studiach i daje sobie fantastycznie rade

Gonia ale ja nie mówię ze w wiekui 15 lat byłam święta, ale na pytanie mojej matki dziecko gdzieś Ty miała głowę nigdy nie mogłam odpowiedzić że "pod kierownicą". Chodzi nam tylko o branie odpowiedzialnosci. Jesli jest w ciąży lament nic jej teraz nie da.

Tak jakoś samo wyszło. Wiesz dlaczego 15 latka nie powinna iść do łóżka i jestem przeciwna takim zachowaniom? Bo nastolatka, nie myśli o konsekwencjach, to znaczy wie, że od seksu zachodzi się w ciąże, ale stosuje wypieranie (mnie to nie dotyczy).

Gość malutka1993
wsumie nie planowalismy tego mój chłopak mnie dotykał swoim.....no wiecie członkiem wszedl na krótko i klops nie zdarzył wyjać bo zaraz miał wytrysk :(

Artigiana :) bardzo mi się podoba odpowiedź, że nie miałaś głowy pod kierownicą :D. Hehehe. Pierwszy raz się z tym spotkałam :D.

Gość Gonia1987 masz 20 lat
i takiego synka??

no tak mam 21 lat i 7 miesięcznego synka. co oznacza dla niektórych, ze uprawiam sex odkąd skończyłam 12 lat i to z kim popadnie. dziewczyny, macie racje, młodziesz sie nie zabezpiecza, ale nie zawsze trzeba mówić, że dziewczyny się kurwią - niektóre faktycznie - widziałam nieraz na dyskotece ( miałam wówczas 18 lat i mogłam wyjść na disko tylko z moim chłopakiem, bo moi rodzoice mieli do niego pełne zaufanie) 14-15 latkie robiące lody po katach pijanym chłopakom niewiele starszym od nich. To faktycznie małe kurewki, ale na Boga nie wszystkie takie są!!! nie można zakładać, że jak dziewczyna ma 15 lat, to daje dupy na około. Ja zaszłam w ciążę mając nicałe 20 lat - i wszyscy na forum mówili - kurwiła sie i wpadła. A ja byłam juz z moim chłopakiem 4 lata i tak między bogiem a prawdą chjcieliśmy wpaść. Bo na świadome rodzicielstwo nie moglismy się zdecydować, choc mój chłopak pracował, studiował, ja też. dlatego wkurza mnie wrzucanie wszystkich do jednego wora. Myslę, że ta dziewczyna, tez nie zasługuje na to. pisze, ze kocha swojego chłopca - dziewczyny miłość jest ślepa - ona nie zrobiła tego z przypadgowym gościem.

Gość ..Monika..
ehhh... Brak mi słów... No, ale cóż... Stało się... Teraz musisz ponieść konsekwencje... Porozmawiaj z rodzicami i chłopakiem... Co ma być, to będzie... Idź też jak najszybciej do lekarza... Sama nie jestem święta (urodziłam dziecko w wieku 18-stu lat - przynajmniej byłam już pełnoletnia), ale uprawiać sex w wieku 15 lat (nie wspominam już o ciąży)??