Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWINKYPINKY

czyja fote z kafe byscie chcieli zobaczyc?

Polecane posty

rockoteki? pogowanie itd? bleee :O uwielbiam imprezy, dyskoteki, disco/techno/czarna muzyke i genialnie sie przy tym bawie ;) nie moglabym zyc bez tego :(

ja nie lubie tego techna czy cos, ani zadnego trancu itp, uwielbiam czarna muzyke na dykotekach albo hiszpanskie i latynoskie, albo lata 90 bodajze

papierowe a moze kupilabys mu jakas fajna ksiazke, w empiku sa tanie na maxa i mozna znalezc cos dla kazdego, tyle, ze musialbys wiwedziec co mu sie spodoba

mam brata blizniaka, czyli ten sam wiek, i tak mysle, co on by chcial, tyle ze kazdy jest inny

Turkus ja tez chodze na dyskoteki z taka muzyka, ale tancze tylko do takich jak druga piosenka Jarek takich piosenek slucham jak jade samochodem, nie tancze przy takiej

Bambino, a ja lubie czarna muzyke ale tanczyc wole przy disco zreszta zwykle w moich okolicach albo sa imprezy z czarna muzyka, albo z disco/techno, wiec raczej sie nie mieszaja, chyba ze juz takie typowo komercyjne jak Candy Shop czy wlasnie Low ;)

Jarek, tylko mowimy co lubimy, nie musisz komentowac, ja nie dostalam, zadnych punktow karnych, chociaz caly czas tego slucham

Jarek, tego sie nie slucha, przy tym sie bawi :) posluchac to ja tez raczej wole sobie Happysad, Kultu czy offspring, czy blinka :D

jezuu, az mnie dreszcze przechodza jak tego slucham :) nie rozumiem jak mozna tego nie lubic, ale spoko, niektorzy lubia sie bawic a inni jezdzic na ryby ;)

no ale byla rozmowa o dyskotekach i wszyscy inni pouciekali.. ja ide prasowac 😭 jak wroce do polski to se chyba do grudnia nic nie wyprasuje 😠 i chuj, bede chodzic wymieta :D

lubie swoje piekne ciuchy, a nie burzujskie boxerki 😭 chociaz meskie boxerki jeszcze ujda :classic_cool: ale te spodnie w kantke, booze, czy oni nie mogla w innych spodniach chodzic?:O

Czarna, ja tak tez czasem robie ;) od razu mi sie humor poprawia hehe albo ide na zakupy :classic_cool:

Ogladal juz ktos Kung Fu Panda ? Wiem tylko ze to animowany film.Wprawdzie slyszalam ze to swietny film ale to byla opinia innego 8 latka :)

czarna, to pokaż póżniej jak zrobiłaś się na bóstwo:)