Gość Monis29 Napisano Maj 2, 2012 Witam, moge odsprzedac Cabergoline 0.5 mg (DOSTINEX), która bralam na obnizenie poziomu prolaktyny. Obecnie juz nie biore tego leku. Lek zostal kupiony w USA, w jednym opakowaniu jest 8 tabletek, a w drugim 6. Bardzo prosze o kontakt na adres e-mail: monibo1@o2.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaka300487 Napisano Maj 2, 2012 W czechach dostinex 8tab. kosztuje 108zł ja go kupuje w Czeskim Cieszynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan_samochodzik 0 Napisano Maj 2, 2012 ja tezkupuje dostinex w czechach ale za 100zl nie kupisz 200tak, podaj dokladnie w jakiej aptece go kupujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość danasek Napisano Maj 3, 2012 witam odkupie za nie za wysoka cene 4 tabletki dostinexu. prosze o maila danzuc@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewe(l)a Napisano Maj 4, 2012 Witam, Mam do sprzedania prawie całe opakowanie (27 tabletek) Bromergon 2,5 mg. Zmieniłam kurację i są mi już niepotrzebne. Data ważności 2014rok eveelina@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Laszczyslawa Napisano Czerwiec 7, 2012 Mam do odsprzedania nowy nie otwierany dostinex 0,5mg - 8 tabletek za 200zł. GG 4754038 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość igas Napisano Czerwiec 19, 2012 Witam, chętnie kupię tanio dostinex. mail : daria1405@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzola Napisano Czerwiec 28, 2012 Witam odkupie dostinex za mała kwote musze zaczac brac a nie mam tyle kasy pomocy! z gory dziekuje:) jolcia257@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola Zdula Napisano Lipiec 10, 2012 mój meil zdula2@wp.pl !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zadowolona21 Napisano Lipiec 20, 2012 Mam na sprzedaz dostinex 8 tabletek oryginalne opakowanie nigdy nie ruszone, gdyz zrobilam ponowne badania prolaktyny i moja prolaktyna byla ok. widac podwyzszona prolaktyna byla u mnie wynikiem stresu, nie wiem po co poszlam na to badanie jak mialam zagmatwana sytuacje z ukochanym i niestety mimo woli sie denerwowalam a jak wiadomo badanie mozna robic tylko 3 dnia cyklu wiec poszlam na nie... jak ktos chetny to podaje maila bizmarta@interia.pl tabletki kupione w Polskiej aptece 300zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CHRIS45 Napisano Lipiec 22, 2012 Kupię DOSTINEX najchętniej w "czeskiej" cenie. Wszelkie informacje proszę na e-mail krzysztofwiesiolek@op.pl W Warszawie i okolicach odbiorę natychmiast. Pozdrawiam serdecznie Krzysiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cristalle Napisano Lipiec 25, 2012 Kupię cabergolinum lub dostinex. cristalle@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia2508 0 Napisano Lipiec 29, 2012 Mam dostinex. Jestem z Ząbek koło Warszawy. 2 tabletki w opakowaniu. Kupiony dwa tyg temu za 99 zł. Cena do uzgodnienia. Mój mail magda2508@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jean_87 Napisano Lipiec 31, 2012 Kupię tanio dostinex, najchętniej 4 tabletki. Mam też do oddania Bromocorn (Bromergon) 29 tabletek. ważność do lipca 2014. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamosel5678 Napisano Sierpień 5, 2012 Witam, Kupię 4 lub więcej tabl. DIOSTINEX 0,5 mg w niższej cenie niż w aptece. Proszę o kontakt, adamosel@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiunia Napisano Sierpień 7, 2012 Mam na sprzedaz całe opakowanie dostinexu 8 tabletek 0,5 mg za 250 zl. Kupione w aptece w Sopocie. Wysylka za pobraniem lub odbior osobisty. kontakt: kasiaaa033@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brydzia3100 Napisano Sierpień 10, 2012 odkupię tanio dostinex !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brydzia3100 Napisano Sierpień 10, 2012 tanio kupię dostinex 8 tabl. kontakt na brydzia3100@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karcia1000 0 Napisano Sierpień 12, 2012 SPRZEDAM DOSTINEX 0,5 8 TABLETEK. buteleczka jest nieodpakowana.w oryginalnym pudelku z czeską ulotką zostało mi całe opakowanie po kuracji nieruszane NOWE. Lek w 100% oryginalny nie otwierany.data ważności to 07.2013 cena 290zł. kontakt karcia.rr@wp.pl pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karcia1000 0 Napisano Sierpień 12, 2012 zapomniałam dodać,że cena wraz z przesyłką! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karcia1000 0 Napisano Sierpień 12, 2012 przepraszam chodzilo o to, ze 280zl, a przesylka gratis. zapraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość danasek Napisano Sierpień 13, 2012 odkupie tanio 2 lub 4 tabletki dostinexu 0,5. prosze o maila danzuc@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulinaa111 Napisano Sierpień 13, 2012 Jean_87 czy nadal masz do sprzedania Bromocorn? Jeśli tak proszę o kontakt paulinal.xv@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość extreme2088 Napisano Sierpień 15, 2012 Witam mam do sprzedania oryginalnie zamknięte opakowanie dostinexu 8 tabletek za 230 zł plus koszt przesyłki kontakt na meil extreme2088@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marinaw 0 Napisano Sierpień 16, 2012 sprzedam DOSTINEX oryginalny nie otwarty za 280zł. Zainteresowanych prosze o kontakt m-nawrocka777@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lexxia 0 Napisano Sierpień 17, 2012 Witam , mam do sprzedania Norprolac 75 - cale, nowe opakowanie. Lekarz zmienil mi na Dostinex wiec odsprzedaje. Info na maila knova@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Helga.84 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 Pilnie! Sprzedam 12 tabletek Cabergoline czyli Dostinexu za 250 zł. Proszę pisać na adres : olgakasyniuk@gmail.com, lub telefonicznie: 531 350 499 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miloku Napisano Wrzesień 25, 2012 Dziewczyny potrzebuje odkupic Dostinex Proszeo kontakt miloku@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moshic Napisano Październik 15, 2012 cześć:) odsprzedam Cabergolin, kupiony przez przypadek w pięciopaku w Niemczech :/ do sprzedania mam 3x20 tabletek po 1mg. kom 667752760, emilka84@autograf.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość perelka169 Napisano Październik 23, 2012 Witam mam do odstąpienia dostinex 8 tabletek zakupione w Czechach oryginalne opakowanie data ważności 04 2014 r. wyrazie pytań proszę o kontakt 531 716 700 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach