Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mogłam zrobić inaczej...

Koleżanki pukają się w czoło...a ja nie potrafiłam zrobić inaczej...

Polecane posty

Gość ksiezniczka ozi na bogato 2
ma wspaniala Zone Twoj Maz, bo tu same takie co najezdzaja na tesciowe, mala poprawka kazdy guz to nowotwor i te sie dziele na zlosliwe i niezlosciwe

Leczenie oszczędzające pierś (BCT) to procedura w której wycina się guz z piersi w odpowiednim marginesie tkanek zdrowych z następczym napromienianiem piersi. Jest to metoda stosowana w przypadku wczesnych zmian nowotworowych. sama widzisz bedzie dobrze

Najezdzac na teściowa nie mam powodu. Jedyne co moge jej zarzucic to ogolny pesymizm, trudnosc w okazywaniu uczuc,ale to dobra, pracowita i szlechetna kobieta.Kocham ja jak wlasną mamę.

Księżniczko. O takim leczeniu właśnie mówił lekrza, dokładnie te słowa.Mam nadzieję,że będzie dobrze...

Dziadziu to najwiekszy pesymista jakiego znam, to co przezylam w szpitalu nie da sie tego opisac wazne jest zeby Ja pocieszac, duzo rozmaiwac,zeby sie w sobie nie zamknela, wiesz ze nastawienie pacjenta do choroby pozytywne likwiduje komroki rakowe

na pewno bedzie dobrze, chcialabym kiedys miec taka wspaniala Synowa jak Ty

Z tą wspaniałością to bez przesady. Po prostu dla NIEJ to robię,a dle wielu innych osób tego bym nie zrobiła.Jak byłam na studiach umarła mi babcia, miałam praktyki i nie pojechałamna pogrzeb i nie żałuję tego.Ale teściowąmam kochanąi chcę być blisko niej.

jestes wspaniala i nie klociaj ze mna

Gość zepsuty i zły
już masz za swoje uczynki miejsce w niebie i zazdroszczę Tobie :)

Ok. Nie kłóce się, tylko dziękujęza krzepiące słowa. Z tym niebem i miejscem w nim dla mnie byłaby raczej ostrożna. Mamy tylko ślub cywilny (mąż mimo,że z rodziny katolickiej jest ateistą), do kościoła chodzę nie za często, nie często też się modlę.

A Twoja Tesciowa jest juz w domu jak sie czuje?

na pocieszenie dodam ze mnostwo pacjentow nie kfalifikuje sie do operacji bo rak jest np umiejsciwoony w takim miejcu ze oeracja bylaby ryzykowna, wiec jak juz ten guz byl operacyjny to nalezy sie bardzo z tego cieszyc,czuje ze bedzie dobrze, bede sie modlic co wieczor obiecuje

Gość ywana
Ty tez jestes dobra i szlachetna.Jaka dumna musi byc z ciebie tesciowa!Moja lezala 6 miesiecy -najpierw rak pluc a po roku przerzuty do glowy,nie wstawala.Opiekowalam sie nia tak dobrze jak tylko moglam,byla mi bardzo wdzieczna.Ciagle mowila:jak wyzdrowieje to wiem jak ci sie odwdziecze a jak nie ,to mam nadzieje ze bozia ci wynagrodzi.Modle sie,zeby Bog dal ci szczescie na cale zycie.Prosze go zeby nawet kamyczek w twioch rekach obracal sie w zloto,zeby w zyciu niczego ci nie zabraklo...itp,itd.Zawsze byla wspaniala kobieta i to ja odwdzieczalam sie jej za jej dobroc.A nagroda?Tak...jest.Mam meza,ktory mnie ceni,rodzina meza okazuje mi niesamowity szacunek,mam dwoje zdrowych dzieci-wynagradza mi ta bozia,wynagradza..chociaz przeciez nie o to chodzilo.Tak mi dyktowalo serce i tak robilam-bylo ciezko (coreczka wowczas byla niemowlakiem a synek pierwszoklasista) ale nie wyobrazam sobie,zebym mogla inaczej.Do dnia dzisiejszego,brat mojej tesciowej opowiada wszystkim,ze tutejsz synowa nigdy tak by sie nie poswiecila,ze tak dobre sa tylko polki.

Dzięki za pocieszenie. Czuje się dobrze, przynajmniej tak mówi...Samo to,że jest już w domu pomaga. Dzięki jeszcze raz!Także za modlitwę.

Gość scimma
Oby maz docenil co robisz dla jego matki. Moja przyjaciolka przez lata zajmowala sie rodzicami meza, a maz znalazl sobie kochanke i od niej odszedl.

:) a jakie kierunki skonczylas studiow? moze w domu mozesz pracowac?

ywana życzę Tobie i Twojej rodzinie wiele szczęścia. Nie liczę na nagrodę, jak Ty robię to z serca.Nawet jeśli mąż tego nie doceni. Póki jestem młoda (28 lat), zdrowa (?), mam energię, nie mam dzieci to nic innego nie przychodzi ni do głowy jak taka pomoc w trudnych chwilach.

Ja nie robię tego dla męża tylko dla teściowej.Jak mąż znajdzie lepszą ode mnie to życzę powodzenia i szczęścia. Nie mogę pracować w domu, jestem po 2 kierunkach nauczycielskich.Ale umię też wiele innych rzeczy. Procowałam i w biurze i przy funduszach unijnych i przy zwierzętach.

i teraz sie juz zacznie ze Cie zdradzi itp bo jak juz jedna sie nakrecila to koniec, wogole sie nie przejmuj tym,ja zrobilabym to samo, nie mozna sie odwracac od starszych ludzi, ani rpaca ani kasa nie dalyby Ci zadnej satysfakcji w obliczu takiego wyboru

ja tez jestem niedoszla nauczycielka :) chwilowo nie pracuje w zawodzie

Oby tylko mama była zdrowa;)

Dobranoc. Robi się niemiło:).

kapice wlaz na moj topik, dobranoc

Gość ywana
Ja Tobie rowniez zycze szczescia a Twojej tesciowej zdrowia.Nie zawsze rak jest wyrokiem,wielu ludzi wygralo walke z ta straszna choroba.Mam nadzieje,ze Wy rowniez zwyciezycie.Trzymaj sie i podtrzymuj na duchu mame-chorym nadzieja jest tak potrzebna jak powietrze,koniec nadzei to koniec walki.

Gość ourlady
podziwiam. dobreserduszko masz. nie pieniadze sa najwazniejsze

Gość Nie cierpię homofobów
To są zli ludzie.

Gość ywana
Moderacja jest fajna,usunela to co nie trzeba ...i tak powinno byc.Dziekuje.

Gość moja mama tez sie zajela
schorowana tesciowa. Chociaz wczesniej doznala on niej wielu przykrosci. Ale taka juz jest. Dobrze zrobilas. Bedzie dobrze 🌻