Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perkusistka z piekła rodem

piszę książkę o kafeterianach

Polecane posty

Ale ja miałam być suką, niekoniecznie nimfomanką. Przecież to nie są pojęcia równoznaczne... Już sexu tu jest i tak dużo. Ja oczywiście też chcę mieć sex, ale w takich normalnych ilościach ;) Z Myrevinem najpierw i z Wielbicielem. No i chcę mieć czarne włoski, proszę.... Wielbiciel ==> A masz bujną?? :D

Gość Jestem słowik
Kocham pisać, mówiłam już o tym sto razy.

Ja nie strofuję, tylko lekko sprowadzam na ziemię :) Jak za dużo sobie wyobrazisz, to nie będziesz mógł spać :P Więc to z troski było ;)

Dzień Dobry ... :) Czyli ja będe rudowłosą nimfomanką czy jak? Bo już się pogubiłam :D Tak się składa ze moje wlosy maja czerwony odcień :P:P

widzę ze tematyka ksiązki nieuchronnie zmierza do najbardziej pożadanej sfery zycia :D Nie odczuwam potrzeby bycia bohaterem w tej sadze o kafeterianach,ale słuze pomocą w konsultacjach przy niskim i okragłym stoliczku,na miekkiej kanapie ;-)

Gość Chciałabymżeby to było
w pięknym , ciepłym kraju, płynęlibyśmy jachtem po lazurowym morzu, biegalibyśmy po gorącym piasku, romansowali, przeżywali różne przygody.

Bardzo ciekawy topic! ja sama miałam pomysł na coś takiego tyle, że nie mam na to czasu... Pomyslalam tez ze mogłaby powstac bardzo ciekawa ksiązka o Beatrycze80 napewno niesamowicie ciekawej osobie, która do tej \"społeczności\" wniosła odrobine zamieszania! :) życze powodzenia i czekam na Twoją książke, mam nadzieje ze Ci sie uda!

Gość Każdy ma swoją własną
historię. Mój znak zodiaku to Baran.

A o mnie coś wspomnisz?? :) Ja tu dopiero zaczynam, może jakoś się wykażę i dam się zapamiętać;) Pozdrawiam

autorko - jak ja już tak walczę z tym seksizmem w tym F16 to może zdradzisz z kim z forum bede miala jakiś romans ?? :P

Gość a ja z innej beczki
wielbiciel>>>>>>>o co chodzi w twojej stopce z tą pomarańczową żałobą?

woelbiciel: a to w romansie nie można?? można miec romans z wlasnym facetem, nie?? :P o matko! ale ustabilizowane życie seksualne nie równa sie celibat??

a ja z innej beczki ---> Holandia odpadła z Euro :( aNNalogia ---> no romans kojarzy mi się z czymś na boku i raczej z czymś mało stabilnym ;)