Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dotiee

Sala weselna w Rybniku i okolicach

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Polecam Le艣nicz贸wk臋. ul. Bukowa 2, 44-300 Wodzis艂aw 艢l膮ski. Fajne miejsce, mi艂a obs艂uga, 艣wietny katering. Nasi go艣cie byli zachwyceni.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
hahahah 艣wietna autoreklama Le艣nicz贸wki szkoda 偶e w艂a艣ciciel zapomnia艂 numeru NIP poda膰 by艂am tam na weselu i fakt miejsce 艂adne z zewn膮trz ale sala nie zachwyca tak jak i jedzenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andzia0205
By艂am w Le艣nicz贸wce kilka lat temu i niestety musz臋 si臋 zgodzi膰 z niekt贸rymi opiniami, jednak偶e ostatnio s艂ysza艂am kilka dobrych opinii (w tym o zmianie szefa kuchni) i z racji blisko艣ci postanowili艣my urz膮dzi膰 tam zak艂adow膮 wigilijk臋. Musz臋 przyzna膰, 偶e wiele si臋 zmieni艂o, przede wszystkim w kwestii jedzenia. Jedzenia, jak na ubogie menu kt贸re wybrali艣my, by艂o bardzo du偶o, a co najwa偶niejsze by艂o przepyszne. Mo偶e nie jestem znawc膮, ale takiego barszczu w 偶yciu nie jad艂am, a reszta te偶 bardzo dobrze przyprawiona i 艂adnie podana. Le艣nicz贸wka to te偶 przede wszystkim niepowtarzalny klimat, kt贸ry musi si臋 podoba膰, ale na pewno kto by艂 ten si臋 zgodzi, 偶e miejsce jest wyj膮tkowe. Wszyscy moi wsp贸艂pracownicy byli zadowoleni, a moja kole偶anka postanowi艂a urz膮dzi膰 tam wesele jesieni膮, wi臋c my艣l臋, 偶e to najlepsza rekomendacja - klienci kt贸rzy wracaj膮 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Reklama portalu gdziewesele trelemorele niby to nie oni pisz膮? Po co ta sciema? Nie lepiej napisac wprost, ze polecacie? Ob艂uda na kilometr!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
debiulu od autoreklamy czy ty naprawde my艣lisz ze go艣膰 kt贸ry moze wykupi膰 ca艂膮 twoj膮 wiosk臋 za got贸wke naprawde ma czas na zabawy w komentarze na kafeteria.pl?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zastan贸wcie si臋 ci kt贸rzy te komentarze przegl膮daj膮 ile pozytywnych komentarzy w 偶yciu napisali艣cie o jakimkoliwiek lokalu. ob艂uda i k艂amstwo, 呕AL

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hmmm 艣mi臋 twierdzi膰 ze tylko jedna z sal ... to sala weselna na wypasie bo wszystko inne to auto reklama...pfff

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bellaka
Szczerze polecam dom przyj臋膰 Ba艣niowa w Gaszowicach, przepyszne jedzenie, ilo艣膰 jego powalaj膮ca, mi艂a obs艂uga, korzystamy przy ka偶dej okazji: chrzciny dziecka, urodziny, byli艣my te偶 na weselu znajomych, 120 os贸b na dw贸ch poziomach i by艂a BOMBA :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, Odsprzedam termin wesela w lokalu Dworek nad Stawem w Wodzis艂awiu 艢l膮skim za cen臋 wp艂aconej zaliczki tj. 1000z艂. Wesele jednodniowe (sobota) 1 lipca 2017roku. Lokal posiada pi臋kn膮, du偶膮 sal臋 na 180 os贸b, niesamowite obej艣cie oraz noclegi dla go艣ci. Wi臋cej informacji pod nr telefonu 530335506. Prosz臋 dzwoni膰/pisa膰 po godz. 16.00 Strona lokalu www.dworeknadstawem.pl

Udost臋pnij ten post

Z ca艂膮 pewno艣ci膮 i odpowiedzialno艣ci膮 mo偶na poleca膰 wszystkim wesele w Z艂otej Iglicy. Cena jest tego warta. Cudowne miejsce, a i obs艂uga wraz z menad偶erem spisuj膮 si臋 na 6. Organizacja r贸wnie偶 na 6. Zobaczcie filmik https://vimeo.com/159244552

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mimoza84
Ciekawe bo to jeden z tych lokali kt贸rych na pewno bym nie poleci艂a. Mo偶e i lokal 艂adny, ogr贸dek tak skonstruowany by mo偶na by艂o i oko nacieszy膰 i odpocz膮膰 a co naja偶niejsze 艂adne fotki strzeli膰. Wszystko jednak b艂臋dnie gdy nie masz co do ust w艂o偶y膰. Na weselu na kt贸rym by艂am jedzenie by艂o w du偶ych ilo艣ciach przy pa艅stwie m艂odym a tak to go艣cie zastanawiali si臋 czy si臋 pocz臋stowa膰 czy mo偶e dla s膮siada zostawi膰 bo mo偶e g艂odny biedak. Lokal fajny chyba tylko dla tych co 艂adne fotki chc膮 mie膰 z wesela.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rasonka
Dworek nad Stawem zdecydowanie przebija Iglic臋. Jedzeniem, obej艣ciem i klimatem... A macie ju偶 kogo艣 do obs艂ugi muzycznej wesela? Bardzo fajni s膮 ch艂opacy z 3-dj :) Je艣li posiadacie g艂贸wnie m艂odych go艣ci to uwa偶am, 偶e ch艂opaki robi膮 kawa艂 tak dobrej roboty, 偶e na pewno wszystkim si臋 ich granie spodoba. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Paaaarodia pozdrawiam w艂a艣cicieli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale zgadza si臋 ja te偶 tak s艂ysza艂em a by艂 nas dw贸ch jak s艂uchali艣my a ten pierwszy tez mo偶e potwierdzi膰. Mimo wszystko pierwszy od drugiego du偶o lepszy. Uwa偶ajcie na w艂a艣ciciela bo nieprzyjemny nie mi艂y i nie u偶ywa kosmetyk贸w. Jak podpisywalismy umow臋 m贸wi艂 ze mu bardzo mi艂o nas pozna膰 a potem niebyl mi艂y. Chcia艂 zabysmy p艂acili za dzieci 16 lat pfff kto to widzia艂 偶eby za nich p艂aci膰 przecie偶 oni nic nie zjedz膮. Mieli艣my r贸wnie偶 4 dziadk贸w w wieku 82. 84. 76 i 80 lat za nich te偶 musieli艣my p艂aci膰. 呕adnej zni偶ki ze wzgl臋du na seniora. Wiadomo 偶e nie zjedz膮 ca艂ego kotleta czy rolady. Jedna osoba wegetarianin tez p艂aci膰 przecie偶 ro艣liny nie kosztuj膮 tyle co mi臋so. Kto to widzia艂. Pora偶ka. Nie polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo prosz臋 o opini臋 na temat domu weselnego Anna w Gorzyczkach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak dworek przebija iglice jedzeniem to w iglicy musi by膰 naprawd臋 kaplica

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie polecam sali okropny w艂a艣ciciel nawet nie mieli艣my z nim do czynienia nawet si臋 nie pojawi艂 偶eby nas pozna膰. Okropny bardzo niemi艂y i nieuprzejmy. Nastawiony tylko na kase

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lori1990
Szukam sali na wesele w tym roku sierpie艅 lub pa藕dziernik, do 180 za os. wie mo偶e kto艣 gdzie taka znajde i zeby bylo dobre jedzonko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jakie okolice Cie interesuj膮 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Matyldka88
Hej :) Je艣li nie macie jeszcze DJ-a na wesele, to mo偶ecie sobie sprawdzi膰 http://3-dj.pl/ . By艂am u kole偶anki na 艣lubie i naprawd臋 rewelacja! Tak偶e je艣li kto艣 szuka dobrej muzyki, to warto sobie zerkn膮膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lori1990
Psz贸w, Wodzis艂aw, Rydu艂towy, Radlin :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja Ci mog臋 poleci膰 dom przyj臋膰 Gonsior dobre jedzenie i maj膮 ca艂kiem ciekaw膮 ofert臋 za 175 z艂 ja przynajmniej tyle p艂aci艂am. Poszukaj sobie informacji u nich na stronie lub fb.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lori1990
Niestety tam nie ma juz terminow na soboty w pa藕dzierniku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szkoda 偶e nie interesuje Ci臋 wrzesie艅. Musz臋 prze艂o偶y膰 艣lub na inny termin. Mamy rezerwacje Contra ul. Marklowicka termin na 10 wrze艣nia 2016 tj. sobota. Cena z umowy to 180z艂 os.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li kogo艣 interesuje termin 10 wrze艣nia 2016 w Contrze na Marklowickiej prosz臋 o kontakt na maila monika_rydy_1987@o2.pl Zaliczka wynosi艂a 1000z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wkrad艂 si臋 b艂膮d w mailu. Oczywi艣cie nie zawiera on w nazwie kwoty zaliczki, wi臋c powtarzam jeszcze raz monika_rydy_1987@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ile mia艂a艣 go艣ci u g膮siora?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mia艂am 140 i miejsca nie brakowa艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uuu to sala nie dla mnie ja szukam bardziej kameralnej sali na 70 os. a nie sali gimnastycznej gdzie go艣cie b臋d膮 si臋 szuka膰 na parkiecie i b臋dzie wra偶enie ze nikt si臋 niebawi. Przeje偶d偶a艂am kilka razy obok sali i wydawa艂o mi si臋 ze to mniejsza sala bo parking bardzo malutki a sala nie du偶a. W takim razie b臋d臋 musia艂a odpu艣ci膰. Dzi臋ki za odpowie膰 przynajmniej nie b臋d臋 musia艂a marnowa膰 mojego czasu na ogl膮danie sali.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z tego co wiem to mniejsze wesela te偶 organizuj膮 ale na pewno jest problem z wolnym terminem w weekendy.

Udost臋pnij ten post