Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna ciekawskiia

skoro faceci wola ladne dziewczyny to czemu wybieraja te brzydule?

Polecane posty

Gość b.just...
Komiczny, zlituj się:P, aż tak mnie nie zamroczyło:D;)

Gość ex dziewczyna exa
dla mnie prawdziwie atrakcyjny jest ktos z takim polotem jak Piotr Bałtroczyk :) i całkiem mi nie przeszkadza jego brzuch, który se ostatnio wyhodował ;)

Gość nie brzydka
Komiczne, Jeszcze chciałam ci tylko powiedzieć, że różni ludzie mają różne doświadczenia życiowe. Może ty spotykasz na swojej drodze same nadęte baby (a może tylko tak chcesz je postrzegać). Ja nie wiem, o czym mówisz, bo tam, gdzie ja pracuję nie ma nadętych bab, ale miłe, inteligentne i zawsze uśmiechnięte, równe kobitki. Pamietaj, że twoja prawda jest tylko twoją prawdą. Nie masz monopolu na mądrość życiową, a czasami próbujesz się zachowywać jako jedyny posiadacz prawdy objawionej. Nie chcę być wredna. Mówię to z czystej życzliwości.

Gość nie brzydka
To odnośnie tego, jak prezentujesz swoje argumenty.

co Ty z tą nadętoscia? ja w sumie mało znam nadętych babek... a jelsi znam, to leje na nie sikiem prostym :) Ps czesc retro ale w Twoim przypadku "szybko" znaczy po 3 latach - prawda? :D

i znów o nadetych babach :D Ja tu nic nie musze pisac... wy lepiej wiecie co ja napisac chcialem :D

Gość ceejay
ceejay napisze wiec swoja historie..i powiedzcie co myslicie bo ja sama nie wiem juz...spotykam sie z pewnym facetem od niedawna ,przystojny,mily,inteligentny...a ja..zwykła dziewczyna..moze przecietna...-to moje zdanie bo mam niskie poczucie wlasnej wartosci...a duzo mowi ze jestem ladna...i ostatnio widzialam u niego na profilu jego byla i jakas tam kolezanke to juz w ogole sie zalamalam(obie sliczne)...i sie ciagle dziwie ze sie ze mna umawia... Mowi ze lubi moje towarzystwo....juz nie wiem co o tym myslec..moze ja sobie tylko tak wkrecam..

cześć Komiczne:) nie w tym rzecz ja myślałam że to własnie domena ludzi niedojrzałych i niedorosłych - chodzić do łóżka szybko:) Ale skoro twierdzisz inaczej to ja już widze co się działo jak w końcu dostałeś dowód osobisty.... :):) 🖐️

ooooooo retro:D justyś ja tak z sympatii:P

Gość oj brzydulki
komcznie to lubi laski jak z fotka.pk, a od czasu do czasu menadzrki po 30, zadbane dogranic mozliwosci tyle ze bez efektu

\"nie w tym rzecz ja myślałam że to własnie domena ludzi niedojrzałych i niedorosłych - chodzić do łóżka szybko\" im dojrzalsza i doroslejsza, tym dłuszej czeka :D moja Ty królowo dojrzałości i dorosłosci :D "komcznie to lubi laski jak z fotka.pk, a od czasu do czasu menadzrki po 30, zadbane dogranic mozliwosci tyle ze bez efektu" wiem, wiem - mnie sie tylko wydaje, ze one sa ladne... bo naprawde ładna jestes Ty :D

Gość wnuk smirnofa
komis. zajrzyj do marwaska.

Gość oj brzydulki
no taka prawda, jakbys byl taki zadowolony z zycia to bys tu nie siedzial cale dnie, od rana do poznej nocy i nie wydawal swoich opinii na kazdy temat jak guru

oj brzydulki- w takim wypadku też specjalnie nie jesteś zadowolona ż życia opowiedz nam swoją historię

Gość wnuk smirnofa
ja juz dawno twierdzilam ze autorka jest pod wplywem jakichs szerszych struktur i ktos jej te ksiazki podsuwa i w temacie wypowiadaja sie osoby poinformowane.

Gość oj brzydulki
jestem niebrzydka i nikt mnei nie chce, jednak wole juz wygladac jak wygladam niz jak te co niektore zajete pieknosci mam styl sportowy, mierzę 173, wazę 67 kilosow, wlosy brazowe, biust troche za duzy, maluje sie malo, bo mam mam dobrą cerę no i tyle co do wygladu mam prace, niezbyt fajną, ale na razie jest, czesto sie kloce z babkami w biurze bo mnei wkurza ich głupota, facetow nie ma w pracy, po pracy w samochod i do sklepu, tam czasem cos poderwę:O

Gość oj brzydulki
czytam co ludzie piszą, lubie poznawac inne opinie, życie z tego co widzę troche inaczej wyglada niz przedstawiane na kafe, poznalam kilka osob stad osobiscie, wiec tu czasami zagladam jak sie nudze

Gość b.just...
Wnuku smirnofa, zostaw Gniazdo w spokoju, a przynajmniej nie rozpierdzielaj jej topiku!

Gość wnuk smirnofa
bjust nie zamierzam. dlatego pisze do komiczne tu. tam cos ostro nie gra i ja nie jestem kompetentna by w to ingerowac

Gość oj brzydulki
Ike moze Ty i fajna jestes ale czemu taka zawzieta i na wszystkim sie znasz

wnuk to jest forum jeśli nawet gdzieś coś nie gra to ma prawo

nie jestem zawzięta tylko czasami wrednowata a co do tego że na wielu rzeczach się znam- to już doświadczenie życiowe każdy chyba wie- że zawsze autor wypowiedzi pisze w oparciu o swoje doświadczenia- wcale nie uważam siebie za wyrocznię

Gość wnuk smirnofa
nie wiem czy slowo prawo sie tu nadaje. ale z pewnoscia nadaje sie termin -schizofrenia

Gość b.just...
Wiesz, Wnuku, jedyne, co nie gra tam, to ten cały Marwasek.:o Przepraszam, za reakcję, ale myslałam, ze zamierzacie się z Komikiem nabijać nadal.

Gość ja wiem......
ja tez tak mam ..kreca sie sami beznadziejni faceci a jak juz sie ktoremus fajnemu spodobam ( tak bylo ost) to po czasei idzie do innej czasami tez brzydszej malej z charakterem nie lepszym ode mnie osobiscie nie uwazam sie za brzydka ani ze moj charakter jest zly\ tutaj chodzi chyba o cos inego..ladna brzydka nie jest to wazne..chodzi o szybki seks to sie liczy i ak naprawde to jest wyznacznikiem, niestety:(