Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madusia3

Od dziś waga w dół kto ze mną???

Polecane posty

Fantazyjna na pewno si uda:) a nie chorujesz na nic przypadkiem?????

na tarczyce napewno nie bo robilam badania 2 dni temu, ale cos podobno z watroba, tylko bede miala dodatkowe badanie robione zeby to potwierdzic lub wykluczyc, pozytym na nic nie choruje

Fantazyjna moze to z genami jest zwiazane????? w rodziie ktos wazy za duzo?????? spij dobrze mala:)

Gość Upadła anielica
mogę się przyłączyć? chcę zrzucić jakieś 10 kilo :) mam 15 lat, 162 wzrostu i 62 kilo;/ wiecie co powiem wam że jestem na diecie, to znaczy nie na żadnej diecie tylko po prostu mało jem tak do 300 kalorii dziennie już od kilku dni, na początku było trudno ale teraz to wogóle nie mam ochoty na słodycze, a to była moja wielka słabość ;D tylko na początku zawsze jest najtrudniej! Fantazyjna powodzenia ;D trzymam kciuki!^^ dobranoc wam :)

Gość Upadła anielica
mogę się przyłączyć? chcę zrzucić jakieś 10 kilo :) mam 15 lat, 162 wzrostu i 62 kilo;/ wiecie co powiem wam że jestem na diecie, to znaczy nie na żadnej diecie tylko po prostu mało jem tak do 300 kalorii dziennie już od kilku dni, na początku było trudno ale teraz to wogóle nie mam ochoty na słodycze, a to była moja wielka słabość ;D tylko na początku zawsze jest najtrudniej! Fantazyjna powodzenia ;D trzymam kciuki!^^ dobranoc wam :)

cześc Dziewczęta, już przez 2 dni nie pisałam co jadlam;/ no bo mi glupio bo przy Was to wychodzi ze duzo;( no nic pisze: Moje menu wczorajsze: -śniadanie, pól obażanka z jajkiem na twardo -2 sniadanie: troche jorutu z muscli ok 1/3 bo cos nie smakowal;/ -obiad: 2 naleśniki -garść czereśni -pol ryby smażonej z 1,5 kromką chleba (i bylo by ok jakbym na tym skonczyla) - 2 kawalki malej pizzzy i Piwo;| i dziekuje bardzo...hehehe:) i Dziewczyny nie wiem jak to sie stalo, ale chyba przez czerwoną herbate bo juz z miesiac pije tak dość konkretnie i stanelam wczoraj na wage i 2 kilo mniej, tylko nie wiem czy można jej do końca wierzyć...no ale ważyłam 63,5 a waga wczoraj wskazywala 61, no ale sie mierzylam i może z 1 cm w pasie tylko:| Dalej będe piła tą czerwną herbate, na poczatku to smakowala jak siano zalane wodą a teraz nawet ok:) a Wy dziewczyny pijecie czerwoną herbate? smakuje Wam? ja mam taką w kostkach, wrzucam do dzbanka, zalewam caly wodą i mam na 1,5 dnia:) potem jeszcze rozcienczam:) dobra dziewczeta, czas zabierać sie do sprzatania;\\

Gość mjóweczka
hej hej, przyłaczam do was. mam do zrzucenia 45 kg, waga wtyjściowa 107. na szczęście tego po mnie nie widać, cały czas mam dobra( jak na swoja wage) sylwetke, ale mi cięęęęęężko. i nie można kupić ładnych ciuchów, bo w moim rozmiarze sa same babciowe. spadam od poniedziałku, zapisałam na vacuwell czy jakos tam, na razie spadło mi 1,5 kg i w pasia 3 cm, w biodrach 1,5 moim problemem jest dysproporcjamiędzy biodrami a górą, nogi dość masywne a biust drobny. co robiE: dieta bez chleba i kartofli, staram sie ostatni posiłek przed 18, potem w razie czego przegryzam marchewka w sprawie moich ud i bioder: kupiłam sobie glinke i mieszam ją ze spirulina, cynamonem i imbirem, robie z tego okłady na uda i tyłeczek i zawijam w folie. to w mopim wypadku naprawde swietny patent, po pierwszym zabiegu spadło mi z ud 6 cm! i nie wróciło! ale mysle że ta metoda z cynamonem bedzie dziełała lepiej u osób które maja problem z zatrzymywaniem wody, bo i imbir i cynamon ma własciwości drenujace. ja juz naprawde widze efekty na biodrach, przedtem wyglądaŁAM JAK BALON, TERAZ TE PARTIE SIE ZAUWAŻALNIE WYSMUKLIŁY. ja mam taki organizm, ze te pierwsze dni mam gwałtowny spadek wagi i cm a potem długo nic, dlatego trudno mi przetrzymać. piszcie do mnie, moja wymarzona waga to 61 kg przy wzroście 168. to w ogóle swietny pomysł z takim topikiem. pozdrawiam was wszytskie!

Gość Upadła anielica
hej dziewczyny ;* Boże, od rana mnie brzuch z głodu boli i jeszcze mięśnie brzucha wytrzymać nie idzie T.T Ale cóż :D Trzeba się trochę poświęcić. Wczoraj zjadłam: - kromkę wasy bez niczego - małą miskę płatków zbożowych z suszonymi owocami i z mlekiem pół procent tłuszczu ^^ Do tego wypiłam 1,5 litra wody i zieloną herbatę. Aallleee byłam głodna w nocy;/ nie mogłam do trzeciej zasnąć;/ ale wytrzymałam :D A jak tam u was? Powodzenia chudzinki;) :**

Gość Upadła anielica
no i równe 100 minut na rowerku stacjonarnym i godzinke ćwiczyłam brzuszek i takie inne ;)

Witam nowe odchuzaczki🖐️:) ja jeszcze nic dzis nei zjadlam pje na azie kawe z mlekiem ilyzeczka modu chbya najpierw okno umyje pozniej zjem:D ja widze pierwsze efeky z cm w udzie mi zmalalo:) ]na wadze dzis tez mniej pokazalo:classic_cool:

zjadlam jogurt naturalny z bananem i miodem teraz bioe sie za spzatanie:) nobiad zrobie sbie chyba miesko wieprzowe z warzywami na patelnie udanej soboty🖐️;)

czesc dziewczyny ja dzis na obiad mialam ziemniaczki z watrobka, na sniadanie nic nie bylo a z kolacja to jeszcze nie wiem:) pozdrawiam

zjadlam niewiele obiadu wiec chyba na jakies cukierki moge sobie pozwolic albo lody:P nie chce za dizo zjadac bo potem nic mi nie schodzi waga:(

wow ale sie nasprzatalalam ! zjadlam kilka lyzek kapusty z gochem i na razie sie najadlam w miare ok 18mnastej zabiore sie za gotowanko - wieprzowinka w ziolach i warzywa na patelnie:)

Gość Upadła anielica
Fantazyja nie jedz cukierków i lodów ;) to ma tyle kalorii! A ja dzisiaj zjadłam: - miskę płatków z pełnego ziarna pszenicy z suszonymi jabłkami i rodzynkami i z mlekiem pół procent tłuszczu:) Coś mnie strasznie ssie w żołądku to zjem ze dwie marchewki^^ Za mną 90 minut rowerku stacjonarnego, teraz idę przed telewizor i będę ćwiczyć do upadłego :D Powodzenia w odchudzaniu dziewczyny!

Gość Upadła anielica
Setunia nie jedz dużo grochu bo będziesz mieć wzdęcia:) i jak to potem z takim wielkim brzuchem ;D

hej laseczki :) wczoraj nie pisałam bo miałam załamanie formy odchudzającej :P ehhh przyszalałam trochę i wyrzuty dopadły :o zaczęło się od śniadanka...bułka z wędliną, 2 pomidory ze śmietaną... poszłam do pracy i się zaczęło..a to kanapka z serkiem topionym, a to ciasteczko i na obiad dwa ziemniaki młode z koperkiem i surówa z białej kapusty z sosem winegret. W domu zapchałam się 2 plackami ziemniaczanymi z sosem meksykańskim :O no i standard - 2 kawy :) porażka była wczoraj wiem.... a dziś.... śniadanie: 2 parówki z keczupem i majonezem i bułka kawa obiad: to co wczoraj - 2 placki ziemniaczane z sosem meksyk. kawa laseczki...wreszcie znalazłam w sklepie herbatę czerwoną o NATURALNYM smaku a nie np. cytrynową czy jabłkową... lubię ten \"dym\" wyczuwany w herbacie, taki mały bzik ;) ile wypijacie kubków tej herbatki? kasiasiasia ---- gdzie kupiłaś tą herbatę??? ja UWIELBIAM jej smak :) pozdrawiam ! 🖐️

Upadla kilka lyzek to nie duze wlasnie wiec nie mam zadnego wzdecia:P;) chbya roche pocwicze ;)

Gość Upadła anielica
mendywendy nie załamuj się :) każdy ma czasem chwile słabości:) ale spoko jak już totalnie ,,wejdziesz" w dietę to sie wogóle nie ma ochoty na takie rzeczy! :D życzę silnej woli^^

no i na kolacje byla herbata zielona o smaku vanili(bez cukru) na podwieczorek zjadlam garsc chipsow ale nie mam wyrzutow bo jadlam tylko troche obiadku:) jutro na sniadanie jajko z pomidorem a na obiad szpinak i gotowane udko tzn kawalek udka:) kolacja nic pozdrawiam dziewczyny napisze jak cos bym zmienila ale wstepny jadlospis mam na jutro postaram sie go trzymac:) setunia a co u ciebie?

Fanazyjna to malusko!!!!!!!!! ja zjadlam miesko z wazywkami i jeszcze kilka szuk wafelow:P

Gość kiedyś 72
Cześć dziewczyny. Chciałam się z Wami podzielić moimi spostrzezniami. Jeszcze nie tak dawno ważyłam 72 kg przy wzrości 160 cm. Ale udało mi się

Gość kiedyś 72
Teraz ważę 52-53 kg. Ale niestety każdy dzień to walka

Gość kiedyś 72
52-53