Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19 lat

rocznik 1989!

Polecane posty

Gość taktorej obowiazkiem jest loz
naprawde zalosne jest to forum znikam stad, bo jestescie przykre, glupie, naiwne...pozdro dla waszych ;misiaczkow; ha ha ha........

Gość 19 lat
no i sobie nareszcie poszla :) kofanamisia--> no wlasnie co tak szybko? dzidzius?

aha no i nie zapomnijcie wziac tabletki rowniotko co do minutki np o 6.13 bo w ciaze zajdziecie jak wezmiecie minute po !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahah

a uklada nam sie swietnie odkad wzielismy slub co prawda tylko cywilny .... dzidzia w drodze zaszlam w ciaze prawie pol roku po slubie :) dzidzia rosnie w moim brzuszku:) moj maz jest kochany troskliwy , bardzoe sie kochamy i nie wyobrazamy sobie zycia vez siebie kiedys myslalam ze mezczyzna po 2 lub 3 latach nudzu sie swoja kobieta ale u nas to jest odwrotnie kochamy sie z kazdym dniem coraz bardziej a teraz jeszcze spodziewamy sie malenstwa to takie szczescie dla nas :)

slub tak szybko z milosci :) zamieszkalismy razem wiedzie;ismy ze to juz na zawsez to na co czekac :) a dzidzia pojawila sie jak pisalam pol roku po slubie oczywiscie planowana:)

no i ostatni post te wasze nicki kofanamisia kofana misia kofana misia co tak szybko slub, no wlasnie co tak szybko, no wlasnie, no walsnie, a dlaczego tak szybko...ale zenada, nara

no to gratulacje:) na wypowiedzi tej wyzej nie zwracaj uwagi bo chyba jej zal dupe sciska ze jej ruchacz:D nie wiaze z nia przyszlosci:D:D

Gość 19 lat
to powiedz jak zareagowali wasi rodzice na wiesc o slubie? mam nadzieje ze dobrze :) i dlaczego tylko cywilny? kosielny to jest dopiero przezycie :) no chyba ze nie jestescie pewni swojej milosci i dlatego tylko cywilny...

moi rodzice bardzo lubia mojego meza byli szczedsliwi ze ukaladamy sobie zycie wiedzieli ze bardzo sie kochamy , a ciaza to dla nich tak samo szczesccie ciesza sie ze zostana dziadkami a ja zazwyczaj nie zwracam uwagi na pomaranczowe nicki

Gość 19 lat
No Switezianeczko widze ze podobnie myslimy i podne pytania zadajemy ;) pozdrawiam Cie kochana :*

Gość 19 lat
a ja jestem pomaranczowa :( :(

no to super:) ja na razie odstawiam tabsy a co z tego wyniknie to zobaczymy:) bedziemy sie zabezpieczac ale jesli cos sie przytrafi to nie bedzie zle:)

jestesmy pewnie swoeje milosci ale narazie wolimi zrobic remont mieszkania i wogole sa inne priorytety niz slub koscielny moze za kilka lat sobie go zrobiimy nie jest to dla nas priorytet:)

tak maz pracuje ma rente po mamie i dajemy sobie niezle rade ja pracowalam tylko 2 miesiace teraz zajmuje sie domem i oczywiscie dbam o brzuszek:)

Gość 19 lat
Dobrze wiece ze za kilka lat nei wezmiecie koscielnego, albo bierze sie go od razu albo wcale ;p tak to wyglada naprawde :) ale ja lubie pomaranczowy :0

Gość 19 lat
No prosze jak Wam sie dobrtze uklada :) tylko pozazdroscic!

Gość kciukiem
też mam 19 lat, ale dopiero w grudniu:P i co lepsze już na szczęscie nie mieszkam z rodzicmai, we wrześniu będą 3 lata poza domem świetny topik!!!

Gość 19 lat
brzuszek to podstawa... moi rodzice chyba nie byliby zadowoleni z mojej ciazy ;p