Gość Mięczak Napisano Czerwiec 25, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enamorada 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 Ach, ja pamietam Pucia, szkoda, ze juz go tu nie ma! (choc czesto mnie wkurzal). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 Dzień Dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aNNlogia Napisano Czerwiec 26, 2008 dzień dobryyyy... :) ja mam pomysł, bo ja w tej książce chcialabym być pilotem - może obletywaczem F16 ?? ;) oczywiście o ustabilizowanym życiu uczuciowym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aNNalogia 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 to byłam ja, aNNalogia : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aNNalogia 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 A miało być tak: dzień dobryyyy... ja mam pomysł, bo ja w tej książce chcialabym być pilotem - może obletywaczem F16 ?? :) oczywiście o ustabilizowanym życiu SEKSUALNYM! :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
płomykówka***** 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 W tej nudnej książce jednak sowa nie powinna się pojawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 Witam :) aNNalogia - będziesz pilotem. Pilot - kobieta ladnie podkreśli walkę z seksizmem :) płomykówka - w jakiej roli się widzisz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość film francuski Ponette Napisano Czerwiec 26, 2008 Jest o dziewczynce, która rozmawia ze swoją zmarłą mamą. Śliczny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 Jak postępy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 Jarek ja Ci dam więcej niz dziewice ... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 ee dziewice są takie ... niewinne ... i nawet obciągnąc pożądnie nie umieja :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 nie jestem w temacie...co z moją postacią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pacjent psychiatryka 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 A gdzie garguś i jego książka? Podobał mi się. Gargameku wróć:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jest dziewica Napisano Czerwiec 26, 2008 I Jarek ją zna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Znasz znasz z dziary Napisano Czerwiec 26, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nabijasz się ze mnie Jarku Napisano Czerwiec 26, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 No i pomimo moich usilnych wcześniejszych zabiegów, jakoś widzę, że mój wątek padł, chociaż byłam jedną z pierwszych... Tylko Wielbiciel gdzieś tam coś o mnie wrzucił... Buu... A tak chciałam być wredną suką o dość rozbudowanej roli... Może ktoś obroni mój wątek?? Jak to tak, książka bez suki, prawdziwego romansu (przypominam - Myrevin mnie kocha do nieprzytomności :) ) i zdrady (z Wielbicielem)?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kocham Wichrowe wzgórza Napisano Czerwiec 26, 2008 Piękna historia miłości . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 desiree83 ---> o naszym romansie pamiętam doskonale ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 Ja też pamiętam, ale chyba nikt więcej... :( Btw, mam 70B :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 desiree83 ---> pokaż! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 Nie pokazuję publicznie. Nie pokazuję na necie. Tyle w tym temacie. To było a propos naszego romansu, że powinieneś być zadowolony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 Nie martw się. Może książka będzie ilustrowana?? :D Jeśli tak, chcę być piękna, mieć długie, koniecznie CIEMNE włosy, ale nie chcę być bardzo wysoka :) A jeśli nie będzie obrazka, to chociaż opis taki poproszę :) A Ty Wielbiciel użyj wyobraźni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jestem słowik Napisano Czerwiec 26, 2008 Włosy mam brązowe i krótkie, oczy piwne, naturalnie opalona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aNNalogia 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 a więc ja prowadzę na kafe walkę z seksizmem?? czy tak sobie to dołożyłaś :P może być :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 Zimna suka - nimfomanka bez hamulców moralnych powinna być ruda :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aNNalogia 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 eee yyyyy... ale to desire ma mieć rude wlosy czy ja? czy słowik?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perkusistka z piekła rodem 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 po dłuższym zastanowieniu uznałam, że Delicious :D Ta co walczy z seksizmem niech bedzie delikatną blondynką... Reszte wymyślimy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach