Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perkusistka z piekła rodem

piszę książkę o kafeterianach

Polecane posty

Jarek, nie myl jej :P Samica - jestes niewinną 28letnia dziwicą, ktorą będzie rozdziewyczał (a przynajmniej próbował) Komiczne... :) Ale to jeszcze nie w pierwszym rozdziale :) A Ty Jaruś masz delicious i ponawiaczkę, jeszcze Ci malo? :P

Naprawdę nie mogę się już tej książki doczekać :) To będzie bestseller! (wśród kafeterian na pewno :) )

2 lata Jarekhehehe ja dziewica w sumie też fajnie,a na końcu chce uciec z kobietą do Aryki i tam w spokoju cieszyć sie z miłości jako les.Przy okazji pomagając głodującym dzieciom:classic_cool:

Jarek ==> Może i będzie, ale nie ze mną, bo po pierwsze wolę starszych, a po drugie Ty masz wszystkich w doopie ;) Wielbiciel ==> czyli maksymalnie masz 32, ale to może też oznaczać, że jesteś ode mnie młodszy ;) Hmmm...

samica nie wiem, jak inni, ale mi tylko o seks w książce chodzi :) Normalnie nie jestem taka...

A ja Cie Jarku widze jednak tak : Romans ze Zlosliwa samica .... Ty w szafie nagi, lecz zwiazany i z kneblem w ustach. Ona odziana w czarna skore i z pejczem w rece. Gwaltownym ruchem rozwscieczonej dominantki wyrzuca Cie z w/w szafy na podloge. Widzi w twoich oczach trwoge... pomieszana z rozkocza i ...Mysli sobie zlac go, czy zmolestowac seksualnie... Wtedy przypomina sobie wszystkie twoje wypowiedzi na kafe i traci kontrole nad soba i nad pejczem... Za kazda idiotke wypowiedziana tutaj dostajesz 100 batow, za kazda glupia 150, a za ostre wulgaryzmy kontrolowany choking, a nawet brutalne naruszenie okolicy analnej.. I w ten sposob mozemy sie nawet miec kryminal. Jareczku ....karma is a bitch....

Po pierwsze podejrzewalam, ze ponawiacz to jedno z wcielen perkusistki...stad ta tendencyjnosc i tolerowanie pomaranczu.. Ale jesli nie ...to sadze,ze ponawiacz poczula sie urazona gdy Jarcio publicznie wzbranial sie przed pojsciem z nia do lozka.... a nawet kwestionowal jej urode... A takiej zniewagi to nawet Ponawiacz nie jest w stanie puscic plazem.. Poza tym ona wie, ze jarka czeka kastracja w ostatnim rozdziale....to po co jej taki chlop....nie bedzie se na takiego klawiatury niszczyc...