Gość ladaco Napisano Maj 29, 2010 ta fota z 12:28 to babka z Ostrowa WLKP fajna szprycha fota zrobiona przy BOŚ obok parku miejskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość - Słyszę- mówił Napisano Maj 29, 2010 blondyn - niesie się wszędzie. - Zawołajmy też- mrugnął bywalec. - Razem ?- spytał blondyn - Tak i głośno - powiedział bywalec- może nam odpowiedzą - Hej !- krzyknęli na cały głos. Perkusistka i ladaco usłyszały też. - Echo odpowiedziało- śmiała się perkusistka -Musi być niedaleko - powiedziała ladaco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaga miała przeczuc Napisano Maj 30, 2010 ie, że perkusistka i ladaco mogą być w niebezpieczeństwie. Spojrzała na krzyż. - Pokaż mi drogę - prosiła - gdzie one są, ta góra nie wróży nic dobrego, niech wrócą zdrowe. Perkusistka i ladaco szły dalej , usiadły sobie na kamieniu. - Wracajmy, jest późno - powiedziała perkusistka. - Pójdziemy tą drogą , jest bliżej - mówiła ladaco. Schodziły w dół , napiły się wody ze źródła. Blondyn i bywalec szli tą samą stroną. Widzieli dziewczyny idące na drodze. - To te z klubu - powiedział blondyn. - Ładne- mówił bywalec- chodźmy do nich. -Cześć dziewczyny- powiedział blondyn. -To ty?- pytały się . - Tak , jestem z kolegą, to bywalec- przedstawił go. - Miło mi - powiedział bywalec. Patrzył na ladaco z zainteresowaniem. Blondyn uśmiechał się do perkusistki. - Wy też idziecie do domu ?- spytała perkusistka. - Nie , będziemy tutaj- mówił bywalec. - Musimy już iść- powiedziała ladaco - cześć. - Nigdzie nie pójdziecie - zatrzymał ich bywalec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perkusistka i ladaco Napisano Maj 31, 2010 uciekły, ukryły się w jaskini. -Znajdę was!- krzyknął bywalec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wejście było Napisano Maj 31, 2010 szerokie.http://mojetatry.pl/zdjecia/Jaskinia_Mylna_313_500.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Widać było drzewa. Napisano Czerwiec 4, 2010 -Boję się -powiedziała perkusistka. - Musimy stąd wydostać się szybko - mówiła ladaco - chłopcy mieli rację,że ten blondyn jest niebezpieczny. - Ale jak?- pytała perkusistka - będą nas szukali , bo długo nas nie ma. Jaga wezwała na pomoc ratowników górskich. Chłopcy niepkoili się . - Kiedy ostatnio widzieliście dziewczyny?- pytał ratownik. -Wczoraj ,mieliśmy grilla, poszły na górę magiczną - powiedział czupryniasty Polecieli helikopterem , szukali dokładnie. -Słyszysz coś ?- pytała perkusistka. - Jesteśmy wolne - mówiła ladaco - wyjdźmy na zewnątrz. Machały rękami do ratowników, lądowali ostrożnie. Dziewczyny wróciły do domu. Blondyna i bywalca aresztowali za przemyt narkotyków. - Dziękujemy ci za wszystko co zrobiłaś dla nas - mówiły do Jagi. -Nie ma za co -uśmiechnęła się Jaga - już wiem kim jestem, byłam pielęgniarką, pracowałam na wsi, znalazłam ten krzyż na drodze, wracałam do domu, niedobrze czułam się, traciłam pamięć, tak zaginęłam, mam męża i córkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rok później. Napisano Czerwiec 8, 2010 Perkusistka założyła zespół z Ladaco i chłopcami "My", grali dużo koncertów, jeździli do różnych krajów. Jaga wróciła do męża i córki, są szczęśliwi. Koniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOJA FANTAZIA 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Książki Grocholi są wspaniałe.:) http://www.youtube.com/watch?v=vZ81iuVHwJo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOJA FANTAZIA 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Książki Grocholi są wspaniałe.:) http://www.youtube.com/watch?v=vZ81iuVHwJo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gdzie chce Napisano Czerwiec 24, 2010 jechać? perkusistka: do Paryża. ladaco:do Rzymu. bywalec:do Londynu. blondyn:do Madrytu. Dlaczego? perkusistka: Lubię wszystko co francuskie, zamierzam dobrze bawić się, poznam ludzi. ladaco: Dla przygody, wezmę plecak i w drogę. bywalec: Mają dużo klubów, lubię tam bywać, oglądnę mecz i wypiję piwo. blondyn: Chcę tańczyć flamenco, spotkać Almodovara, Carlosa Saurę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jak było? Napisano Czerwiec 24, 2010 perkusistka: Cudownie. ladaco: niebiańsko bywalec: super blondyn: fantastycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Trzymajcie się. Napisano Czerwiec 24, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pa pozdrówka Napisano Czerwiec 24, 2010 perkusistka: miło mi! ladaco: do widzenia! bywalec: cześć ! blondyn: hej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Co robicie? Napisano Czerwiec 24, 2010 perkusistka: śpiewam! ladaco :gram! blondyn: tańczę! bywalec: jeżdżę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jest to Napisano Czerwiec 24, 2010 : słucham muzyki! http://img.epuls.pl/klubowe/1478/1478820_l/user/Cleo.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piszecie o kafeteria Napisano Czerwiec 24, 2010 nach? perkusistka:nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ladaco: nie !!!!!!!!!!!!! blondyn:nie!!!!!!!!!!!!!! bywalec: nie!!!!!!!!!!! Chcecie? perkusistka: co? ladaco : czy ja wiem? blondyn: chętnie.:), o laskach. bywalec: piszę.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Co was denerwuje Napisano Czerwiec 24, 2010 na kafe? perkusistka: głupota, chamstwo, bezszczelność. ladaco: wyśmiewanie się z kogoś. blondyn: zazdrość, plotki. bywalec: obrażanie, złośliwość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokażcie swoje Napisano Czerwiec 24, 2010 miny. perkusistka::p ladaco: :o blondyn: bywalec::D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gdzie lubicie Napisano Czerwiec 24, 2010 spędzać czas? perkusistka: z przyjaciółmi w klubie. ladaco: aerobic, zajęcia taneczne. blondyn:siłownia, bilard, kręgle i dziewczyny. bywalec: dyskoteka, kino. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dbacie o zdrowie Napisano Czerwiec 24, 2010 ? perkusistka: codziennie biegam rano, jeżdżę na rolkach w czasie weekendu. ladaco: ćwiczę karate, chodzę na jogę. blondyn: pływam, jeżdżę na rowerze. bywalec: gram w piłkę, koszykówkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wasze ulubione Napisano Czerwiec 24, 2010 potrawy? perkusistka: pizza, sałatka grecka, chleb czosnkowy. ladaco: naleśniki z grzybami, frytki. blondyn: kurczak i bigos. bywalec: kotlety schabowe i mielone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość macie dziewczynę Napisano Czerwiec 24, 2010 lub chłopca? perkusistka: jesteśmy razem od liceum, kochamy się bardzo. ladaco: mam chłopca, mieszkamy razem. blondyn: mam fajną dziewczynę, poznałem na dyskotece. bywalec: mam przyjaciółkę, moja sympatia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wasz Napisano Czerwiec 24, 2010 zawód? perkusistka: piosenkarka ladaco: informatyk. blondyn: tancerz bywalec: rajdowiec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaruś 84 Napisano Czerwiec 24, 2010 : budowlaniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktoś przyszedł Napisano Czerwiec 24, 2010 nowy? perkusistka: Jarek 84. ladaco: to on. blondyn: znam go. bywalec: to mój kolega. Jaruś 84: we własnej osobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wstawać śpiochy Napisano Czerwiec 25, 2010 ! perkusistka: BUDZIK NIE ZADZWONIŁ, ZASPAŁAM. ladaco: biegam po bułeczki świeże , jestem na nogach od siódmej. blondyn: biorę prysznic, tylko ogolę się. bywalec: pośpię sobie, mam wolne. Jarek84: spadaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesteście Napisano Czerwiec 25, 2010 gotowi? perkusistka: słucham piosenki http://www.youtube.com /watch?v=EeYL3uhYv48&feature=related nigdzie nie idę ladaco: lecę! blondyn:gdzie są klucze? bywalec: jestem w pracy. Jarek84: jem śniadanie, zostaję w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jedziemy wszyscy Napisano Lipiec 13, 2010 na wakacje. Zatrzymuje nas policjant. - Co macie w torbie ?- pyta się - Wszystko co jest potrzebne na podróż - mówimy. Policjant puścił nas. Przyjechaliśmy na kemping i rozbiliśmy namiot. Pierwszego dnia poszliśmy nad wodę , później na lody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Na plaży graliś Napisano Lipiec 15, 2010 my w siatkówkę. - Zobacz , ale przystojniak - powiedziałam do koleżanki, kiedy przechodził brunet wysportowany. - Chyba gdzieś go widziałam - mówiła - to jest ten policjant. - Jest seksowny! - rzuciłam mocno piłkę . On złapał ją. - Mogę przyłączyć się ? - spytał się - Proszę - machnęłam ręką. - Czy my znamy się? - spojrzał na mnie uśmiechnięty. - Na drodze pan zatrzymał - powiedziałam - pytał się co mamy w torbie. - Mam taką pracę, nie ma pani o to żalu? - Nie, proszę nie przejmować się - rzekłam - grajmy! - Kto pierwszy rzuca? - biegał - Ja ! - zawołała koleżanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach